Kontakt Westerland.dk by Esmark Feriehusudlejning i Søndervig

Har du brug for vores hjælp, også udenfor åbningstiderne, kan du også henvende dig på et af vores Esmark servicekontorer.

Åbningstider & 24-timers-beredskab (nødnummer)

Adresse

Lodbergsvej 18, Søndervig
6950 Ringkøbing

Kontakt

Telefon: 69 15 96 11
E-mail: sondervig@esmark.dk

Nøgleudlevering

Nøglen kan afhentes fra kl. 15.00, men vi udleverer den også gerne tidligere på dagen, hvis feriehuset er klar til indflytning før tid.

Ankomst udenfor åbningstid

Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid finder du en kuvert med information, kørselsvejledning og nøglerne til dit feriehus i vores nøglerum. Du finder nøglerummet bag på bygningen. Koden til døren står på dit lejebevis.

Åbningstider

Påske til og med oktober
Man - fre 9.00 - 16.00
Lørdag 8.00 - 17.00
Søndag 9.00 - 15.00
November til påske
Man - fre 9.00 - 16.00
Lørdag 9.00 - 16.00
Søndag 9.00 - 15.00

Ferierådgivere

Picture of Thomas Sørensen

Thomas Sørensen
Feriehusudlejer

thomas@esmark.dk

I 2000 startede jeg hos Elite Sommerhusudlejning, som mine forældre ejede og jeg senere overtog. I 2015 fusionerede vi med Esmark, hvilket jeg glæder mig meget over at være blevet en del af. Privat bor jeg på en nedlagt landbrugsejendom i Ringkøbing, med mine børn. Jeg værdsætter mest tiden jeg bruger sammen med mine børn og med min kæreste, som også har to børn. De holder os alle godt beskæftiget, men ellers spiller jeg også gerne lidt fodbold, når tiden er til det.

Picture of Erland Nørgaard

Erland Nørgaard
Feriehusudlejer

69 15 96 26
erland@esmark.dk

Jeg er opvokset i Stadil og i 2001 startede jeg Westerland Feriehusudlejning. Efter mange dejlige år på Badevej i Søndervig valgte jeg i februar 2021 at skifte min røde trøje ud med den fine blå esmakker-trøje og jeg glæder mig over at arbejde sammen med en masse dygtige esmakkere i Søndervig. Privat bor jeg i Ringkøbing med Mette og vores 2 børn. Fritiden bruger jeg på vandet og på et par årlige skiture.

Picture of Mette Frost Jensen

Mette Frost Jensen
Souschef

69 15 96 38
mettef@esmark.dk

Pr. 1. februar 2018 blev det den store dag, hvor jeg kunne iføre mig den blå ”Esmakker-trøje”. Jeg er opvokset i Hvide Sande og kender derfor hver en krog i vores dejlige område. Jeg har over 20 års erfaring indenfor sommerhusudlejning, inden jeg kom til Esmark. Den daglige kontakt med en masse nye feriegæster er noget, jeg nyder, og jeg er altid klar til at hjælpe dem på bedste vis. I min fritid finder man mig tit i hallen, hvor jeg træner de lokale drenge i håndbold. Ellers går fritiden med familien, venner, spinning, en tur langs Vesterhavet eller på mountainbike gennem heden i og omkring Hvide Sande. Jeg er altid frisk på en udfordring og tager gerne en dukkert som vinterbader.

Picture of Connie Jacobsen

Connie Jacobsen
Ferierådgiver

69 15 96 27
connie@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande. I 1980 flyttede jeg til Bremen, hvor jeg blev gift og fik to børn. Først arbejde jeg på et sygehus og blev derefter leder af et beskyttet Boligcenter for ældre og handicappet mennesker, der udover var jeg også tolk for retten i Bremen, det var meget interessant, så jeg har været i fængsel dog kun for at tale med de anholdte. Jeg blev ansat hos Esmark den 1. marts 2008. I min fritid elsker jeg at køre til Tyskland for at besøge mit barnebarn og hendes forældre ellers går turen til Århus hvor min søn bor ellers hygger jeg med min kæreste, familie og venner.

Picture of Grit Hildebrandt

Grit Hildebrandt
Ferierådgiver

69 15 96 97
grit@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Tyskland, og flyttede til Danmark i 2008. I min fritid kan jeg godt lide lange gåture med mine 2 hunde - allerhelst ved stranden, fordi samspillet mellem sand, vind og vand giver en dejlig afslappende atmosfære. Derudover dyrker jeg SUP, men nyder også de stille stunder med en god bog i hånden. Jeg er uddannet kontorassistent og har været i turistbranchen i nogle år. Ved Esmark har jeg været ansat siden august 2019.

