Kontakt Westerland.dk by Esmark Feriehusudlejning i Søndervig

Har du brug for vores hjælp, også udenfor åbningstiderne, kan du også henvende dig på et af vores Esmark servicekontorer.

Åbningstider & 24-timers-beredskab (nødnummer)

Adresse

Lodbergsvej 18, Søndervig
6950 Ringkøbing

Kontakt

Telefon: 69 15 96 11
E-mail: sondervig@esmark.dk

Nøgleudlevering

Nøglen kan afhentes fra kl. 15.00, men vi udleverer den også gerne tidligere på dagen, hvis feriehuset er klar til indflytning før tid.

Ankomst udenfor åbningstid

Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid finder du en kuvert med information, kørselsvejledning og nøglerne til dit feriehus i vores nøglerum. Du finder nøglerummet bag på bygningen. Koden til døren står på dit lejebevis.

Åbningstider

Påske til og med oktober
Man - fre 9.00 - 16.00
Lørdag 8.00 - 17.00
Søndag 9.00 - 15.00
November til påske
Man - fre 9.00 - 16.00
Lørdag 9.00 - 16.00
Søndag 9.00 - 15.00

Ferierådgivere

Picture of Erland Nørgaard

Erland Nørgaard
Bureauchef

69 15 96 26
erland@esmark.dk

Efter cirka 25 år med sommerhusudlejning i Søndervig, kom jeg til Esmark i 2021. Jeg nyder dagligdagen på kontoret, hvor gæster, husejere og gode kolleger er med til at gøre arbejdsdagen god. Jeg er opvokset i Stadil, og har hele livet boet tæt på vestkysten. I dag bor jeg i Ringkøbing – har to voksne børn, som begge studerer i Århus. Fritiden bruges i naturen, badeture året rundt og lidt padeltennis med vennerne.

Picture of Mette Frost Jensen

Mette Frost Jensen
Souschef

69 15 96 38
mettef@esmark.dk

Pr. 1. februar 2018 blev det den store dag, hvor jeg kunne iføre mig den blå ”Esmakker-trøje”. Jeg er opvokset i Hvide Sande og kender derfor hver en krog i vores dejlige område. Jeg har over 20 års erfaring indenfor sommerhusudlejning, inden jeg kom til Esmark. Den daglige kontakt med en masse nye feriegæster er noget, jeg nyder, og jeg er altid klar til at hjælpe dem på bedste vis. I min fritid finder man mig tit i hallen, hvor jeg træner de lokale drenge i håndbold. Ellers går fritiden med familien, venner, spinning, en tur langs Vesterhavet eller på mountainbike gennem heden i og omkring Hvide Sande. Jeg er altid frisk på en udfordring og tager gerne en dukkert som vinterbader.

Picture of Connie Jacobsen

Connie Jacobsen
Ferierådgiver

69 15 96 27
connie@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande. I 1980 flyttede jeg til Bremen, hvor jeg blev gift og fik to børn. Først arbejde jeg på et sygehus og blev derefter leder af et beskyttet Boligcenter for ældre og handicappet mennesker, der udover var jeg også tolk for retten i Bremen, det var meget interessant, så jeg har været i fængsel dog kun for at tale med de anholdte. Jeg blev ansat hos Esmark den 1. marts 2008. I min fritid elsker jeg at køre til Tyskland for at besøge mit barnebarn og hendes forældre ellers går turen til Århus hvor min søn bor ellers hygger jeg med min kæreste, familie og venner.

Picture of Grit Hildebrandt

Grit Hildebrandt
Ferierådgiver

69 15 96 97
grit@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Tyskland, og flyttede til Danmark i 2008. I min fritid kan jeg godt lide lange gåture med mine 2 hunde - allerhelst ved stranden, fordi samspillet mellem sand, vind og vand giver en dejlig afslappende atmosfære. Derudover dyrker jeg SUP, men nyder også de stille stunder med en god bog i hånden. Jeg er uddannet kontorassistent og har været i turistbranchen i nogle år. Ved Esmark har jeg været ansat siden august 2019.

Picture of Gitte Imhof

Gitte Imhof
Ferierådgiver

69 15 96 43
gitte.imhof@esmark.dk

Jeg er født i Midtjylland og som barn var jeg ofte i Søndervig, hvor jeg også senere hen har tilbragt mange ferier. I 1983 flyttede jeg til de schweiziske bjerge og efter 35 år vendte jeg så tilbage til mit hjemland og begyndte at arbejde hos Esmark. Min søn bor og arbejder i Zürich, min datter har de sidste 10 år boet i Danmark med sin mand og mine to børnebørn. Jeg har altid arbejdet med turisme. Det er bare skønt at få lov at være med, når folk oplever nogle af de skønneste øjeblikke. Vi startede med at have bageri og café på Bettmeralp i 2000 meters højde i 30 år. Herefter sadlede jeg om og begyndte at arbejde som sportsmassør og hotelreceptionist. Jeg er altid aktiv og ved siden af bjergvandring og skiløb har jeg også undervist i yoga, aerobics og vandgymnastik. Her ved den danske Vestkyst har jeg det hele, både sportsforeninger, vandreture, cykelture rundt om fjorden eller vandsport på fjorden.

