Hyggeligt feriehus i Vejers Strand til 6 personer og hund tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon

Vejers Havvej 19 K, Vejers

- Sommerhusnr.: 50070
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Længes I efter vestkystens friske, salte havluft? En sommerhusferie i Vejers Strand er lige, hvad I har brug for! For eksempel kan I holde ferie med op til 6 personer og 1 hund i dette hyggelige rækkehus opført i charmerende, maritim stil. Den enkle og indbydende indretning har alt, hvad I behøver, den nærmeste indkøbsmulighed ligger kun 200 meter væk, og Vejers Strands centrum og flotte badestrand befinder sig få minutters kørsel fra feriematriklen.

Enkel og indbydende indretning med praktiske faciliteter og afskærmet terrasse

Rækkehuset på Vejers Havvej 19 K byder på en enkel og indbydende indretning med alt, hvad I får brug for på ferien. De 6 sovepladser er fordelt på 3 gode soveværelser, et på stueetagen og to på første sal.

I køkkenet er der integreret en opvaskemaskine, mens feriehusets badeværelse er udstyret med både gulvvarme, vaskemaskine og tørretumbler; alle praktiske nødvendigheder, der giver jer de bedste forudsætninger for at kunne nyde de afslappende fridage på vestkysten i fulde drag.

Fra opholdsrummet er der udgang til en åben og delvist afskærmet terrasse mod syd. Med havemøbler, liggestole og grill kan I uden problemer bruge hele dagen i solen på terrassen og runde af med en grillmiddag rundt om havebordet.   

Kun 200 meter til indkøb og få minutters kørsel til Vejers Strands centrum og havet

Med ferieadresse på Vejers Havvej bor I kun 200 meter fra den nærmeste indkøbsmulighed, og I kan hurtigt skaffe kød til grillen eller en lille is til dessert. Et par minutter i bil bringer jer desuden helt ind til Vejers Strands centrum, som oser af hygge og huser forskellige spisesteder og små forretninger.

Fra centrum når I hurtigt op til stranden, hvor det unikke klitlandskab, den friske havluft og Vesterhavets brusende bølger danner rammerne for de flotteste naturoplevelser hele året rundt.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50070

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist mit allem ausgestattet, reichlich Geschirr, uns hat es an nichts gefehlt. Die Terrasse lädt zum verweilen ein, ein kurzer Weg zum Strand, Einkaufsmöglichkeiten in der Nähe, morgens kurzer Weg zum Brötchen holen und schöne Wege zum Strand.
Habe es genossen morgens mit dem Scooter und Emma ( Hund ) eine Runde zu fahren.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Haus mit allem was man benötigt. Fernsehprogramm Auswahl super. Es ist als ob man nach Hause kommt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein sehr schönes gemütliches Ferienhaus was für 6 Personen perfekt ist von der Größe her. Das Ferienhaus ist sehr modern eingerichtet und hat alles was man braucht.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:96
Byggeår:2009

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...