Esmark kontor i Bjerregård

Kontakt Esmark Feriehusudlejning – Bjerregård

Har du brug for vores hjælp, også udenfor åbningstiderne, kan du henvende dig på et af vores Esmark servicekontorer.

Åbningstider & 24-timers-beredskab (nødnummer)

Adresse

Sdr. Klitvej 195, Bjerregård
6960 Hvide Sande

Kontakt

Telefon: 69 15 96 12
E-mail: bjerregaard@esmark.dk

Nøgleudlevering

Nøglen kan afhentes fra kl. 15.00, men vi udleverer den også gerne tidligere på dagen, hvis feriehuset er klar til indflytning før tid.

Ankomst udenfor åbningstid

Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid finder du en kuvert med information, kørselsvejledning og nøglerne til dit feriehus i vores nøglerum. Du finder nøglerummet i bygningen til venstre for receptionen bag en grøn dør. Der er afbilledet en nøgle på dørens rude.

Åbningstider

Påske til og med oktober
Man - fre 9.00 - 16.00
Lørdag 8.00 - 17.00
Søndag 9.00 - 16.00
November til påske
Man - fre 9.00 - 16.00
Lørdag 9.00 - 16.00
Søndag 9.00 - 15.00

Ferierådgivere

Picture of Martha Olesen

Martha Olesen
Bureauchef

69 15 96 45
martha@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, og bor der fortsæt sammen med min mand Henrik. Vi har 3 børn, hvoraf den ældste er fløjet fra reden. Fritiden bruges på koncerter og rejser, og så elsker jeg at lave mad som ikke kun tager 15 min. at tilberede. Jeg er ofte fysisk aktiv og elsker bl. a. at spinne, samt at løbe en tur. Jeg har arbejdet hos Esmark siden 2001, og har i de år været omkring mange forskellige opgaver.

Picture of Helga Aggerholm

Helga Aggerholm
Ferierådgiver

69 15 96 57
helga@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, og bor stadig i byen med min mand, hvor han driver den lokale slagterforretning. Vores 3 voksne børn er bosat i Århus og Janderup. Fritiden bruges på min familie og vores barnebarn. Jeg er flittig bruger af fitnesscenteret i byen, og elsker også at stå i køkkenet og lave god mad. Jeg arbejdet i detailbranchen og med kundeservice i mange år og har været ansat hos Esmark siden 1. 11.2019.

Picture of Gitte Bloch Tronøe

Gitte Bloch Tronøe
Ferierådgiver

69 16 95 40
gittet@esmark.dk

Jeg er opvokset i Henne Kirkeby og er nu bosat i Nr. Nebel. Jeg har 3 drenge hvor 2 af dem bor i Odense. Min fritid bruger jeg på løb i den flotte natur vi har. Har løbet i Hamborg, Berlin, Stockholm, Athen, Barcelona og København og andre danske byer. Ellers går jeg til spinning og gymnastik. Jeg nyder også vandreture rundt omkring i Danmark. Inden jeg kom til Esmark arbejdede jeg ca 30 år i butik. Jeg kom til Esmark 03.08.2020

Picture of Christin Ortelt Kirschneck

Christin Ortelt Kirschneck
Ferierådgiver

69 16 95 44
christin@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Tyskland, og flyttede til Danmark i 2004. Efter jeg har læst i Odense, flyttede jeg i 2008 til vestkysten, hvor jeg nu bor sammen med min mand og vores datter. I min fritid har jeg altid trænet hund og nyder de lange gåture i vores smukke natur eller læser bøger. Jeg er uddannet indenfor økonomi og salg, hvilket jeg siden september 2020 kombinerer med det tyske sprog hos Esmark.

Picture of Connie Nielsen

Connie Nielsen
Ferierådgiver

69 15 96 53
connien@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Tistrup, og er nu bosat i Ølgod. Jeg bor sammen med min ægtefælle Søren og vores 2 store piger. I min fritid nyder jeg at være sammen med familie, venner og at tilbringe tid i sommerhuset og gå eller løbe dejlige ture ved Vesterhavet. Inden jeg kom til Esmark har jeg arbejdet 30 år i en produktionsvirksomhed, hvor jeg arbejdede med kundeservice og logistikopgaver. Jeg har været ansat ved Esmark siden 1.03.2021.