Picture of Gitte Imhof

Gitte Imhof
Ferierådgiver

69 15 96 43
gitte.imhof@esmark.dk

Jeg er født i Midtjylland og som barn var jeg ofte i Søndervig, hvor jeg også senere hen har tilbragt mange ferier. I 1983 flyttede jeg til de schweiziske bjerge og efter 35 år vendte jeg så tilbage til mit hjemland og begyndte at arbejde hos Esmark. Min søn bor og arbejder i Zürich, min datter har de sidste 10 år boet i Danmark med sin mand og mine to børnebørn. Jeg har altid arbejdet med turisme. Det er bare skønt at få lov at være med, når folk oplever nogle af de skønneste øjeblikke. Vi startede med at have bageri og café på Bettmeralp i 2000 meters højde i 30 år. Herefter sadlede jeg om og begyndte at arbejde som sportsmassør og hotelreceptionist. Jeg er altid aktiv og ved siden af bjergvandring og skiløb har jeg også undervist i yoga, aerobics og vandgymnastik. Her ved den danske Vestkyst har jeg det hele, både sportsforeninger, vandreture, cykelture rundt om fjorden eller vandsport på fjorden.

Picture of Charlotte le Févre

Charlotte le Févre
Ferierådgiver

69 15 96 38
charlotte@esmark.dk

Jeg er opvokset i Ikast. Efter endt uddannelse på Den Danske Eksportskole i Herning fik jeg job i Cuxhaven i Tyskland, hvor jeg arbejdede med salg af fødevarer. Efter 10 år i Tyskland trak den store kærlighed mig tilbage til Danmark, hvor jeg blev beriget med min mand, en søn og to bonusbørn på et nedlagt landbrug nord for Herning. Nu er børnene voksne og flyttet hjemmefra. Min mand og jeg nyder livet på landet med gåture i naturen, ture til kunstmuseer, og så er jeg hobbyfotograf (især cykelløb og aktion). Jeg har været ansat ved Esmark siden 06.07.2020

Picture of Patricia Burda

Patricia Burda
Ferierådgiver

69 16 95 50
patricia@esmark.dk

Jeg begyndte mit job hos Esmark i oktober 2020, hvor jeg blev en del af vores ferierådgiver-team, der er med til at sikre, at vores gæster får et dejligt ferieophold. Oprindeligt kommer jeg fra Tyskland og jeg har boet i Danmark siden 2014. Jeg elsker sprog og samarbejde med forskellige kulturer og glæder mig over at kunne bruge min passion i min hverdag hos Esmark. I min fritid elsker jeg at udforske verden og rejse rundt, hygge med en god bog eller nyde den friske vind fra Vesterhavet.

Picture of Malene B. Ryttersgaard

Malene B. Ryttersgaard
Ferierådgiver

69 15 96 98
malene@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Thy, men bor nu til daglig i Linde, imellem Struer og Holstebro, sammen med min mand Karsten og vores to drenge. Jeg elsker at have folk omkring mig, og jeg er vild med at møde nye mennesker. I min fritid træner jeg og dyrker en del gymnastik, og er frivillig i lokalområdet – Noget jeg brænder rigtig meget for. Derudover nyder jeg at være ude i naturen, at strikke, at være kreativ, hygge sammen med familie og venner og generelt bare at være i gang. Jeg er uddannet lærer og fysiurgisk massør og arbejdede på en efterskole inden jeg blev ansat hos Esmark i 2021.

Picture of Nana Dencker Theilade

Nana Dencker Theilade
Ferierådgiver

69 15 96 78
nana@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Nordsjælland. Jeg har boet næsten hele livet i København men flyttede i 2020 til Jylland, hvor jeg bor med min kæreste Espen og vores amerikanske Akita. Når jeg holder fri, finder jeg ofte paddle-boarded frem og tager ud på Ringkøbing Fjord. Fritiden bruges også på vinterbadning, skirejser og kørsel på ATV. Jeg har arbejdet med kundeservice i rigtig mange år, bl.a. i Københavns Lufthavn. Jeg har været ansat ved Esmark siden 01.02.2021.

Picture of Ole Pörksen

Ole Pörksen
Ferierådgiver

69 15 96 11
ole@esmark.dk

Jeg startede med at arbejde som spatekniker hos Esmark i Søndervig i sommeren 2022. I juli 2022 flyttede min familie og jeg fra Scharbeutz i Tyskland til Danmark og vi bor nu mellem Søndervig og Ringkøbing på en lille gård. I Tyskland havde vi vores egen gårdcafé og gårdbutik, og nu er jeg glad for at kunne arbejde her i Søndervig. Jeg føler mig meget godt tilpas her ved Ringkøbing Fjord og håber, at du kan nyde dette smukke område lige så meget som vi gør.

Picture of Mads Cramon Behrmann

Mads Cramon Behrmann
Ferierådgiver

69 15 96 11
mads@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Ringkøbing. Jeg har boet i Ringkøbing hele mit liv og jeg kender derfor lokalområdet rigtig godt. Jeg har været ansat hos Esmark siden 2020, hvor jeg i dag sidder på kontoret i Søndervig. Når jeg ikke er på arbejde, spiller jeg fodbold, som er en af mine interesser. Derudover kan jeg godt lide og bruge tid med familie og venner.

Picture of Camille A. Estel Eriksen

Camille A. Estel Eriksen
Ferierådgiver

69 15 96 99
camille@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Tyskland, i den smukke by Dresden. Kærligheden trak mig til Danmark og jeg flyttede hertil i 1998. I mange år har jeg arbejdet som pædagog i en børnehave. I foråret 2023 startede jeg hos Esmark, hvor jeg er så heldig at være del af et fantastisk team af medarbejdere. Jeg nyder at kunne tale mit modersmål på arbejdspladsen. I min fritid opholder jeg mig meget i naturen og min egen have. Desuden elsker jeg yoga, kan lide at lytte til musik og podcasts. Jeg er også optaget af det spirituelle og arbejder med healing.

