Klegod – ugenert sandstrand og den skønneste natur

Klegod er et skønt naturområde på tangen lige mellem Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden side. Der er rig mulighed for fred og ro i de skønne naturomgivelser og kort afstand til både Hvide Sande, Søndervig og Ringkøbing, hvor du finder mange aktiviteter og indkøbsmuligheder.

 

Klegod – din egen ”private” strand

Klegod er et helt unikt område for dig, som ønsker gå- eller cykelture, opleve duften af lyng eller blot gå hånd i hånd ned til stranden via de mange stier. Ønsker du din egen “private” strand, så er Klegod lige området! her er der masser af små kroge hvor du og familien hurtigt kan finde jeres egen ynglings strand.

Billeder fra Klegod

Video

Klegod Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Vores gæsters anmeldelser af Klegod

Super godt område også om vi vinter

Super lækre

Der er et godt stisystem for gående og cyklister gennem naturområdet. Adgang til stranden vil nok være lidt hård for dårligt gående, da man skal over en høj klit, for at komme ned på stranden som er bred med fint sand.

Dejligt klitlandskab og gode muligheder for gåture i området og ved stranden

Dejlige omgivelser, nemt til havet.

Smuk natur og ro og fred.

Helt i top

Meget smuk natur i al slags vejr.

Grunden var så fint indrammet af træer og holdt helt autentisk i forhold til at vi var tæt på klitterne, grunden var ugeneret. Selve Søndervig er som så mange andre badebyer og dog med små overraskelser bla. Som cafen på toppen af badevej, skøn kaffe og skøn is. Vesterhavet kan noget og gør noget ved en, det i sig selv er helt fantastisk.. Der er masser af fine oplevelser på ens vej i dette område

Fantastisk hus med natur og dyreliv bogstavelig “uden for vinduerne”. Kan anbefales

Dejligt område med fin adgang til stranden.

Rolige. Gode stier til havet /strand. Dog længere gåtur.

Det er nærmest perfekte omgivelser, et typisk sommerhusområde, men med store grunde, så der er godt med luft. Ligger i gå afstand til klitterne og til den fantastiske strand. Klitterne starter 500 m fra sommerhuset og der er yderligere kun 500 m til vandkanten. Der er en cykelsti, der fører til hhv. Hvide Sande og Søndervig - denne er trukket tilbage fra hovedvejen.

Rige muligheder for cykelture og vandreture, kort vej til stranden. Stille og roligt område med god afstand mellem husene.

Skøn strand og dejligt område med flotte huse

Huset lå dejlig ugeneret og der var mulighed for mange gåture i området

Dejlig natur tæt på stranden og kunne gå over og købe frisk morgenbrød hver dag. Dejlig tæt på fakta som god indkøbsmulighed. Så forskellige seværdigheder

Super lækkert og dejligt

Smukke omgivelser og godt stisystem til strand og attraktioner

Dejlig strand by

Skøn natur, med mulighed for gåture/ cykelture. Flot sommerhuskvarter med det typiske særpræg af bygningerne, der falder godt ind i landskabet.

Ugenert beliggenhed midt i klitterne med fantastisk solnedgangsudsigt fra privat bord-bænke-sæt oppe i klitten. Man mærker ikke, at der er naboer relativt tæt på

Dejligt og nem at finde

Fint og roligt sommerhus område med passende gåafstand til stranden og cykelafstand til såvel søndervig som hvidesande.

Skønt område som vi har besøgt flere gange.

Super skønt og pænt område.

Rigtig dejlige omgivelser . Der er gode stier - så der er faktisk muligt at gå og cykle til alt.

Skøn natur og et dejligt roligt område.

Dejlige. Og velholdte huse i området.

Skøn og uberørt natur. Stranden er perfekt til lange vandreture, og de mange stier indbyder til motion i smukke omgivelser.

Skøn natur ned til havet. Og mega hyggelig by både i Søndervig og hvid sande.

Lækkert sted fed natur

Flere caféer og restauranter i området med god mad (større udvalg). Lidt kaotisk med biltrafik i gågade miljø. Rigtig fine cykelstier og mange cykel service steder.Skønt natur, tæt på Vesterhavet og dejlige cykelruter i klitterne. Kort afstand til både Søndervig og Hvide Sand med mulighed restaurant, indkøb mv.

Det er et skønt område!

Dejligt område. Anderledes natur end Østjylland.

Dejlig natur Gode stier i området især når man har hund med Tæt ved strand

Der var virkelig kort afstand til stranden. Det var super fedt, og vi var dernede hver dag. Ellers kunne man sidde forholdsvis uforstyrret og spise mad på terrassen, der var ingen naboer, der direkte kunne kigge.

Sol, vand og masser af frisk luft. Hvid strand med masser af plads. Dejlig dansk sommerferie. Selv vores teenage drenge måtte indrømme at Danmark er er flot land.

Rolige omgivelser med gode muligheder for både gå- og cykelture. Et dejligt område med nem adgang til det meste. Dejlig strand, som er mere fredelig end de kendte.

Meget fine

Ligger i den ydre del af Søndervig-området og kræver bil eller i det mindste cykel for at komme rundt. En lille gåtur gennem klitterne tager dig til stranden.

Søndervig er Søndervig!!! Et perfekt sted at holde ferie, og når så vejret er perfekt, ja så er der intet at klage over!

Perfekt beliggenhed, for enden af blind vej, og fri af naboer.Dejlig udsigt.

Dejligt ferieområde for en familie, som gerne både vil vindsurfe i fjorden (Bork) og bølgesurfe i havet (Hvide Sande) - samtidigt med, at området også bare er smukt at gå tur i ved stranden og i sommerhusområdet.

Skønt ferieområde, midt i fantastisk natur. Virkelig lækker strandens rig mulighed for lange gåture, badning, drageflyvning,afslapning og ellers alt det man kan bruge en strand til. Kort afstand til Hvide Sande og Søndervig.

Dejlige omgivelser

Vi kender området, har været har mange gange, vi kører ud fra området, så ved ikke lige om vi savner noget. Jo en ting MENY mangler konkurrence, de er alt for dyre. Vi kører til Ringkøbing for at handle der er udvalget meget større

Super flot natur og en dejlig sandstrand. Gode restauranter i Hvide Sande (foretrækker klar Hvide Sande for Søndervig)

Vi boede lige midt i naturen - klitter lige uden for døren og vi kunne se til stranden fra terassen. Fantastisk strand

Dejlig roligt område.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Vester Husby
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
icon
Vejrudsigt Klegod

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...