Picture of Annelise Christensen

Annelise Christensen
Ferierådgiver

69 16 95 41
annelise@esmark.dk

Jeg er født i København, men opvokset på Als. Efter min HF eksamen gik turen retning Tyskland hvor opholdet blev lidt længere end planlagt. Efter 40 år gik rejsen vice versa tilbage til Danmark hvor vi købte hus i Hvide Sande. Jeg kigger tilbage på 38 fantastiske år på lufthavnen i Frankfurt men nyder nu freden og roen i Hvide Sande. Min fritid bruger jeg på udflugter "til nær og fjern" for at lære Danmark at kende "igen". Ellers spiller min familie, venner og naturligvis mine hunde en stor rolle i mit nye liv. Jeg har været ansat som ferierådgiver hos Esmark i Bjerregård siden 1. august 2021.

Picture of Rikke Christensen

Rikke Christensen
Ferierådgiver

69 16 95 45
rikkec@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande og flyttede i oktober 2021 til Mejdal (Holstebro) sammen med min kæreste. I min fritid bruger jeg meget af min tid sammen med min kæreste, venner og familie, med en gåtur i skoven eller restaurantbesøg eller andre hyggelige ting. Jeg er udlært bager i 2017 hos Hvide Sande bageri hvor jeg arbejdede i 10 år. Jeg har været ansat hos Esmark siden1.08.2021 og er færdig som elev den 31.07.2023.

Picture of Ida Holm

Ida Holm
Ferierådgiver

69 16 95 67
ida@esmark.dk

Jeg og min mand flyttede i 2021 til Nr. Nebel efter ca. 35 år i Sønderjylland. Vi er begge født og opvokset i Bork, og har bevaret kontakten til egnen imens vore 3 døtre voksede op. At spotte vildt og fugle på ture i ind- og udland ligger dybt i mig. Udover at sanke og gå til folkedans, samler jeg også på palindromer. Jeg har altid arbejdet med service og mener, at man både skal forvente og levere god service uanset, hvad man beskæftiger sig med. Siden 1.4.2022 har jeg været ansat hos Esmark, som har de samme forventninger og fører dem ud i livet. Det glædes jeg over hver dag.

Picture of Anika Höper

Anika Höper
Ferierådgiver

69 16 95 73
anika@esmark.dk

I november 2022 startede jeg som ferierådgiver hos Esmark. Inden da kunne jeg samle erfaring som sommerfugl i et år, og lære virksomheden bedre at kende. Samarbejdet med mine kolleger og den daglige kontakt med vores gæster er dét, jeg nyder allermest ved mit arbejde. Alle dage er forskellige og byder på nye udfordringer. Det elsker jeg ved mit job. Oprindeligt kommer jeg fra Tyskland og flyttede til Danmark i oktober 2021 sammen med min kæreste. Vi har kendt denne smukke region i årevis fra vores ferier, og har opfyldt os en stor drøm med flytningen. I min fritid elsker jeg at være ude i naturen og udnytte mulighederne for en række forskellige sportsaktiviteter.

Picture of Mette Lykke Nielsen

Mette Lykke Nielsen
Ferierådgiver

69 15 98 23
mette@esmark.dk

Jeg blev færdig uddannet kontor assistent med administration som speciale i januar 2023. Jeg er oprindelig uddannet pædagog og har arbejdet som pædagog i både børnehave, vuggestue og indenfor specialområdet med udviklingshæmmede børn og unge i ca. 15 år. Jeg valgte at skifte til noget helt andet og startede derfor som kontorelev i 2021, hvilket jeg på ingen måde har fortrudt. Jeg er super glad for at arbejde indenfor turistbranchen, hvor man møder rigtig mange forskellige mennesker. Det at kunne være med til, at give andre en god oplevelse og en god ferie, gør mig glad og giver mig ny energi. Privat er jeg gift med Peter og sammen har vi tre piger. Vi bor i hus ved Varde. Min fritid går med at være sammen med mine børn, følge med i deres fritidsaktiviteter og være sammen med familie og venner. Jeg er ”gammel” hestepige og håber på måske engang, at kunne komme op på en hest igen, hvis tiden bliver til det.

Picture of Maibritt Aggeboe Kristensen

Maibritt Aggeboe Kristensen
Ferierådgiver

69 15 96 12
maibritt@esmark.dk

Jeg er opvokset i Nymindegab, hvor jeg fortsat bor sammen med min mand og vores to piger. Min fritid bruger jeg sammen med min familie og venner, og så går der rigtig meget tid med vores dyr, som tæller to hunde, en kat, høns og en hest. Jeg elsker en tur i skoven med min mand og hundene, eller en tur på hesteryg i vores skønne vestjyske natur. Jeg er uddannet indenfor turisme, og har arbejdet i feriehusbranchen i mere end 25 år. Der er sket en kæmpe udvikling siden mine første læreår, og det har altid været spændende at følge med i branchens udvikling. Jeg blev del af teamet hos Esmark i Bjerregård den 01.01.2024.