Picture of Charlotte le Févre

Charlotte le Févre
Ferierådgiver

69 15 96 38
charlotte@esmark.dk

Jeg er opvokset i Ikast. Efter endt uddannelse på Den Danske Eksportskole i Herning fik jeg job i Cuxhaven i Tyskland, hvor jeg arbejdede med salg af fødevarer. Efter 10 år i Tyskland trak den store kærlighed mig tilbage til Danmark, hvor jeg blev beriget med min mand, en søn og to bonusbørn på et nedlagt landbrug nord for Herning. Nu er børnene voksne og flyttet hjemmefra. Min mand og jeg nyder livet på landet med gåture i naturen, ture til kunstmuseer, og så er jeg hobbyfotograf (især cykelløb og aktion). Jeg har været ansat ved Esmark siden 06.07.2020

Picture of Patricia Burda

Patricia Burda
Ferierådgiver

69 16 95 50
patricia@esmark.dk

Jeg begyndte mit job hos Esmark i oktober 2020, hvor jeg blev en del af vores ferierådgiver-team, der er med til at sikre, at vores gæster får et dejligt ferieophold. Oprindeligt kommer jeg fra Tyskland og jeg har boet i Danmark siden 2014. Jeg elsker sprog og samarbejde med forskellige kulturer og glæder mig over at kunne bruge min passion i min hverdag hos Esmark. I min fritid elsker jeg at udforske verden og rejse rundt, hygge med en god bog eller nyde den friske vind fra Vesterhavet.

Picture of Camille A. Estel Eriksen

Camille A. Estel Eriksen
Ferierådgiver

69 15 96 99
camille@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Tyskland, i den smukke by Dresden. Kærligheden trak mig til Danmark og jeg flyttede hertil i 1998. I mange år har jeg arbejdet som pædagog i en børnehave. I foråret 2023 startede jeg hos Esmark, hvor jeg er så heldig at være del af et fantastisk team af medarbejdere. Jeg nyder at kunne tale mit modersmål på arbejdspladsen. I min fritid opholder jeg mig meget i naturen og min egen have. Desuden elsker jeg yoga, kan lide at lytte til musik og podcasts. Jeg er også optaget af det spirituelle og arbejder med healing.

Picture of Sofie Strandsbjerg

Sofie Strandsbjerg
Ferierådgiver

69 16 95 94
sofies@esmark.dk

Jeg er kommet i Søndervig hele mit liv, hvor min familie helt tilbage til mine oldeforældre altid har haft sommerhus. Uanset årstid har jeg altid syntes, at det er fantastisk at være ved vestkysten. Til dagligt bor jeg i Hvide Sande med min familie, som jeg nyder at bruge tid sammen med. Jeg er uddannet ergoterapeut men har i mange år også arbejdet i butik i Søndervig, hvor jeg især har elsket at møde de glade feriegæster. Jeg trives i kontakten med mennesker og vil gerne være med til at skabe gode ferieminder. Jeg startede ved Esmark i juni 2024.

Picture of Christina Krause

Christina Krause
Ferierådgiver

69 16 95 96
christina@esmark.dk

Picture of Ute Taute

Ute Taute
Ferierådgiver

69 16 95 69
sondervig@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Tyskland og flyttede til Danmark i 2007. I mange år har jeg arbejdet som lærer og lektor inden for det naturvidenskabelige område på erhvervs- og gymnasieuddannelser i Tyskland og Danmark. Ud over det har jeg udvidet min horisont ved at arbejde meget i metal- og træindustrien, da jeg virkelig nyder at arbejde med håndværk. I min fritid nyder jeg at være i naturen og min egen have, vær sammen med venner, håndværk og håndarbejde. Jeg elsker at tilbyde alle gæster et uforglemmeligt ophold med den bedste service. Jeg kom til Esmark i juni 2024.

Picture of Anita Saaby Nielsen

Anita Saaby Nielsen
Ferierådgiver

69 15 96 65
anita@esmark.dk

Jeg er opvokset i Stadil, men bor i dag i Tim med min mand og vores søn. Jeg er uddannet butiksassistent, og startede min karriere i sommerhus-udlejningsbranchen i 2020. Jeg har arbejdet i Søndervig, næsten siden jeg fik mit første fritidsjob - og jeg elsker den stemning byen bærer præg af. Min fritid nyder jeg at bruge med familie og venner. Derudover elsker jeg at være aktiv, men sætter også stor pris på en tur til stranden, i skoven, eller andet med vores hund. Jeg startede hos Esmark i juli 2024.

Picture of Louise Mølleskov Petersen

Louise Mølleskov Petersen
Kontorelev

69 15 98 22
louise@esmark.dk

Jeg er opvokset i en lille by tæt på Videbæk, hvor jeg stadig bor med mine forældre og min lillesøster. I min fritid dyrker jeg gymnastik, svømmer en smule og bruger meget tid med mine venner. Jeg har afsluttet Handelsskolen i Skjern, hvor jeg efterfølgende blev kontorelev ved ESMARK i Søndervig fra den 1. september 2023.

Picture of Petra Eifler

Petra Eifler
Ferierådgiver

69 15 96 66
petra@esmark.dk

Jeg hedder Petra, er født og opvokset i Tyskland i Dresden. Efter min uddannelse som kontorassistent, flyttede jeg nordpå til området i nærheden af Hamborg og arbejdede med kundeservice. Efter mine børn flyttede hjemmefra, skulle der ske noget nyt og hvorfor skulle jeg ikke flytte endnu længere nordpå? Efter vi havde tilbragt næsten alt vores ferie som familie sammen med venner og søskende i Danmark var det nærliggende at prøve noget nyt og samtidig nyde den jyske vestkyst som jeg har været forelsket i gennem flere år. I 2011 flyttede jeg til Danmark og startede som rengøringsmedarbejder i feriehusbranchen. Siden 2013 arbejder jeg som ferierådgiver hos Esmark og har været rundt i forskellige afdelinger. Jeg kan godt lide, at yde en god service både ovenfor vores gæster og husejere, hjælper ved behov og giver gerne gode tips om området. I min fritid er jeg meget ude i naturen, elsker gå-, cykel- og rideture i skoven og langs stranden, udforske området og nyde at være sammen med mine hunde, katte, heste og høns.