Picture of Louise Mølleskov Petersen

Louise Mølleskov Petersen
Kontorelev

69 15 98 22
louise@esmark.dk

Jeg er opvokset i en lille by tæt på Videbæk, hvor jeg stadig bor med mine forældre og min lillesøster. I min fritid dyrker jeg gymnastik, svømmer en smule og bruger meget tid med mine venner. Jeg har afsluttet Handelsskolen i Skjern, hvor jeg efterfølgende blev kontorelev ved ESMARK i Søndervig fra den 1. september 2023.

Picture of Benedikte Boskov Nielsen

Benedikte Boskov Nielsen
Ferierådgiver

69 16 95 65
benedikte@esmark.dk

Jeg bor i Linde ved Struer med mine tre børn. Jeg er uddannet social og sundhedsassistent og har primært beskæftiget mig med psykiatri-området og domsanbragte, og havde brug for at prøve noget helt nyt og startede derfor hos Esmark i 2023. En fantastisk arbejdsplads! Jeg er familie menneske, social og spontan og elsker at være aktiv sammen med mine børn. Derudover er jeg altid klar på en god fest, musikoplevelser eller en hyggelig middag med gode venner.

Picture of Petra Eifler

Petra Eifler
Ferierådgiver

69 15 96 66
petra@esmark.dk

Jeg hedder Petra, er født og opvokset i Tyskland i Dresden. Efter min uddannelse som kontorassistent, flyttede jeg nordpå til området i nærheden af Hamborg og arbejdede med kundeservice. Efter mine børn flyttede hjemmefra, skulle der ske noget nyt og hvorfor skulle jeg ikke flytte endnu længere nordpå? Efter vi havde tilbragt næsten alt vores ferie som familie sammen med venner og søskende i Danmark var det nærliggende at prøve noget nyt og samtidig nyde den jyske vestkyst som jeg har været forelsket i gennem flere år. I 2011 flyttede jeg til Danmark og startede som rengøringsmedarbejder i feriehusbranchen. Siden 2013 arbejder jeg som ferierådgiver hos Esmark og har været rundt i forskellige afdelinger. Jeg kan godt lide, at yde en god service både ovenfor vores gæster og husejere, hjælper ved behov og giver gerne gode tips om området. I min fritid er jeg meget ude i naturen, elsker gå-, cykel- og rideture i skoven og langs stranden, udforske området og nyde at være sammen med mine hunde, katte, heste og høns.

Picture of Tanja Steiner

Tanja Steiner
Ferierådgiver

69 15 96 79
tanja@esmark.dk

I februar 2021 begyndte jeg som ferierådgiver hos Esmark. Jeg er født og opvokset i Schweiz og flyttede til Danmark i sommeren 2020. Jeg har taget en kontoruddannelse i Schweiz og arbejdede derefter i 2 år på kontor i en HR- og marketingafdeling. Efterfølgende boede jeg i Norge i næsten to år, hvor jeg mødte min store kærlighed, som er dansker. Jeg bor i en lejlighed i Holstebro sammen med min kæreste. Vi elsker at hygge os sammen med familien og venner og at rejse verden rundt. Vi er også meget glade for sport, lige meget om det er fodbold, volleyball eller at stå på ski i de schweiziske alper.

Picture of Mette S. Majgaard

Mette S. Majgaard
Rengøringskoordinator

69 15 96 87
mettes@esmark.dk

Jeg er født, opvokset og bor stadig i Karup med min kæreste. Jeg har 3 voksne børn, der alle er flyttet hjemmefra. Jeg startede ved Esmark i marts 2022 og er kommet fra en helt anden branche, hvor jeg var i 25 år. Fritiden bruges i naturen med, gåture, mountainbikes, løb og lidt sup.

Picture of Hildigunn Graakjær

Hildigunn Graakjær
Rengøringskoordinator

69 16 95 56
hildigunn@esmark.dk

April 2021 blev jeg ansat som rengørings koordinator, efter at have været selvstændig i hotel branchen i 24 år, hvor jeg primært stod for al planlægning og derfor er jeg meget glad for at fortsætte med lignende opgaver hos Esmark. Jeg er født og opvokset på Færøerne og flyttede til Vestjylland i 1992. Jeg bor i Skjern sammen med min mand og et hjemmeboende barn. Min fritid bliver brugt i vores store have, hvor hele familien har samme interesse.

Picture of Frederik S. Petersen

Frederik S. Petersen
Rengøringskoordinator

69 16 95 36
frederik@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Holstebro, og bor her i dag med min bedre halvdel. Jeg har tidligere beskæftiget mig med professionel afrensning af graffiti og facader, og jeg brænder for kontakten til folk samt at levere service af høj kvalitet. Under min uddannelse på HTX i Holstebro var jeg bilanmelder, og biler bruger jeg generelt meget af min fritid på sammen med min kæreste og kammerater.