Picture of Kamilla Mark Nielsen

Kamilla Mark Nielsen
Rengøringskoordinator

69 15 96 84
kamilla@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, og bor sammen med min mand og vores 2 hjemmeboende teenagedøtre. Vores søn er flyttet fra reden og går på universitetet i Aalborg. Når jeg holder fri nyder jeg at lave forskellige kreative ting eller at gå en lang tur ved havet med mine hunde. Jeg er butiksudannet og har arbejdet i servicefag hele mit liv. Jeg har været ansat ved Esmark siden 03.06.2019

Picture of Line Opstrup

Line Opstrup
Rengøringskoordinator

69 15 96 49
line@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Stadil og holder meget af at bo i den skønne natur, som findes her på Vestkysten. I min fritid bruger jeg meget tid med familie og venner, som jeg godt kan lide at udfordre i et spil kort eller brætspil. Tidligere har jeg arbejdet i en gårdbutik samt uddannet mig til rejseleder. Jeg er udlært kontorassistent ved Esmark, hvor jeg har været ansat siden 01.02.2021.

Picture of Therese Kolle

Therese Kolle
Kontormedhjælper

69 16 95 64
therese@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande. Jeg blev ansat hos Esmark tilbage i februar 2022, hvor jeg i begyndelsen hjalp til i weekenderne - i sommeren 2022 fik jeg så huen på, og har siden da arbejdet på fuldtid som sommerfugl. Primært er jeg til at finde i Bjerregård, men en gang i mellem hjælper jeg også til på kontoret i Hvide Sande. Når jeg ikke arbejder hos Esmark, laver jeg softice på Iscafeen i Hvide Sande samt nyder at tilbringe tid med venner og familie.

Serviceteknikere

Picture of Kurt Kristensen

Kurt Kristensen
Servicetekniker

69 15 96 12
kurt@esmark.dk

Jeg startede som servicemedarbejder hos Esmark i juli 2015. Inden da var jeg fisker i 13 år, havnebetjent på Havnen i Hvide Sande i 17 år og de seneste 3 år servicemedarbejder hos et andet lokalt bureau. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, hvor jeg også bor i dag med min kone. Sammen har vi 3 børn. Jeg holder meget af vores smukke natur med både hav og fjord. I min fritid elsker jeg at rejse, gå ture med vores 2 hunde og fiske fra molen med min søn.

Picture of Claus Rebsdorf Andreasen

Claus Rebsdorf Andreasen
Servicetekniker

69 15 96 12
clausr@esmark.dk

I juli 2020 blev jeg ansat hos Esmark i Bjerregård som servicetekniker. Jeg er udlært som bådebygger, men har arbejdet indenfor servicebranchen de sidste par år før min ansættelse hos Esmark. Jeg er opvokset i Henne Strand og bor nu i Outrup samme med min kone og vores to hunde. Vi har to voksne børn, hvor den ene bor i København og den anden i Outrup. Min fritid bruger jeg gerne med min familie, i haven og på at spille golf.

Picture of Mogens Schack Andersen

Mogens Schack Andersen
Servicetekniker

mogens@esmark.dk

Jeg blev ansat som servicetekniker hos Esmark 1. maj 2019. Jeg er udlært tømrer, men har arbejdet over 20 år inden for rejsebranchen og boet nogle år i Italien. De sidste 5 år op til min ansættelse hos Esmark arbejdede jeg som chauffør hos HTH Køkkener. Privat bor jeg i Lydum ved Nr. Nebel med min samlever og vores teenagedatter. Fritiden bruges gerne på rejser, jagt og andre naturoplevelser. Jeg holder også meget af hyggeligt samvær med gode venner.

Picture of Victor P. P. Wejrup

Victor P. P. Wejrup
Servicetekniker

69 15 96 12
bjerregaard@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Skjern, hvor jeg bor sammen med min familie. Jeg blev student i sommeren 2021 fra EUX business i Skjern. I min fritid spiller og producerer jeg musik. Jeg blev ansat hos Esmark i august 2020 som rengøringsmedarbejder og begyndte som sommerfugl i service afdelingen i Bjerregård i Februar 2022.