Picture of Tanja Steiner

Tanja Steiner
Ferierådgiver

69 15 96 79
tanja@esmark.dk

I februar 2021 begyndte jeg som ferierådgiver hos Esmark. Jeg er født og opvokset i Schweiz og flyttede til Danmark i sommeren 2020. Jeg har taget en kontoruddannelse i Schweiz og arbejdede derefter i 2 år på kontor i en HR- og marketingafdeling. Efterfølgende boede jeg i Norge i næsten to år, hvor jeg blev kendt med min mand, som er dansker. I dag bor vi sammen med vores lille søn i et hus i Holstebro. Vi elsker at hygge os sammen med familien og venner og er også meget glade for sport, lige meget om det er fodbold, volleyball eller at stå på ski i de schweiziske alper.

Picture of Mette S. Majgaard

Mette S. Majgaard
Rengøringskoordinator

69 15 96 87
mettes@esmark.dk

Jeg er født, opvokset og bor stadig i Karup med min kæreste. Jeg har 3 voksne børn, der alle er flyttet hjemmefra. Jeg startede ved Esmark i marts 2022 og er kommet fra en helt anden branche, hvor jeg var i 25 år. Fritiden bruges i naturen med, gåture, mountainbikes, løb og lidt sup.

Picture of Hildigunn Graakjær

Hildigunn Graakjær
Rengøringskoordinator

69 16 95 56
hildigunn@esmark.dk

April 2021 blev jeg ansat som rengørings koordinator, efter at have været selvstændig i hotel branchen i 24 år, hvor jeg primært stod for al planlægning og derfor er jeg meget glad for at fortsætte med lignende opgaver hos Esmark. Jeg er født og opvokset på Færøerne og flyttede til Vestjylland i 1992. Jeg bor i Skjern sammen med min mand og et hjemmeboende barn. Min fritid bliver brugt i vores store have, hvor hele familien har samme interesse.

Picture of Frederik S. Petersen

Frederik S. Petersen
Rengøringskoordinator

69 16 95 36
frederik@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Holstebro, og bor her i dag med min bedre halvdel. Jeg har tidligere beskæftiget mig med professionel afrensning af graffiti og facader, og jeg brænder for kontakten til folk samt at levere service af høj kvalitet. Under min uddannelse på HTX i Holstebro var jeg bilanmelder, og biler bruger jeg generelt meget af min fritid på sammen med min kæreste og kammerater.

Picture of Mark

Mark
Hyggespecialist og humørspreder

post@esmark.dk

Jeg har været en del af Esmark siden juli 2022, og har lige siden elsket at være en del af et skønt team med en masse søde esmakkere – de tager sig altid godt af mig. Jeg er dejlig blød og har altid en smil på læben – også er jeg virkelig god til at give krammer. Jeg kan godt lide at skabe alle feriens hyggelige stunder, og er derfor Esmarks hyggespecialist og humørspreder. Du kan finde mig på alle Esmarks kontorer, og hvis du gerne vil have mig med hjem, så kan du også det. Jeg elsker alle former for ferieaktiviteter, så du kan både tage mig med på stranden, legepladsen, cykelture og meget mere. Jeg er ikke så god til vand, men jeg kan godt lide at solbade på stranden, mens du bader i Vesterhavet.

Ejerrådgivere

Picture of Poul Madsbjerg Ebsen

Poul Madsbjerg Ebsen
Ejerrådgiver

69 15 96 41
poul@esmark.dk

Jeg er meget lokalkendt og har mine rødder i Ringkøbing, hvor jeg bor med min kone og mine 2 børn. Vesterhavet har jeg altid haft meget tæt på, og jeg sætter stor pris på området. Jeg har selv en del erfaring i sommerhusbranchen, da jeg har haft sommerhus i Søndervig og har nu et lækkert sommerhus i Bjerregård. Jeg er oprindeligt udlært murer, men har arbejdet med salg i mere en 10 år. Jeg elsker at have kontakt til vores husejere samt at snakke med nye potentielle husejere. I fritiden bruger vi meget af vores tid sammen som familie i vores autocamper, men vi fisker også en del på Ringkøbing Fjord.

Picture of Morten Bülow

Morten Bülow
Ejerrådgiver

69 15 96 72
morten@esmark.dk

Efter 5 år i detailhandlen og senest 12 års tjeneste som politiassistent startede jeg i 2020 hos Esmark, hvor jeg i dag arbejder som ejerrådgiver. Jeg nyder samtalerne og samspillet med husejerne, hvor vi i fællesskab forsøger at skabe de bedst mulige rammer for både gæster og ejere. Jeg har stor interesse for sommerhuse og sætter stor pris på, når husejere inviterer indenfor i netop deres feriehus. Jeg er født og opvokset i Ringkøbing, hvor jeg også i dag er bosat sammen med fruen og vores to drenge. I fritiden nyder familien og jeg naturen, gerne ved vandet eller en tur i skoven.

Picture of Kristian Holm

Kristian Holm
Ejerrådgiver

69 15 96 39
kristian@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Ringkøbing, hvor jeg også er bosat sammen med min ægtefælle og mine 4 dejlige børn. Efter at have været selvstændig tømrer i 8 år, blev jeg i juli 2015 ansat som servicetekniker hos Esmark. I dag arbejder jeg som ejerrådgiver; et spændende job, hvor samarbejde og fællesskab er nogle værdier der ligger mig meget nært. Jeg brander meget for branchen og nyder samspillet med husejerne og mine kollegaer. I min fritid elsker jeg at bruge tid sammen med gode kammerater. Og når tiden er til det, nyder jeg at sejle en tur ud på fjorden – enten for at fiske eller se en smuk solnedgang.