Picture of Mark

Mark
Hyggespecialist og humørspreder

post@esmark.dk

Jeg har været en del af Esmark siden juli 2022, og har lige siden elsket at være en del af et skønt team med en masse søde esmakkere – de tager sig altid godt af mig. Jeg er dejlig blød og har altid en smil på læben – også er jeg virkelig god til at give krammer. Jeg kan godt lide at skabe alle feriens hyggelige stunder, og er derfor Esmarks hyggespecialist og humørspreder. Du kan finde mig på alle Esmarks kontorer, og hvis du gerne vil have mig med hjem, så kan du også det. Jeg elsker alle former for ferieaktiviteter, så du kan både tage mig med på stranden, legepladsen, cykelture og meget mere. Jeg er ikke så god til vand, men jeg kan godt lide at solbade på stranden, mens du bader i Vesterhavet.

Ejerrådgivere

Picture of Poul Madsbjerg Ebsen

Poul Madsbjerg Ebsen
Ejerrådgiver

69 15 96 41
poul@esmark.dk

Jeg er meget lokalkendt og har mine rødder i Ringkøbing, hvor jeg bor med min kone og mine 2 børn. Vesterhavet har jeg altid haft meget tæt på, og jeg sætter stor pris på området. Jeg har selv en del erfaring i sommerhusbranchen, da jeg har haft sommerhus i Søndervig og har nu et lækkert sommerhus i Bjerregård. Jeg er oprindeligt udlært murer, men har arbejdet med salg i mere en 10 år. Jeg elsker at have kontakt til vores husejere samt at snakke med nye potentielle husejere. I fritiden bruger vi meget af vores tid sammen som familie i vores autocamper, men vi fisker også en del på Ringkøbing Fjord.

Picture of Morten Bülow

Morten Bülow
Ejerrådgiver

69 15 96 72
morten@esmark.dk

Efter 5 år i detailhandlen og senest 12 års tjeneste som politiassistent startede jeg i 2020 hos Esmark, hvor jeg i dag arbejder som ejerrådgiver. Jeg nyder samtalerne og samspillet med husejerne, hvor vi i fællesskab forsøger at skabe de bedst mulige rammer for både gæster og ejere. Jeg har stor interesse for sommerhuse og sætter stor pris på, når husejere inviterer indenfor i netop deres feriehus. Jeg er født og opvokset i Ringkøbing, hvor jeg også i dag er bosat sammen med fruen og vores to drenge. I fritiden nyder familien og jeg naturen, gerne ved vandet eller en tur i skoven.

Picture of Kristian Holm

Kristian Holm
Ejerrådgiver

69 15 96 39
kristian@esmark.dk

Efter i 8 år at have været selvstændig tømrer blev jeg i juli 2015 ansat som servicemedarbejder hos Esmark. I dag arbejder jeg som ejerrådgiver; et spændende job, hvor jeg har god brug af den erfaring, jeg har samlet ude i marken som servicemedarbejder. Jeg kommer fra Ringkøbing, hvor jeg også bor i dag med mine to børn. Jeg holder meget af den vestjyske natur og elsker at sejle en tur ud på fjorden – enten for at fiske eller se en smuk solnedgang.

Picture of Katrine Dalsgaard

Katrine Dalsgaard
Intern ejerrådgiver

69 15 96 67
katrine@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i en lille by i Midtjylland, men elitehåndbolden bragte mig til Ringkøbing i 2008. Her bor jeg i dag med min mand og vores to børn. I min fritid nyder jeg tiden med min familie, deres interesser for sport, og når tiden tillader det, sætter jeg også selv pris på at træne lidt og være sammen med mine veninder. Jeg har været ansat ved Esmark siden sommeren 2019, og inden da arbejdede jeg 11 år i Vikar- og rekrutteringsbranchen.

Serviceteknikere

Picture of Morten Ditlevsen

Morten Ditlevsen
Servicetekniker

69 15 96 11
mortend@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Padborg, i dag er jeg bosat i Ølstrup. Fritiden bruges sammen med mine tre dejlige børn, hvor vi ofte spiller computerspil, kortspil, eller vi går en tur ud i det blå. Jeg er uddannet landmand og har arbejdet som servicetekniker siden 2015. Jeg blev ansat ved ESMARK den 1. marts 2021.

Picture of Sharif Bin Rafiq

Sharif Bin Rafiq
Servicetekniker

69 15 96 11
mohamad@esmark.dk

Jeg stammer fra Myanmar og er opvokset i Malaysia. Jeg kom til Danmark i 2010, da jeg var 14 år. Jeg er udlært automontør i 2016 og har arbejdet med biler i 3 år. 2017 startede jeg ved Beach Bowl i Søndervig som altmuligmand, køkken, service og pedel. I min fritid går jeg til fitness og er sammen med venner, jeg startede ved Esmark i marts 2022.

Picture of Allan Højhus

Allan Højhus
Servicetekniker

69 15 96 11
allan@esmark.dk

Jeg startede som servicetekniker hos Esmark i Juni 2022. Jeg er født og opvokset i Ringkøbing, hvor jeg også bor i dag, sammen med min kone og vores 3 børn. Jeg har arbejdet indenfor byggebranchen som teknisk isolatør og inden for færdigbeton i mange år. Fritiden bliver brugt sammen med familie og gerne nogle gør det selv projekter.