Ejerrådgivere

Picture of Morten Bülow

Morten Bülow
Ejerrådgiver

69 15 96 72
morten@esmark.dk

Efter 5 år i detailhandlen og senest 12 års tjeneste som politiassistent startede jeg i 2020 hos Esmark, hvor jeg i dag arbejder som ejerrådgiver. Jeg nyder samtalerne og samspillet med husejerne, hvor vi i fællesskab forsøger at skabe de bedst mulige rammer for både gæster og ejere. Jeg har stor interesse for sommerhuse og sætter stor pris på, når husejere inviterer indenfor i netop deres feriehus. Jeg er født og opvokset i Ringkøbing, hvor jeg også i dag er bosat sammen med fruen og vores to drenge. I fritiden nyder familien og jeg naturen, gerne ved vandet eller en tur i skoven.

Picture of Kristian Holm

Kristian Holm
Ejerrådgiver

69 15 96 39
kristian@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Ringkøbing, hvor jeg også er bosat sammen med min ægtefælle og mine 4 dejlige børn. Efter at have været selvstændig tømrer i 8 år, blev jeg i juli 2015 ansat som servicetekniker hos Esmark. I dag arbejder jeg som ejerrådgiver; et spændende job, hvor samarbejde og fællesskab er nogle værdier der ligger mig meget nært. Jeg brander meget for branchen og nyder samspillet med husejerne og mine kollegaer. I min fritid elsker jeg at bruge tid sammen med gode kammerater. Og når tiden er til det, nyder jeg at sejle en tur ud på fjorden – enten for at fiske eller se en smuk solnedgang.

Picture of Poul Madsbjerg Ebsen

Poul Madsbjerg Ebsen
Ejerrådgiver

69 15 96 41
poul@esmark.dk

Jeg er meget lokalkendt og har mine rødder i Ringkøbing, hvor jeg bor med min kone og mine 2 børn. Vesterhavet har jeg altid haft meget tæt på, og jeg sætter stor pris på området. Jeg har selv en del erfaring i sommerhusbranchen, da jeg har haft sommerhus i Søndervig og har nu et lækkert sommerhus i Bjerregård. Jeg er oprindeligt udlært murer, men har arbejdet med salg i mere en 10 år. Jeg elsker at have kontakt til vores husejere samt at snakke med nye potentielle husejere. I fritiden bruger vi meget af vores tid sammen som familie i vores autocamper, men vi fisker også en del på Ringkøbing Fjord.

Picture of Anita Holm Sørensen

Anita Holm Sørensen
Intern ejerrådgiver

92 15 66 30
anitah@esmark.dk

Jeg født og opvokset i Grønbjerg og bor i dag i Ringkøbing, sammen med min mand Søren og vores 3 børn. Fritiden bruger jeg sammen med min familie og venner. Jeg nyder gåture langs fjorden, hygge i sofaen, en løbetur eller et glas vin på terrassen. Jeg er uddannet pædagog og har været ansat ved Esmark siden 01.11.2022.

Marketing

Picture of Oliver Schell

Oliver Schell
E-commerce manager

69 15 96 74
oliver@esmark.dk

Jeg blev i august 2016 en del af Esmark. Oprindelig kommer jeg fra Nordtyskland og har holdt sommerhusferie i Danmark i mange år. Inden jeg startede hos Esmark har jeg været ansat hos et andet udlejningsbureau og har samlet en del erfaringer indenfor sommerhusbranchen og i markedsføring af sommerhusferie. I Tyskland tog jeg en uddannelse indenfor sundhedsvæsnet, men allerede dengang startede min interesse for Online Medier, Online marketing, fotografering og for udvikling af turisme i Danmark. Jeg tilbringer min fritid sammen med familien, gerne i naturen, hvor vi går lange ture og nyder de smukke landskab og vores brusende Vesterhav.

Picture of Kenneth Fabian Berg

Kenneth Fabian Berg
Webudvikler

69 15 96 16
kenneth@esmark.dk

Jeg er opvokset i Sorø og Roskilde på Sjælland. Flyttede så i 2012 til Kolding, for et studie, hvor jeg fortsat bor. Færdiggjorde multimediedesigner studiet og webudvikler overbygningen til den, og blev derefter hængende i Kolding. Der har jeg arbejdet fast som webudvikler siden 2016. Når jeg ikke arbejder på udviklings projekterne, elsker jeg at tage på udforskningsture i naturen både nær og fjern, og lede efter flotte billeder med droner og kameraer. Jeg kom til Esmark den 1. april 2023.