Picture of Mads Cramon Behrmann

Mads Cramon Behrmann
Ejerrådgiver

69 15 96 11
mads@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Ringkøbing. Jeg har boet i Ringkøbing hele mit liv og jeg kender derfor lokalområdet rigtig godt. Jeg har været ansat hos Esmark siden 2020, hvor jeg i dag sidder på kontoret i Søndervig. Når jeg ikke er på arbejde, spiller jeg fodbold, som er en af mine interesser. Derudover kan jeg godt lide og bruge tid med familie og venner.

Picture of Katrine Dalsgaard

Katrine Dalsgaard
Intern ejerrådgiver

69 15 96 67
katrine@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i en lille by i Midtjylland, men elitehåndbolden bragte mig til Ringkøbing i 2008. Her bor jeg i dag med min mand og vores to børn. I min fritid nyder jeg tiden med min familie, deres interesser for sport, og når tiden tillader det, sætter jeg også selv pris på at træne lidt og være sammen med mine veninder. Jeg har været ansat ved Esmark siden sommeren 2019, og inden da arbejdede jeg 11 år i Vikar- og rekrutteringsbranchen.

Serviceteknikere

Picture of Morten Ditlevsen

Morten Ditlevsen
Servicetekniker

69 15 96 11
mortend@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Padborg, i dag er jeg bosat i Ølstrup. Fritiden bruges sammen med mine tre dejlige børn, hvor vi ofte spiller computerspil, kortspil, eller vi går en tur ud i det blå. Jeg er uddannet landmand og har arbejdet som servicetekniker siden 2015. Jeg blev ansat ved ESMARK den 1. marts 2021.

Picture of Sharif Bin Rafiq

Sharif Bin Rafiq
Servicetekniker

69 15 96 11
mohamad@esmark.dk

Jeg stammer fra Myanmar og er opvokset i Malaysia. Jeg kom til Danmark i 2010, da jeg var 14 år. Jeg er udlært automontør i 2016 og har arbejdet med biler i 3 år. 2017 startede jeg ved Beach Bowl i Søndervig som altmuligmand, køkken, service og pedel. I min fritid går jeg til fitness og er sammen med venner, jeg startede ved Esmark i marts 2022.

Picture of Kaj Bjerg

Kaj Bjerg
Servicetekniker

69 15 96 11
kajb@esmark.dk

Jeg er udlært tømrer i Ringkøbing og arbejdede nogle få år som tømrersvend. Jeg blev jeg ansat hos VELFAC som driftsassistent, men fra midt 80´ne og til 2011 arbejde jeg med projektsalg, først internt og fra 1994 som eksternt projektsælger. I 2011 startede jeg mit eget tømrerfirma i Ringkøbing og drev det med et par svende, firmaet har jeg afhændet inden jeg startede at arbejde hos Esmark som servicetekniker. Jeg er gift med Jette, vi har børn og børnebørn som vi nyder i fulde drag. Fritiden foregår meget udendørs, jeg/vi ser meget fodbold og håndbold, både børnebørn og ligabold på TV og stadion. Jeg nyder meget at høre og ”opleve” musik.

Picture of Erik Jepsen

Erik Jepsen
Servicetekniker/pooltekniker

69 15 96 11
erikj@esmark.dk

Jeg er uddannet klejnsmed i rustfast stål. Passede den første pool i 1991 og har siden da været tekniker i sommerhusene i ca. 22-23 år on/off. Jeg har diverse kurser i svømmebadsteknik og vandbehandling. Fritiden bruges på hundetræning, kitesurfe og hvad der lige falder mig ind. Efter en periode som selvstændig omkring swimmingpools startede jeg hos Esmark den 1. Marts 2023 som service- og pool tekniker.

Picture of Jakob Daugaard Foldager

Jakob Daugaard Foldager
Servicetekniker

69 15 96 11
jakob@esmark.dk

Jeg har arbejdet 26 år som tømrer heraf de sidste 13 år som selvstændig. Jeg har altid nydt at arbejde rundt i sommerhus- områderne samt samarbejdet med sommerhusejerne. Privat bor jeg i Ringkøbing med min kone og vores 3 piger. Fritiden går med løb samt at engagere mig i gymnastik og håndbold som træner og chauffør for vores piger.

Picture of Mario André Jäger

Mario André Jäger
Servicetekniker

69 15 96 11
sondervig@esmark.dk

I januar 2024 startede jeg som servicemedarbejder hos Esmark. Jeg er født og opvokset i Tyskland, i Bremen. I oktober 2023 besluttede min kone og jeg os for at realisere drømmen om at flytte til den smukke vestkyst af Danmark med vores tre vidunderlige børn. Privat bor vi i Ringkøbing, hvor vi trives meget godt. I min fritid nyder jeg naturen, dyrker sport eller tilbringer tid med familien ved stranden, havet eller fjorden. Jeg kan godt lide variationen hos Esmark og den fantastiske arbejdsatmosfære med mine kolleger. Det glæder mig at give feriegæster en afslappet ferieoplevelse.