Picture of Kaj Bjerg

Kaj Bjerg
Servicetekniker

69 15 96 11
kajb@esmark.dk

Jeg er udlært tømrer i Ringkøbing og arbejdede nogle få år som tømrersvend. Jeg blev jeg ansat hos VELFAC som driftsassistent, men fra midt 80´ne og til 2011 arbejde jeg med projektsalg, først internt og fra 1994 som eksternt projektsælger. I 2011 startede jeg mit eget tømrerfirma i Ringkøbing og drev det med et par svende, firmaet har jeg afhændet inden jeg startede at arbejde hos Esmark som servicetekniker. Jeg er gift med Jette, vi har børn og børnebørn som vi nyder i fulde drag. Fritiden foregår meget udendørs, jeg/vi ser meget fodbold og håndbold, både børnebørn og ligabold på TV og stadion. Jeg nyder meget at høre og ”opleve” musik.

Picture of Kim K. Vang Lauritsen

Kim K. Vang Lauritsen
Servicetekniker

69 15 96 11
kim@esmark.dk

Picture of Erik Jepsen

Erik Jepsen
Servicetekniker/pooltekniker

69 15 96 11
erikj@esmark.dk

Jeg er uddannet klejnsmed i rustfast stål. Passede den første pool i 1991 og har siden da været tekniker i sommerhusene i ca. 22-23 år on/off. Jeg har diverse kurser i svømmebadsteknik og vandbehandling. Fritiden bruges på hundetræning, kitesurfe og hvad der lige falder mig ind. Efter en periode som selvstændig omkring swimmingpools startede jeg hos Esmark den 1. Marts 2023 som service- og pool tekniker.

Marketing

Picture of Mette Møller

Mette Møller
Email marketing & automation specialist

69 15 96 34
mettem@esmark.dk

Jeg afsluttede i 2009 min bachelor i kommunikation, engelsk og tysk ved HandelsHøjskolen i Herning og arbejdede efterfølgende to år hos arbejdstøjsproducenten Mascot International i Silkeborg i den interne salgsafdeling, hvor jeg sideløbende med jobbet påbegyndte en HD i Marketing Management, som jeg afsluttede i 2014. Da jeg mødte min mand, flyttede jeg imidlertid hjem til min fødeby Hvide Sande, hvor vi bor tæt på Ringkøbing Fjord sammen med vores berner sennen hund. Jeg startede hos Esmark i februar 2012. Jeg sætter stor pris på, at jobbet hos Esmark byder på så mange forskelligartede udviklingsopgaver. Her keder man sig aldrig og det er fedt! I min fritid er jeg glad for at løbe og læser også gerne en god krimi i ny og næ.

Picture of Oliver Schell

Oliver Schell
E-commerce manager

69 15 96 74
oliver@esmark.dk

Jeg blev i august 2016 en del af Esmark. Oprindelig kommer jeg fra Nordtyskland og har holdt sommerhusferie i Danmark i mange år. Inden jeg startede hos Esmark har jeg været ansat hos et andet udlejningsbureau og har samlet en del erfaringer indenfor sommerhusbranchen og i markedsføring af sommerhusferie. I Tyskland tog jeg en uddannelse indenfor sundhedsvæsnet, men allerede dengang startede min interesse for Online Medier, Online marketing, fotografering og for udvikling af turisme i Danmark. Jeg tilbringer min fritid sammen med familien, gerne i naturen, hvor vi går lange ture og nyder de smukke landskab og vores brusende Vesterhav.

Picture of Kenneth Fabian Berg

Kenneth Fabian Berg
Webudvikler

69 15 96 16
kenneth@esmark.dk

Jeg er opvokset i Sorø og Roskilde på Sjælland. Flyttede så i 2012 til Kolding, for et studie, hvor jeg fortsat bor. Færdiggjorde multimediedesigner studiet og webudvikler overbygningen til den, og blev derefter hængende i Kolding. Der har jeg arbejdet fast som webudvikler siden 2016. Når jeg ikke arbejder på udviklings projekterne, elsker jeg at tage på udforskningsture i naturen både nær og fjern, og lede efter flotte billeder med droner og kameraer. Jeg kom til Esmark den 1. april 2023.

Picture of Chalotte Agerbo Knudsen

Chalotte Agerbo Knudsen
Kommunikationsmedarbejder

69 16 95 47
chalotte@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande. Jeg har den jyske vestkyst meget kær og nyder til dagligt synet af de smukke klitter og lyden fra Vesterhavet. Fritiden bruger jeg sammen med min familie og venner. Jeg finder energi ved at være i naturen. Jeg holder meget af at lave gammeldags mad, hjemmebag og kreative sysler. Udover kommunikation, branding og markedsføring interesserer jeg mig for bæredygtighed, den digitale udvikling samt kulturforståelse. Jeg er en positiv og udadvendt person – elsker humor og et godt grin.