Picture of Tobias Hedegaard Eriksen

Tobias Hedegaard Eriksen
Frontend webudvikler

69 15 96 83
tobias@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Odense, hvor jeg færdiggjorde min uddannelse, som Multimediedesigner. Sidenhen har jeg arbejdet på bureau og hjulpet hundredevis af kunder med at blive sejere i det digitale space. De seneste 10 år har dette foregået fra Kolding, hvor jeg bor sammen med min kone Line og vores 3 dejlige unger. Når jeg ikke forfølger min passion for web, så bruger jeg min tid sammen med min familie i naturen eller på gulvet med biler, dukker eller hvad der ønskes af en familiefar med stort F. Jeg startede hos Esmark den 01.01.2024

Picture of Chalotte Agerbo Knudsen

Chalotte Agerbo Knudsen
Kommunikationsmedarbejder

69 16 95 47
chalotte@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande. Jeg har den jyske vestkyst meget kær og nyder til dagligt synet af de smukke klitter og lyden fra Vesterhavet. Fritiden bruger jeg sammen med min familie og venner. Jeg finder energi ved at være i naturen. Jeg holder meget af at lave gammeldags mad, hjemmebag og kreative sysler. Udover kommunikation, branding og markedsføring interesserer jeg mig for bæredygtighed, den digitale udvikling samt kulturforståelse. Jeg er en positiv og udadvendt person – elsker humor og et godt grin.

Picture of Sarah Eva Møller Petersen

Sarah Eva Møller Petersen
Salg- og marketing performance manager

69 16 95 39
sarahp@esmark.dk

Picture of Thea Maria M. Graversen

Thea Maria M. Graversen
SoMe Manager

69 15 98 16
thea@esmark.dk

Jeg bor i Lind med min mand og vores 3 energibomber af drenge. Tidligere har jeg arbejdet med digital markedsføring på reklame- og medie bureau. Jeg har en bachelor i Medievidenskab fra Melbourne og en kandidat i Virksomhedskommunikation fra Aarhus BSS. I min fritid nyder jeg at være sammen med dem, jeg holder af. Jeg værdsætter at tilbringe tid udendørs og er altid på jagt efter det næste store eventyr. At rejse med mine børn og se verden gennem deres forundrede øjne er livsbekræftende. Vi tilbringer også mange feriedage i sommerhus ved Søndervig, hvor vi lader op i den smukke og vilde natur. Jeg øver mig dagligt i at være til stede og leve i nuet. Gode kolleger er vigtige for mig, da de er fundamentet for udvikling og trivsel i hverdagen.

Picture of Kathrine Johnsen Høj

Kathrine Johnsen Høj
Content creator

69 15 96 92
kathrineh@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande. Jeg har boet i byen de fleste år af mit liv – havde dog lige et par år, hvor jeg var bosat i Århus, mens jeg studerede markedsføringsøkonom på Erhvervsakademiet i Viby J. Jeg vendte hurtigt snuden mod vest, da studiet var overstået, og flyttede tilbage til dejlige Hvide Sande. Jeg var ikke helt færdig med at studere, så pendulfart til Herning, for at læse professionsbachelor i International Handel og Markedsføring, var det optimale – specielt når man stadig gerne ville bo ved Vesterhavet. Jeg afsluttede min professionsbachelor i januar 2023, og nu arbejder jeg hos Esmark og er en del af et skønt team med søde kollegaer. I min fritid elsker jeg at bruge tiden med min familie, kæreste og mine venner. Udover dette bliver min tid brugt i Hvide Sande Ungdomsklub, hvor jeg er klubmedarbejder i aftentimerne. Ellers er jeg at finde på håndboldbanen – typisk med en bold i hånden.

Picture of Trine Mose Sørensen

Trine Mose Sørensen
Elev

69 16 95 60
trinem@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, hvor jeg i dag bor sammen med min kæreste. Jeg startede ved Esmark tilbage i 2017, hvor jeg gjorde rent i sommerhusene ved Søndervig. Der gik dog ikke længe, før jeg skiftede rengøringskittet ud med computer og tastatur, og begyndte at arbejde som Sommerfugl på vores kontor i Bjerregård. I september 2023 rykkede jeg fra Bjerregård til vores marketingsafdeling i Hvide Sande, hvor jeg i dag sidder med en masse forskellige opgaver såsom SoMe, designs, udarbejdelse af annoncer og kataloger samt håndtering af sponsorater. I min fritid bruger jeg rigtig meget tid sammen med min familie og venner. I aftentimerne arbejder jeg i byens ungdomsklub, hvor en masse unge mellem 13-18 år hænger ud. Derudover er jeg rigtig glad for at spille håndbold, hvilket meget af min fritid også går med.