Picture of Jens Sørensen

Jens Sørensen
Servicetekniker

69 15 96 11
jens@esmark.dk

Jeg bor på et lille hyggeligt landsted i Kloster, og er egentlig uddannet landmand i 1983. I februar 2021 startede jeg med at arbejde hos Esmark, hvor jeg arbejder som servicetekniker, og løser mange forskellige opgaver. Før jeg kom til Esmark, arbejdede jeg hos Westerland, hvor jeg også kørte som servicetekniker. I mit arbejde hos Esmark synes jeg særligt godt om, at opgaverne er så alsidige og varierende, jeg har nogle fantastiske kollegaer og vi har et rigtig godt fællesskab og sammenhold. Det er rigtig dejligt. I min fritid kan jeg godt lide at køre lidt traktor og passe mit landsted. Derudover nyder jeg også at mødes med venner og familie.

Picture of Dannie Sørensen

Dannie Sørensen
Servicemedarbejder

69 15 96 11
Dannie@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Kolding, men bor nu til dagligt i Ringkøbing. Jeg har været så heldig at være en del af Esmark flokken siden juni 2023, hvor mit arbejde primært går ud på at klargøre pools og spa, før gæsterne ankommer til sommerhusene. Før jeg kom til Esmark, arbejdede jeg som servicemedarbejder hos Beach Bowl i 4 år, hvor mine arbejdsopgaver var at betjene kunderne – Bl.a. ved bestilling af bowlingbaner e.l. I min fritid nyder jeg en frisk løbetur, se fodbold eller at hygge mig med venner og familie. Jeg nyder særligt den store fleksibilitet der er ved at arbejde hos Esmark samt det kollegiale sammenhold og fællesskabet.

Marketing

Picture of Oliver Schell

Oliver Schell
E-commerce manager

69 15 96 74
oliver@esmark.dk

Jeg blev i august 2016 en del af Esmark. Oprindelig kommer jeg fra Nordtyskland og har holdt sommerhusferie i Danmark i mange år. Inden jeg startede hos Esmark har jeg været ansat hos et andet udlejningsbureau og har samlet en del erfaringer indenfor sommerhusbranchen og i markedsføring af sommerhusferie. I Tyskland tog jeg en uddannelse indenfor sundhedsvæsnet, men allerede dengang startede min interesse for Online Medier, Online marketing, fotografering og for udvikling af turisme i Danmark. Jeg tilbringer min fritid sammen med familien, gerne i naturen, hvor vi går lange ture og nyder de smukke landskab og vores brusende Vesterhav.

Picture of Kenneth Fabian Berg

Kenneth Fabian Berg
Webudvikler

69 15 96 16
kenneth@esmark.dk

Jeg er opvokset i Sorø og Roskilde på Sjælland. Flyttede så i 2012 til Kolding, for et studie, hvor jeg fortsat bor. Færdiggjorde multimediedesigner studiet og webudvikler overbygningen til den, og blev derefter hængende i Kolding. Der har jeg arbejdet fast som webudvikler siden 2016. Når jeg ikke arbejder på udviklings projekterne, elsker jeg at tage på udforskningsture i naturen både nær og fjern, og lede efter flotte billeder med droner og kameraer. Jeg kom til Esmark den 1. april 2023.

Picture of Tobias Hedegaard Eriksen

Tobias Hedegaard Eriksen
Frontend webudvikler

69 15 96 83
tobias@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Odense, hvor jeg færdiggjorde min uddannelse, som Multimediedesigner. Sidenhen har jeg arbejdet på bureau og hjulpet hundredevis af kunder med at blive sejere i det digitale space. De seneste 10 år har dette foregået fra Kolding, hvor jeg bor sammen med min kone Line og vores 3 dejlige unger. Når jeg ikke forfølger min passion for web, så bruger jeg min tid sammen med min familie i naturen eller på gulvet med biler, dukker eller hvad der ønskes af en familiefar med stort F. Jeg startede hos Esmark den 01.01.2024

Picture of Chalotte Agerbo Knudsen

Chalotte Agerbo Knudsen
Kommunikations- og brand manager

69 16 95 47
chalotte@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande. Jeg har den jyske vestkyst meget kær og nyder til dagligt synet af de smukke klitter og lyden fra Vesterhavet. Fritiden bruger jeg sammen med min familie og venner. Jeg finder energi ved at være i naturen. Jeg holder meget af at lave gammeldags mad, hjemmebag og kreative sysler. Udover kommunikation, branding og markedsføring interesserer jeg mig for bæredygtighed, den digitale udvikling samt kulturforståelse. Jeg er en positiv og udadvendt person – elsker humor og et godt grin.

Picture of Sarah Eva Møller Petersen

Sarah Eva Møller Petersen
Salg- og marketing performance manager

69 16 95 39
sarahp@esmark.dk

Picture of Thea Maria M. Graversen

Thea Maria M. Graversen
SoMe Manager

69 15 98 16
thea@esmark.dk

Jeg bor i Lind med min mand og vores 3 energibomber af drenge. Tidligere har jeg arbejdet med digital markedsføring på reklame- og medie bureau. Jeg har en bachelor i Medievidenskab fra Melbourne og en kandidat i Virksomhedskommunikation fra Aarhus BSS. I min fritid nyder jeg at være sammen med dem, jeg holder af. Jeg værdsætter at tilbringe tid udendørs og er altid på jagt efter det næste store eventyr. At rejse med mine børn og se verden gennem deres forundrede øjne er livsbekræftende. Vi tilbringer også mange feriedage i sommerhus ved Søndervig, hvor vi lader op i den smukke og vilde natur. Jeg øver mig dagligt i at være til stede og leve i nuet. Gode kolleger er vigtige for mig, da de er fundamentet for udvikling og trivsel i hverdagen.