Picture of Thea Maria M. Graversen

Thea Maria M. Graversen
SoMe Manager

69 15 98 16
thea@esmark.dk

Jeg bor i Lind med min mand og vores 3 energibomber af drenge. Tidligere har jeg arbejdet med digital markedsføring på reklame- og medie bureau. Jeg har en bachelor i Medievidenskab fra Melbourne og en kandidat i Virksomhedskommunikation fra Aarhus BSS. I min fritid nyder jeg at være sammen med dem, jeg holder af. Jeg værdsætter at tilbringe tid udendørs og er altid på jagt efter det næste store eventyr. At rejse med mine børn og se verden gennem deres forundrede øjne er livsbekræftende. Vi tilbringer også mange feriedage i sommerhus ved Søndervig, hvor vi lader op i den smukke og vilde natur. Jeg øver mig dagligt i at være til stede og leve i nuet. Gode kolleger er vigtige for mig, da de er fundamentet for udvikling og trivsel i hverdagen.

Picture of Kathrine Johnsen Høj

Kathrine Johnsen Høj
Content creator

69 15 96 92
kathrineh@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande. Jeg har boet i byen de fleste år af mit liv – havde dog lige et par år, hvor jeg var bosat i Århus, mens jeg studerede markedsføringsøkonom på Erhvervsakademiet i Viby J. Jeg vendte hurtigt snuden mod vest, da studiet var overstået, og flyttede tilbage til dejlige Hvide Sande. Jeg var ikke helt færdig med at studere, så pendulfart til Herning, for at læse professionsbachelor i International Handel og Markedsføring, var det optimale – specielt når man stadig gerne ville bo ved Vesterhavet. Jeg afsluttede min professionsbachelor i januar 2023, og nu arbejder jeg hos Esmark og er en del af et skønt team med søde kollegaer. I min fritid elsker jeg at bruge tiden med min familie, kæreste og mine venner. Udover dette bliver min tid brugt i Hvide Sande Ungdomsklub, hvor jeg er klubmedarbejder i aftentimerne. Ellers er jeg at finde på håndboldbanen – typisk med en bold i hånden.

Picture of Line Graversen

Line Graversen
Social Media

69 15 96 42
lineg@esmark.dk

Jeg har arbejdet hos Esmark siden august 2022, hvor jeg begyndte på kontoret i Søndervig. Efterfølgende er jeg rykket til Hvide Sande, hvor jeg nu er i marketingafdelingen. Jeg er født og opvokset i Ringkøbing, hvor jeg i 2021 dimitterede fra HHX Ringkøbing. Fra sommeren 2021 til 2022 boede jeg i München, hvor jeg arbejdede samt fik en kontoruddannelse med speciale i administration. Jeg bruger meget af min fritid på at være sammen med mine venner samt spiller jeg også fodbold.

Picture of Andreas Maciej Pedersen

Andreas Maciej Pedersen
Fotograf

69 15 96 93
andreasp@esmark.dk

Jeg har arbejdet hos Esmark siden februar 2020, hvor jeg i første omgang kort var på kontoret i Søndervig. Jeg kommer oprindeligt fra Slagelse, men har som surfer altid været draget og inspireret af vestkysten. I 2016 flyttede jeg til vestkysten og kender en stor del af kysten rigtig godt. Nu bor jeg i Hvide Sande og bliver stadig konstant draget og inspireret af havet både i fritiden og gennem mit arbejde som fotograf hos Esmark.

Picture of Sebastian Linding

Sebastian Linding
Fotograf

69 16 95 46
sebastian@esmark.dk

Jeg bor i Oksbøl og blev ’Esmakker’ i 2020. Som fotograf i Esmark kunne jeg ikke bede om flottere arbejdsbetingelser end den danske vestkyst. I jobbet lægger jeg ære i at levere optimalt fotomateriale til alle, i tæt samarbejde med husejere og kolleger for de bedste resultater. Jeg sætter stor pris på naturen og føler mig privilegeret af at få lov at arbejde så tæt sammen med den i min hverdag. Jeg kom selv meget herude som barn på familieferie, og at Blåvand nu er min hjemmebane kunne ikke være bedre. Min fritid bruger jeg primært med min kone, vores datter og vores hund, gerne ude i det fri.

Picture of Steffen Lohmann Lagoni

Steffen Lohmann Lagoni
Fotograf

69 16 95 43
steffen@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande. Efter skole og gymnasium flyttede jeg til Århus for at studere film. De evner og kompetencer jeg har erhvervet mig under mit studie, og senere professionelle karriere, skal jeg nu bruge hos Esmark. Min primære opgave er sommerhus fotografering, men jeg kommer også til at lave masser af fedt video materiale!

Picture of Nicolai Clausen

Nicolai Clausen
Fotograf

69 16 95 57
nicolaic@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Videbæk. Jeg har taget en HTX i Skjern og er derefter uddannet speditør, og har arbejdet med det i 2,5 år. Jeg har altid brændt for at lave foto/video.

Picture of Frederik Kirkeby

Frederik Kirkeby
Fotograf

69 16 95 91
frederikk@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, dog med nogle år væk henover årene, men har været herude igen siden 2014. Jeg bruger det meste af min fritid sammen med min søn og min kæreste, eller med familie eller venner. Udover det dyrker jeg en del sport, og sanser lidt med nogle renoverings projekter. Jeg har tidligere arbejdet som instruktør, sælger og møbel leverandør, dog altid haft en kærlighed for fotografering og grafisk design, hvilket jeg gør med mit arbejde hos Esmark siden Juni 2023.