Picture of Line Graversen

Line Graversen
Social Media

69 15 96 42
lineg@esmark.dk

Jeg har arbejdet hos Esmark siden august 2022, hvor jeg begyndte på kontoret i Søndervig. Efterfølgende er jeg rykket til Hvide Sande, hvor jeg nu er i marketingafdelingen. Jeg er født og opvokset i Ringkøbing, hvor jeg i 2021 dimitterede fra HHX Ringkøbing. Fra sommeren 2021 til 2022 boede jeg i München, hvor jeg arbejdede samt fik en kontoruddannelse med speciale i administration. Jeg bruger meget af min fritid på at være sammen med mine venner samt spiller jeg også fodbold.

Picture of Andreas Maciej Pedersen

Andreas Maciej Pedersen
Teamleder foto

69 15 96 93
andreasp@esmark.dk

Jeg har arbejdet hos Esmark siden februar 2020, hvor jeg i første omgang kort var på kontoret i Søndervig. Jeg kommer oprindeligt fra Slagelse, men har som surfer altid været draget og inspireret af vestkysten. I 2016 flyttede jeg til vestkysten og kender en stor del af kysten rigtig godt. Nu bor jeg i Hvide Sande og bliver stadig konstant draget og inspireret af havet både i fritiden og gennem mit arbejde som fotograf hos Esmark.

Picture of Sebastian Linding

Sebastian Linding
Fotograf

69 16 95 46
sebastian@esmark.dk

Jeg bor i Oksbøl og blev ’Esmakker’ i 2020. Som fotograf i Esmark kunne jeg ikke bede om flottere arbejdsbetingelser end den danske vestkyst. I jobbet lægger jeg ære i at levere optimalt fotomateriale til alle, i tæt samarbejde med husejere og kolleger for de bedste resultater. Jeg sætter stor pris på naturen og føler mig privilegeret af at få lov at arbejde så tæt sammen med den i min hverdag. Jeg kom selv meget herude som barn på familieferie, og at Blåvand nu er min hjemmebane kunne ikke være bedre. Min fritid bruger jeg primært med min kone, vores datter og vores hund, gerne ude i det fri.

Picture of Steffen Lohmann Lagoni

Steffen Lohmann Lagoni
Fotograf

48 88 12 70
steffen@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande. Efter skole og gymnasium flyttede jeg til Århus for at studere film. De evner og kompetencer jeg har erhvervet mig under mit studie, og senere professionelle karriere, skal jeg nu bruge hos Esmark. Min primære opgave er sommerhus fotografering, men jeg kommer også til at lave masser af fedt video materiale!

Picture of Frederik Kirkeby

Frederik Kirkeby
Fotograf

48 88 12 08
frederikk@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, dog med nogle år væk henover årene, men har været herude igen siden 2014. Jeg bruger det meste af min fritid sammen med min søn og min kæreste, eller med familie eller venner. Udover det dyrker jeg en del sport, og sanser lidt med nogle renoverings projekter. Jeg har tidligere arbejdet som instruktør, sælger og møbel leverandør, dog altid haft en kærlighed for fotografering og grafisk design, hvilket jeg gør med mit arbejde hos Esmark siden Juni 2023.

Picture of Nicolai Clausen

Nicolai Clausen
Fotograf

48 88 12 06
nicolaic@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Videbæk. Jeg har taget en HTX i Skjern og er derefter uddannet speditør, og har arbejdet med det i 2,5 år. Jeg har altid brændt for at lave foto/video.

Picture of Annabell Eline Christensen

Annabell Eline Christensen
Fotograf

48 88 12 07
annabell@esmark.dk

Picture of Mark

Mark
Hyggespecialist og humørspreder

post@esmark.dk

Jeg har været en del af Esmark siden juli 2022, og har lige siden elsket at være en del af et skønt team med en masse søde esmakkere – de tager sig altid godt af mig. Jeg er dejlig blød og har altid en smil på læben – også er jeg virkelig god til at give krammer. Jeg kan godt lide at skabe alle feriens hyggelige stunder, og er derfor Esmarks hyggespecialist og humørspreder. Du kan finde mig på alle Esmarks kontorer, og hvis du gerne vil have mig med hjem, så kan du også det. Jeg elsker alle former for ferieaktiviteter, så du kan både tage mig med på stranden, legepladsen, cykelture og meget mere. Jeg er ikke så god til vand, men jeg kan godt lide at solbade på stranden, mens du bader i Vesterhavet.