Picture of Kathrine Frydendahl Høj

Kathrine Frydendahl Høj
Content creator

69 15 96 92
kathrineh@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande. Jeg har boet i byen de fleste år af mit liv – havde dog lige et par år, hvor jeg var bosat i Århus, mens jeg studerede markedsføringsøkonom på Erhvervsakademiet i Viby J. Jeg vendte hurtigt snuden mod vest, da studiet var overstået, og flyttede tilbage til dejlige Hvide Sande. Jeg var ikke helt færdig med at studere, så pendulfart til Herning, for at læse professionsbachelor i International Handel og Markedsføring, var det optimale – specielt når man stadig gerne ville bo ved Vesterhavet. Jeg afsluttede min professionsbachelor i januar 2023, og nu arbejder jeg hos Esmark og er en del af et skønt team med søde kollegaer. I min fritid elsker jeg at bruge tiden med min familie, kæreste og mine venner. Udover dette bliver min tid brugt i Hvide Sande Ungdomsklub, hvor jeg er klubmedarbejder i aftentimerne. Ellers er jeg at finde på håndboldbanen – typisk med en bold i hånden.

Picture of Thenusa Jeyakumar

Thenusa Jeyakumar
Content creator

69 16 95 85
thenusa@esmark.dk

Picture of Trine Mose Sørensen

Trine Mose Sørensen
Elev

69 16 95 60
trinem@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, hvor jeg i dag bor sammen med min kæreste. Jeg startede ved Esmark tilbage i 2017, hvor jeg gjorde rent i sommerhusene ved Søndervig. Der gik dog ikke længe, før jeg skiftede rengøringskittet ud med computer og tastatur, og begyndte at arbejde som Sommerfugl på vores kontor i Bjerregård. I september 2023 rykkede jeg fra Bjerregård til vores marketingsafdeling i Hvide Sande, hvor jeg i dag sidder med en masse forskellige opgaver såsom SoMe, designs, udarbejdelse af annoncer og kataloger samt håndtering af sponsorater. I min fritid bruger jeg rigtig meget tid sammen med min familie og venner. I aftentimerne arbejder jeg i byens ungdomsklub, hvor en masse unge mellem 13-18 år hænger ud. Derudover er jeg rigtig glad for at spille håndbold, hvilket meget af min fritid også går med.

Picture of Line Graversen

Line Graversen
Social Media

69 15 96 42
lineg@esmark.dk

Jeg har arbejdet hos Esmark siden august 2022, hvor jeg begyndte på kontoret i Søndervig. Efterfølgende er jeg rykket til Hvide Sande, hvor jeg nu er i marketingafdelingen. Jeg er født og opvokset i Ringkøbing, hvor jeg i 2021 dimitterede fra HHX Ringkøbing. Fra sommeren 2021 til 2022 boede jeg i München, hvor jeg arbejdede samt fik en kontoruddannelse med speciale i administration. Jeg bruger meget af min fritid på at være sammen med mine venner samt spiller jeg også fodbold.

Picture of Andreas Maciej Pedersen

Andreas Maciej Pedersen
Teamleder foto

69 15 96 93
andreasp@esmark.dk

Jeg har arbejdet hos Esmark siden februar 2020, hvor jeg i første omgang kort var på kontoret i Søndervig. Jeg kommer oprindeligt fra Slagelse, men har som surfer altid været draget og inspireret af vestkysten. I 2016 flyttede jeg til vestkysten og kender en stor del af kysten rigtig godt. Nu bor jeg i Hvide Sande og bliver stadig konstant draget og inspireret af havet både i fritiden og gennem mit arbejde som fotograf hos Esmark.

Picture of Sebastian Linding

Sebastian Linding
Fotograf

69 16 95 46
sebastian@esmark.dk

Jeg bor i Oksbøl og blev ’Esmakker’ i 2020. Som fotograf i Esmark kunne jeg ikke bede om flottere arbejdsbetingelser end den danske vestkyst. I jobbet lægger jeg ære i at levere optimalt fotomateriale til alle, i tæt samarbejde med husejere og kolleger for de bedste resultater. Jeg sætter stor pris på naturen og føler mig privilegeret af at få lov at arbejde så tæt sammen med den i min hverdag. Jeg kom selv meget herude som barn på familieferie, og at Blåvand nu er min hjemmebane kunne ikke være bedre. Min fritid bruger jeg primært med min kone, vores datter og vores hund, gerne ude i det fri.

Picture of Steffen Lohmann Lagoni

Steffen Lohmann Lagoni
Fotograf

48 88 12 70
steffen@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande. Efter skole og gymnasium flyttede jeg til Århus for at studere film. De evner og kompetencer jeg har erhvervet mig under mit studie, og senere professionelle karriere, skal jeg nu bruge hos Esmark. Min primære opgave er sommerhus fotografering, men jeg kommer også til at lave masser af fedt video materiale!

Picture of Nicolai Clausen

Nicolai Clausen
Fotograf

48 88 12 06
nicolaic@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Videbæk. Jeg har taget en HTX i Skjern og er derefter uddannet speditør, og har arbejdet med det i 2,5 år. Jeg har altid brændt for at lave foto/video.

Picture of Frederik Kirkeby

Frederik Kirkeby
Fotograf

48 88 12 08
frederikk@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, dog med nogle år væk henover årene, men har været herude igen siden 2014. Jeg bruger det meste af min fritid sammen med min søn og min kæreste, eller med familie eller venner. Udover det dyrker jeg en del sport, og sanser lidt med nogle renoverings projekter. Jeg har tidligere arbejdet som instruktør, sælger og møbel leverandør, dog altid haft en kærlighed for fotografering og grafisk design, hvilket jeg gør med mit arbejde hos Esmark siden Juni 2023.

