Klegod – ugenert sandstrand og den skønneste natur

Klegod er et skønt naturområde på tangen lige mellem Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden side. Der er rig mulighed for fred og ro i de skønne naturomgivelser og kort afstand til både Hvide Sande, Søndervig og Ringkøbing, hvor du finder mange aktiviteter og indkøbsmuligheder.

 

Klegod – din egen ”private” strand

Klegod er et helt unikt område for dig, som ønsker gå- eller cykelture, opleve duften af lyng eller blot gå hånd i hånd ned til stranden via de mange stier. Ønsker du din egen “private” strand, så er Klegod lige området! her er der masser af små kroge hvor du og familien hurtigt kan finde jeres egen ynglings strand.

Billeder fra Klegod

Video

Klegod Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Vores gæsters anmeldelser af Klegod

Dejligt afvekslende naturområde med skov, strand, klitter og hede, og der er rigtigt gode stisystemer at bevæge sig rundt i både til fods og på cykel.

Dejlig natur såvel som i regnvejr/blæsevejr som i solskin

Hyggeligt område med kort køretur til Ringkøbing som er en dejlig lille købstadsby med fine butikker og flere gode restauranter. Området er især dejligt pga dets små hyggelige stier og tæt på en dejlig strand. Så hyggeligt at besøge gårdbutikken lidt udenfor Søndervig. Alt i alt et anbefalelsesværdigt sted at holde ferie om sommeren.

Dejlig natur med hedeområder, klitter og strand samt gåafstand til fjorden. Super egnet til lange ture med hunden.

Smuk natur, som kun Vesterhavet kan frembyde. Hyggeligt bymiljø. Rigtig fine muligheder og at være aktiv…også gratis muligheder som løb, cykling og gymnastik på stranden. I år var vi også til solnedgangsgudstjeneste…hyggeligt.

Fint område med kun 10 minutters gang til Vesterhavet.

Man befinder sig i hjertet at det vesterhavsmiljø, som man kender og elsker.

Dejlig natur med rige muligheder for skønne oplevelser tæt på vand og by

Omgivelserne er helt i top. Roligt område.

Dejligt fredeligt

Omgivelserne er dejlige. Gode og rimelige gåture på stranden, på cykelsti 1 og langs vejen. Man kan også gå til Ringkøbing langs fjorden.

Bare skønt

Dejligt stille

De er lidt barske men det er det vi kan lide

Smukke naturskønne omgivelser. Skøn strand og masser af mulighed for at gå, cykle, løbe m.m.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon
Vejrudsigt Klegod
Persondata- og cookiepolitik
Søger...