Picture of Mark

Mark
Hyggespecialist og humørspreder

post@esmark.dk

Jeg har været en del af Esmark siden juli 2022, og har lige siden elsket at være en del af et skønt team med en masse søde esmakkere – de tager sig altid godt af mig. Jeg er dejlig blød og har altid en smil på læben – også er jeg virkelig god til at give krammer. Jeg kan godt lide at skabe alle feriens hyggelige stunder, og er derfor Esmarks hyggespecialist og humørspreder. Du kan finde mig på alle Esmarks kontorer, og hvis du gerne vil have mig med hjem, så kan du også det. Jeg elsker alle former for ferieaktiviteter, så du kan både tage mig med på stranden, legepladsen, cykelture og meget mere. Jeg er ikke så god til vand, men jeg kan godt lide at solbade på stranden, mens du bader i Vesterhavet.

Direktion

Picture of John Brügmann

John Brügmann
Administrerende direktør

69 16 95 59
john@esmark.dk

Jeg startede den 1.9.2020 hos Esmark, men jeg har kendt og fulgt virksomheden i mere end 10 år, og har bl.a. fra 2017-2020 været bestyrelsesformand for selskabet. Jeg har i næsten 30 år arbejdet indenfor turisme i både ind- og udland, og jeg ser en stor glæde i at levere et kvalitetsprodukt til gavn for både gæster og husejere, samt lokalområderne. Privat bor jeg i Risskov nord for Aarhus sammen med min kone og vores to børn. Jeg holder meget af naturen, og synes, at et feriehus er den perfekte måde at opleve den på. I min fritid sætter jeg stor pris på en runde golf.

Picture of Thomas Christiansen

Thomas Christiansen
Salgs- og marketingdirektør

69 15 96 33
tc@esmark.dk

I november 2019 blev jeg en del af Esmark fællesskabet. Jeg er opvokset på Vestkysten, og har altid elsket naturen, stranden og havet. Jeg er gift med Marianne, og vi har sammen pigerne Emma og Laura. I fritiden kan jeg også godt li’ en tur på ’skov-cyklen’ (Mountainbike – men der er ikke så mange mountains i Danmark😊) – og ellers nyder jeg noget godt sport på tv eller ’live’. Gennem de seneste 10 år har jeg arbejdet med gæsteoplevelser, salg samt marketing indenfor turisme og service i forskellige firmaer både indenfor og udenfor feriehusbranchen. Jeg brænder for hele tiden at have fingeren på pulsen i forhold til hvad markedet, gæsten og husejeren forventer, så vi alle i Esmark kan skabe inspiration til alle, som overvejer at komme ud og opleve hvad et Esmark feriehus på den jyske vestkyst byder på af natur og oplevelser. Ferien er simpelthen noget af det vigtigste og dyrebareste vi mennesker har, og derfor er vi forpligtet til at give alle en så dejlig ferie og oplevelser som overhovedet muligt. Samtidig skal vi via tæt og positivt samarbejde med ejeren af feriehuset hele tiden optimere det enkelte feriehus til alles bedste. Det er da en fed og spændende udfordring at stå op til hver morgen.

Picture of Lars Hornshøj Vestergaard

Lars Hornshøj Vestergaard
Økonomi- og HR-direktør

69 15 96 23
lars@esmark.dk

Jeg blev Esmakker i juli 2018, og er bosiddende i Holstebro, sammen med min kone og vores 3 drenge. Vi er selv sommerhus ejere, og nyder at bruge tid ved Vestkysten. I min fritid har jeg et hjerte for frivilligt arbejde, hvor jeg arbejder med forskellige arrangementer. Derudover følger vi med i børnenes fritidsinteresser som spænder vidt fra fodbold, håndbold og outdoor aktiviteter. Jeg nyder turen ned langs kysten, og til Hvide Sande, hvor naturen hver dag har sit helt eget udtryk.

Ejerkreds

Picture of Janni Thygesen

Janni Thygesen
Feriehusudlejer

janni@esmark.dk

I 2007 overtog min mand og jeg Esmark. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande og oprindelig udlært på kontoret ved Hvide Sande Fiskeauktion, hvor jeg arbejdede i 23 år. Jeg bor i Hvide Sande sammen med min mand og 2 børn, og derudover har vi 2 børn, der er fløjet fra reden. Jeg holder meget af naturen, - ikke mindst stranden og Vesterhavet. Fritiden bliver brugt med familie og venner og motion, når tiden er til det.

Picture of Anders Thygesen

Anders Thygesen
Feriehusudlejer

anders@esmark.dk

I 2007 fik min kone og jeg fornøjelsen af, at blive Esmark's 3. værtsfamilie siden opstarten i 1965. Udover et par år med titlen af auktionsmester i Hvide Sande, har jeg altid beskæftiget mig med folks ferier. Først som medindehaver af et skirejsebureau og senere som medindehaver af et konkurrerende sommerhusudlejningsbureau. Jeg er gift med Janni, og bortset fra et økonomistudie, så har jeg altid boet i Hvide Sande, hvorfra vi har opfostret vores fire børn. Fritiden bruges gerne ude i naturen, og udover gå- og løbeture så tilbringer jeg gerne tiden med en fiskestang i hånden.