Picture of Annabell Eline Christensen

Annabell Eline Christensen
Fotograf

48 88 12 07
annabell@esmark.dk

Picture of Mark

Mark
Hyggespecialist og humørspreder

post@esmark.dk

Jeg har været en del af Esmark siden juli 2022, og har lige siden elsket at være en del af et skønt team med en masse søde esmakkere – de tager sig altid godt af mig. Jeg er dejlig blød og har altid en smil på læben – også er jeg virkelig god til at give krammer. Jeg kan godt lide at skabe alle feriens hyggelige stunder, og er derfor Esmarks hyggespecialist og humørspreder. Du kan finde mig på alle Esmarks kontorer, og hvis du gerne vil have mig med hjem, så kan du også det. Jeg elsker alle former for ferieaktiviteter, så du kan både tage mig med på stranden, legepladsen, cykelture og meget mere. Jeg er ikke så god til vand, men jeg kan godt lide at solbade på stranden, mens du bader i Vesterhavet.

Direktion

Picture of John Brügmann

John Brügmann
Administrerende direktør

69 16 95 59
john@esmark.dk

Jeg startede den 1.9.2020 hos Esmark, men jeg har kendt og fulgt virksomheden i mere end 10 år, og har bl.a. fra 2017-2020 været bestyrelsesformand for selskabet. Jeg har i næsten 30 år arbejdet indenfor turisme i både ind- og udland, og jeg ser en stor glæde i at levere et kvalitetsprodukt til gavn for både gæster og husejere, samt lokalområderne. Privat bor jeg i Risskov nord for Aarhus sammen med min kone og vores to børn. Jeg holder meget af naturen, og synes, at et feriehus er den perfekte måde at opleve den på. I min fritid sætter jeg stor pris på en runde golf.

Picture of Thomas Christiansen

Thomas Christiansen
Salgs- og marketingdirektør

69 15 96 33
tc@esmark.dk

I november 2019 blev jeg en del af Esmark fællesskabet. Jeg er opvokset på Vestkysten, og har altid elsket naturen, stranden og havet. Jeg er gift med Marianne, og vi har sammen pigerne Emma og Laura. I fritiden kan jeg også godt li’ en tur på ’skov-cyklen’ (Mountainbike – men der er ikke så mange mountains i Danmark😊) – og ellers nyder jeg noget godt sport på tv eller ’live’. Gennem de seneste 10 år har jeg arbejdet med gæsteoplevelser, salg samt marketing indenfor turisme og service i forskellige firmaer både indenfor og udenfor feriehusbranchen. Jeg brænder for hele tiden at have fingeren på pulsen i forhold til hvad markedet, gæsten og husejeren forventer, så vi alle i Esmark kan skabe inspiration til alle, som overvejer at komme ud og opleve hvad et Esmark feriehus på den jyske vestkyst byder på af natur og oplevelser. Ferien er simpelthen noget af det vigtigste og dyrebareste vi mennesker har, og derfor er vi forpligtet til at give alle en så dejlig ferie og oplevelser som overhovedet muligt. Samtidig skal vi via tæt og positivt samarbejde med ejeren af feriehuset hele tiden optimere det enkelte feriehus til alles bedste. Det er da en fed og spændende udfordring at stå op til hver morgen.

Picture of Lars Hornshøj Vestergaard

Lars Hornshøj Vestergaard
Økonomi- og HR-direktør

69 15 96 23
lars@esmark.dk

Jeg blev Esmakker i juli 2018, og er bosiddende i Holstebro, sammen med min kone og vores 3 drenge. Vi er selv sommerhus ejere, og nyder at bruge tid ved Vestkysten. I min fritid har jeg et hjerte for frivilligt arbejde, hvor jeg arbejder med forskellige arrangementer. Derudover følger vi med i børnenes fritidsinteresser som spænder vidt fra fodbold, håndbold og outdoor aktiviteter. Jeg nyder turen ned langs kysten, og til Hvide Sande, hvor naturen hver dag har sit helt eget udtryk.

Picture of Torben Backs

Torben Backs
Indlejningschef

69 15 96 21
torben@esmark.dk

Jeg er startet hos Esmark den 1. januar 2024 efter mere end 33 år i bankverdenen, senest 10 år som filialdirektør. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, men bor i dag i Esbjerg sammen med min kone, hvor vi har boet siden 2015. Vi har 3 børn, og det er kun den yngste, der stadig bor hjemme. Jeg elsker Vesterhavet på alle årstider og har altid boet tæt på det. Fritiden bruger jeg meget gerne på at lave mad - og nyder gerne et glas vin til. Derudover spiller jeg lidt fodbold og padel, og forsøger at fastholde lidt træning i motionscentret.

Ejerkreds

Picture of Janni Thygesen

Janni Thygesen
Feriehusudlejer

janni@esmark.dk

I 2007 overtog min mand og jeg Esmark. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande og oprindelig udlært på kontoret ved Hvide Sande Fiskeauktion, hvor jeg arbejdede i 23 år. Jeg bor i Hvide Sande sammen med min mand og 2 børn, og derudover har vi 2 børn, der er fløjet fra reden. Jeg holder meget af naturen, - ikke mindst stranden og Vesterhavet. Fritiden bliver brugt med familie og venner og motion, når tiden er til det.