Direktion

Picture of John Brügmann

John Brügmann
Administrerende direktør

69 16 95 59
john@esmark.dk

Jeg startede den 1.9.2020 hos Esmark, men jeg har kendt og fulgt virksomheden i mere end 10 år, og har bl.a. fra 2017-2020 været bestyrelsesformand for selskabet. Jeg har i næsten 30 år arbejdet indenfor turisme i både ind- og udland, og jeg ser en stor glæde i at levere et kvalitetsprodukt til gavn for både gæster og husejere, samt lokalområderne. Privat bor jeg i Risskov nord for Aarhus sammen med min kone og vores to børn. Jeg holder meget af naturen, og synes, at et feriehus er den perfekte måde at opleve den på. I min fritid sætter jeg stor pris på en runde golf.

Picture of Thomas Christiansen

Thomas Christiansen
Salgs- og marketingdirektør

69 15 96 33
tc@esmark.dk

I november 2019 blev jeg en del af Esmark fællesskabet. Jeg er opvokset på Vestkysten, og har altid elsket naturen, stranden og havet. Jeg er gift med Marianne, og vi har sammen pigerne Emma og Laura. I fritiden kan jeg også godt li’ en tur på ’skov-cyklen’ (Mountainbike – men der er ikke så mange mountains i Danmark😊) – og ellers nyder jeg noget godt sport på tv eller ’live’. Gennem de seneste 10 år har jeg arbejdet med gæsteoplevelser, salg samt marketing indenfor turisme og service i forskellige firmaer både indenfor og udenfor feriehusbranchen. Jeg brænder for hele tiden at have fingeren på pulsen i forhold til hvad markedet, gæsten og husejeren forventer, så vi alle i Esmark kan skabe inspiration til alle, som overvejer at komme ud og opleve hvad et Esmark feriehus på den jyske vestkyst byder på af natur og oplevelser. Ferien er simpelthen noget af det vigtigste og dyrebareste vi mennesker har, og derfor er vi forpligtet til at give alle en så dejlig ferie og oplevelser som overhovedet muligt. Samtidig skal vi via tæt og positivt samarbejde med ejeren af feriehuset hele tiden optimere det enkelte feriehus til alles bedste. Det er da en fed og spændende udfordring at stå op til hver morgen.

Picture of Lars Hornshøj Vestergaard

Lars Hornshøj Vestergaard
Økonomi- og HR-direktør

69 15 96 23
lars@esmark.dk

Jeg blev Esmakker i juli 2018, og er bosiddende i Holstebro, sammen med min kone og vores 3 drenge. Vi er selv sommerhus ejere, og nyder at bruge tid ved Vestkysten. I min fritid har jeg et hjerte for frivilligt arbejde, hvor jeg arbejder med forskellige arrangementer. Derudover følger vi med i børnenes fritidsinteresser som spænder vidt fra fodbold, håndbold og outdoor aktiviteter. Jeg nyder turen ned langs kysten, og til Hvide Sande, hvor naturen hver dag har sit helt eget udtryk.

Picture of Torben Backs

Torben Backs
Indlejningschef

69 15 96 21
torben@esmark.dk

Jeg er startet hos Esmark den 1. januar 2024 efter mere end 33 år i bankverdenen, senest 10 år som filialdirektør. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, men bor i dag i Esbjerg sammen med min kone, hvor vi har boet siden 2015. Vi har 3 børn, og det er kun den yngste, der stadig bor hjemme. Jeg elsker Vesterhavet på alle årstider og har altid boet tæt på det. Fritiden bruger jeg meget gerne på at lave mad - og nyder gerne et glas vin til. Derudover spiller jeg lidt fodbold og padel, og forsøger at fastholde lidt træning i motionscentret.

Ejerkreds

Picture of Janni Thygesen

Janni Thygesen
Feriehusudlejer

janni@esmark.dk

I 2007 overtog min mand og jeg Esmark. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande og oprindelig udlært på kontoret ved Hvide Sande Fiskeauktion, hvor jeg arbejdede i 23 år. Jeg bor i Hvide Sande sammen med min mand og 2 børn, og derudover har vi 2 børn, der er fløjet fra reden. Jeg holder meget af naturen, - ikke mindst stranden og Vesterhavet. Fritiden bliver brugt med familie og venner og motion, når tiden er til det.