Picture of Thomas Sørensen

Thomas Sørensen
Feriehusudlejer

thomas@esmark.dk

I 2000 startede jeg hos Elite Sommerhusudlejning, som mine forældre ejede og jeg senere overtog. I 2015 fusionerede vi med Esmark, hvilket jeg glæder mig meget over at være blevet en del af. Privat bor jeg på en nedlagt landbrugsejendom i Ringkøbing, med mine børn. Jeg værdsætter mest tiden jeg bruger sammen med mine børn og med min kæreste, som også har to børn. De holder os alle godt beskæftiget, men ellers spiller jeg også gerne lidt fodbold, når tiden er til det.

Økonomi & HR

Picture of Majbrit Enevoldsen

Majbrit Enevoldsen
Debitorbogholder

69 15 96 46
majbrit@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande og Søndervig og bor nu i Hvide Sande sammen med min mand, sammen har vi to voksne børn, som begge bor i nærområdet. Fritiden bruger jeg gerne med en ridetur på min islandske hest ud i vores skønne natur. Og nyder at hygge med god mad sammen med familien og gode venner, eller en god krimi. Jeg har været en del af Esmark-teamet siden 1992 og det har været en spændende rejse til hvor Esmark er i dag.

Picture of Gitte Fuglsang

Gitte Fuglsang
Lønansvarlig

69 15 96 24
gitte@esmark.dk

Jeg er født og opvokset lidt udenfor Viborg, men flyttede i 1994 til Nørre Nebel, hvor jeg i dag bor med min familie. Når jeg holder fri, elsker jeg at være fysisk aktiv, læse, strikke og være sammen med venner og familie. Jeg er uddannet indenfor regnskab, og har været ansat ved Esmark siden 01.09.2018.

Picture of Simon Arnbjerg

Simon Arnbjerg
Controller

69 16 95 71
simon@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Tarm men bor i Esbjerg. Jeg er uddannet Cand. Merc´er indenfor styring og ledelse, og ser frem til at kunne benytte mine erhvervet evner i samarbejde med Esmark. Gennem hele mit liv, har vestkysten spillet en stor rolle for mig, og jeg har brugt mange timer i dens skønne natur.

Picture of Stine Fjord Olesen

Stine Fjord Olesen
Controller

69 15 96 51
stineo@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, hvor jeg har boet de første mange år af mit liv. Nu bor jeg i Herning med min kæreste, og jeg tager gerne turen til vestkysten, for fortsat at være en del af Team Esmark. Jeg er i gang med at læse en HD. 1. del ved siden af arbejdet, så meget af min fritid går med lektielæsning og opgaveskrivning. Når jeg indimellem bøgerne har lidt fritid, elsker jeg at bruge min tid med min familie og mine venner, få løbet nogle ture og bare slappe af med en god serie i TV'et. Jeg afsluttede mit økonomi-elevforløb hos Esmark i sommeren 2022, og nu arbejder jeg som økonomaassistent.

Picture of Anne Sig Bernhard

Anne Sig Bernhard
Økonomielev

69 16 95 81
annes@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Torsted sammen med min mor, far og søster, hvor jeg holder meget af at bo i de naturrige omgivelser. Fritiden bruges på at træne gymnastik, samt passe mine 5 heste. Derudover holder jeg meget af at være aktiv i form af en løbetur eller ridetur. Jeg færdiggjorde min studentereksamen på HHX Ringkøbing og har været ansat ved Esmark siden 01.09.2022

Picture of Stephanie Dittrich

Stephanie Dittrich
HR Business Partner

69 15 96 47
stephanie@esmark.dk

Jeg hedder Stephanie og har boet i Danmark siden 2007. Min mand og jeg flyttede fra Berlin til Østjylland, efter jeg afsluttede min kontoruddannelse. Siden marts 2019 har vi boet i Hvide Sande. Jeg har arbejdet mere end 10 år inden for kundeservice, og min passion er at give gæsterne den bedste service. I min fritid er jeg meget ude i naturen, og ellers kan jeg godt lide at være kreativ.

Picture of Regina Sørensen

Regina Sørensen
Forretningsudvikling

69 15 96 70
regina@esmark.dk

Jeg er udlært i branchen og blev oprindeligt ansat hos Esmark som barselsvikar i 1996. Jeg har været her lige siden! Arbejdsopgaverne, her hos Esmark er meget varierende, og som daglig leder af kontoret har jeg mange forskellige opgaver, jeg står bl.a. primært for kontakten med vores husejere, både nye og eksisterende. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, hvor jeg i dag bor sammen med min mand og vores 3 piger. Vi bor lige ved fjorden og i fritiden benytter vi meget de anlagte stier i området til gåture med vores hund Molly, ligesom vi, i sommerhalvåret, hygger os ved kabelbanen i Hvide Sande. Udover det dyrker jeg gerne lidt motion og agerer chauffør og tilskuer til sportsarrangementer, hvor mine børn deltager.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon

 

69 15 96 11
post@esmark.dk

Persondata- og cookiepolitik
Søger...