Picture of Anders Thygesen

Anders Thygesen
Feriehusudlejer

anders@esmark.dk

I 2007 fik min kone og jeg fornøjelsen af, at blive Esmark's 3. værtsfamilie siden opstarten i 1965. Udover et par år med titlen af auktionsmester i Hvide Sande, har jeg altid beskæftiget mig med folks ferier. Først som medindehaver af et skirejsebureau og senere som medindehaver af et konkurrerende sommerhusudlejningsbureau. Jeg er gift med Janni, og bortset fra et økonomistudie, så har jeg altid boet i Hvide Sande, hvorfra vi har opfostret vores fire børn. Fritiden bruges gerne ude i naturen, og udover gå- og løbeture så tilbringer jeg gerne tiden med en fiskestang i hånden.

Økonomi & HR

Picture of Majbrit Enevoldsen

Majbrit Enevoldsen
Debitorbogholder

69 15 96 46
majbrit@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande og Søndervig og bor nu i Hvide Sande sammen med min mand, sammen har vi to voksne børn, som begge bor i nærområdet. Fritiden bruger jeg gerne med en ridetur på min islandske hest ud i vores skønne natur. Og nyder at hygge med god mad sammen med familien og gode venner, eller en god krimi. Jeg har været en del af Esmark-teamet siden 1992 og det har været en spændende rejse til hvor Esmark er i dag.

Picture of Gitte Fuglsang

Gitte Fuglsang
Lønansvarlig

69 15 96 24
gitte@esmark.dk

Jeg er født og opvokset lidt udenfor Viborg, men flyttede i 1994 til Nørre Nebel, hvor jeg i dag bor med min familie. Når jeg holder fri, elsker jeg at være fysisk aktiv, læse, strikke og være sammen med venner og familie. Jeg er uddannet indenfor regnskab, og har været ansat ved Esmark siden 01.09.2018.

Picture of Stine Fjord Olesen

Stine Fjord Olesen
Controller

69 15 96 51
stineo@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, hvor jeg stadig er bosat. I 2020 blev jeg en del af Esmark som økonomielev, og jeg er i dag ansat som økonomiassistent. Jeg er i gang med at læse HD 2. del ved siden af arbejdet, så meget af min fritid går med lektielæsning og opgaveskrivning. Når jeg indimellem bøgerne har lidt fritid, elsker jeg at bruge min tid med min familie og mine venner, få løbet nogle ture eller tager et par ture på cyklen og bare slappe af med en god serie i TV´et.

Picture of Pia Nygaard

Pia Nygaard
Økonomiassistent

69 15 96 52
pian@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Vojens. Efter endt læreruddannelse flyttede jeg til Stadil i Vestjylland. I dag bor jeg på en gård i Øster Lem ved Højmark sammen med min mand. Vores tre døtre er i gang med videregående uddannelser og bor i Aarhus. Min fritid bruger jeg på fitness, lange gåture med hunden og lidt golf.

Picture of Anne Sig Bernhard

Anne Sig Bernhard
Økonomielev

69 16 95 81
annes@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Torsted sammen med min mor, far og søster, hvor jeg holder meget af at bo i de naturrige omgivelser. Fritiden bruges på at træne gymnastik, samt passe mine 5 heste. Derudover holder jeg meget af at være aktiv i form af en løbetur eller ridetur. Jeg færdiggjorde min studentereksamen på HHX Ringkøbing og har været ansat ved Esmark siden 01.09.2022

Picture of Stephanie Dittrich

Stephanie Dittrich
HR Business Partner

69 15 96 47
stephanie@esmark.dk

Min mand og jeg besluttede i 2007 at flytte fra Berlin til Østjylland, efter jeg havde afsluttet min kontoruddannelse. Jeg arbejdede inden for kundeservice og HR-opgaver i mere end 10 år, inden jeg kom til Esmark. I 2019 flyttede vi til Hvide Sande, hvor vi nu bor med vores dejlige datter. Min passion er at give gæster den bedste service og give medarbejdere mulighed for optimal udvikling. I min fritid nyder jeg at være udendørs i naturen eller læse en god bog.

Picture of Regina Sørensen

Regina Sørensen
Forretningsudvikling

69 15 96 70
regina@esmark.dk

Jeg har været hos Esmark siden 1996, hvor jeg startede som barselsvikar. Så blev jeg ellers hængende, og har igennem årene varetaget stort set alle de funktioner der findes hos os. Jeg har nu mest en supportrolle for mine kolleger og står for vedligehold og udvikling af vores bookingsystem. Jeg har boet i Hvide Sande hele mit liv. Privat er jeg gift med Søren, og sammen har vi 3 piger og vores Cocker Spaniel Konrad. Pigerne er alle flyttet hjemmefra, men kommer heldigvis tit på besøg. Jeg er så heldig at have mange søskende, som alle bor i området. Dem ser vi også ofte. I fritiden nyder jeg vores skønne natur, min store familie og så elsker jeg at læse alle slags bøger og at se en god håndboldkamp.

Picture of Jens Davidsen

Jens Davidsen
IT Administrator

69 16 95 90
jensd@esmark.dk

Jeg er født og opvokset lidt syd for Skive. Jeg har boet og arbejdet i Holstebro i mange år inden jeg flyttede til Ringkøbing. Jeg er udlært hos en kontorforsyning i Skive. Jeg har kørt rundt som serviceteknikker i Vestjylland, derefter har jeg været IT administrator på Uddannelsescenter Holstebro i mange år. Vi er en sammenbragt familie og jeg har selv tre voksne børn samt et par dejlige børnebørn. Min hustru har to voksne børn, så i min fritid nyder jeg at være sammen med familie og venner. Jeg træner stabilt et par gange om ugen i motionscentret. At fotografere er en hobby jeg har haft i mange år og det har jeg mange gode oplevelser med. Jeg er frivillig på Spillestedet Generator i Ringkøbing som fotograf.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon

 

69 15 96 11
post@esmark.dk

Persondata- og cookiepolitik
Søger...