Picture of Anders Thygesen

Anders Thygesen
Feriehusudlejer

anders@esmark.dk

I 2007 fik min kone og jeg fornøjelsen af, at blive Esmark's 3. værtsfamilie siden opstarten i 1965. Udover et par år med titlen af auktionsmester i Hvide Sande, har jeg altid beskæftiget mig med folks ferier. Først som medindehaver af et skirejsebureau og senere som medindehaver af et konkurrerende sommerhusudlejningsbureau. Jeg er gift med Janni, og bortset fra et økonomistudie, så har jeg altid boet i Hvide Sande, hvorfra vi har opfostret vores fire børn. Fritiden bruges gerne ude i naturen, og udover gå- og løbeture så tilbringer jeg gerne tiden med en fiskestang i hånden.

Økonomi & HR

Picture of Majbrit Enevoldsen

Majbrit Enevoldsen
Debitorbogholder

69 15 96 46
majbrit@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande og Søndervig og bor nu i Hvide Sande sammen med min mand, sammen har vi to voksne børn, som begge bor i nærområdet. Fritiden bruger jeg gerne med en ridetur på min islandske hest ud i vores skønne natur. Og nyder at hygge med god mad sammen med familien og gode venner, eller en god krimi. Jeg har været en del af Esmark-teamet siden 1992 og det har været en spændende rejse til hvor Esmark er i dag.

Picture of Gitte Fuglsang

Gitte Fuglsang
Lønansvarlig

69 15 96 24
gitte@esmark.dk

Jeg er født og opvokset lidt udenfor Viborg, men flyttede i 1994 til Nørre Nebel, hvor jeg i dag bor med min familie. Når jeg holder fri, elsker jeg at være fysisk aktiv, læse, strikke og være sammen med venner og familie. Jeg er uddannet indenfor regnskab, og har været ansat ved Esmark siden 01.09.2018.

Picture of Stine Fjord Olesen

Stine Fjord Olesen
Controller

69 15 96 51
stineo@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, hvor jeg stadig er bosat. I 2020 blev jeg en del af Esmark som økonomielev, og jeg er i dag ansat som økonomiassistent. Jeg er i gang med at læse HD 2. del ved siden af arbejdet, så meget af min fritid går med lektielæsning og opgaveskrivning. Når jeg indimellem bøgerne har lidt fritid, elsker jeg at bruge min tid med min familie og mine venner, få løbet nogle ture eller tager et par ture på cyklen og bare slappe af med en god serie i TV´et.

Picture of Pia Nygaard

Pia Nygaard
Økonomiassistent

69 15 96 52
pian@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Vojens. Efter endt læreruddannelse flyttede jeg til Stadil i Vestjylland. I dag bor jeg på en gård i Øster Lem ved Højmark sammen med min mand. Vores tre døtre er i gang med videregående uddannelser og bor i Aarhus. Min fritid bruger jeg på fitness, lange gåture med hunden og lidt golf.

Picture of Anne Sig Bernhard

Anne Sig Bernhard
Økonomielev

69 16 95 81
annes@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Torsted sammen med min mor, far og søster, hvor jeg holder meget af at bo i de naturrige omgivelser. Fritiden bruges på at træne gymnastik, samt passe mine 5 heste. Derudover holder jeg meget af at være aktiv i form af en løbetur eller ridetur. Jeg færdiggjorde min studentereksamen på HHX Ringkøbing og har været ansat ved Esmark siden 01.09.2022

Picture of Stephanie Dittrich

Stephanie Dittrich
HR Business Partner

69 15 96 47
stephanie@esmark.dk

Min mand og jeg besluttede i 2007 at flytte fra Berlin til Østjylland, efter jeg havde afsluttet min kontoruddannelse. Jeg arbejdede inden for kundeservice og HR-opgaver i mere end 10 år, inden jeg kom til Esmark. I 2019 flyttede vi til Hvide Sande, hvor vi nu bor med vores dejlige datter. Min passion er at give gæster den bedste service og give medarbejdere mulighed for optimal udvikling. I min fritid nyder jeg at være udendørs i naturen eller læse en god bog.

Picture of Regina Sørensen

Regina Sørensen
Forretningsudvikling

69 15 96 70
regina@esmark.dk

Jeg har været hos Esmark siden 1996, hvor jeg startede som barselsvikar. Så blev jeg ellers hængende, og har igennem årene varetaget stort set alle de funktioner der findes hos os. Jeg har nu mest en supportrolle for mine kolleger og står for vedligehold og udvikling af vores bookingsystem. