Stilfuldt sommerhus i Vejers Strand kun 300 meter fra stranden

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Spurvevej 3, Vejers

- Sommerhusnr.: 50065
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Kun 300 meter fra det brusende Vesterhav ligger dette stilfulde sommerhus til 6 personer. I vil hurtigt falde til i de flotte omgivelser, der mikser det moderne og hyggelige på succesfuld vis. Den fantastiske beliggenhed midt i klitlandskabet, fem minutters gang fra stranden er prikken over i’et.

Moderne og hyggeligt sommerhus med gode praktiske faciliteter

Det flotte feriehus på Spurvevej 3 er opført i 2020 og er et godt valg til en afslappende ferie tæt på vandet. De 6 sovepladser fordeler sig på 3 værelser med henholdsvis 2 dobbeltsenge og en køjeseng, ideelt til både kæresteudflugt og familieferie.

Indretningsstilen er et velafstemt miks mellem det moderne og hyggelige, og med højt til loftet og store vinduer bliver rummene åbnet op, så der skabes en indbydende atmosfære i hele sommerhuset.

Badeværelset er udstyret med gulvvarme, og praktiske faciliteter som opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler hjælper til med oprydning og huslige pligter, så I har endnu mere tid til hinanden.

Afskærmet terrasse og kun 300 meter til Vesterhavet

Med til feriehuset i Vejers Strand hører en afskærmet terrasse. Med havemøbler, liggestole og grill har I de bedste forudsætninger for at nyde den friske luft og det unikke klitlandskab. Mens I solbader på terrasse kan I høre Vesterhavet bruse.

Kun 300 meter fra feriematriklen ligger den skønne sandstrand, som året rundt byder på uforglemmelige naturoplevelser. En spadseretur langs vandkanten i den salte havluft er ren wellness, og om aftenen kan I overvære de smukke solnedgange helt tæt på.

Vejers Strands hyggelige centrum ligger cirka 800 meter væk, det byder på spisesteder, forretninger og lækre iscaféer.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50065

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines feines Geräumiges helles modernes Ferienhaus. Direkt an den Dünen. Keine 5 min zum Strand. Einkaufsmöglichkeiten wie der Spar oder Eis essen oder nur schoppen sind sehr gut zu Fuß zu erreichen. Das Haus verfügt über eine sparsame Wärmepumpe.Das Bad und die Küche sind sehr geräumig und modern. Das Haus ansich ist sehr hell. Die Terrasse ist geräumig. Das liegt in einer Sackgasse. Also su gut wie kein Autoverkehr

Das Haus ist sehr lichtdurchflutet.Alles ordentlich. Der helle Boden und die hellen Wände strahlen eine freundliche aber auch wärmende Atmosphäre aus. Es mangelt an nichts. Küche sehr ordentlich aufgeräumt Badezimmer sehr ordentlich und sauber.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist top ausgestattet! Es fehlt an nichts!
Es war alles sauber bei Ankunft.
Wir werden es gerne wieder buchen. 🙂

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr gut ausgestattet, in der Küche fehlt es an nichts, sogar eine richtige Küchenmaschine ist da, Besteck und Geschirr reichlich vorhanden.
Sehr große Terrasse, ideal zum Frühstücken oder Sonnen.
Sehr gute, bequeme Betten mit reichlich Schrankplatz

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 473
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...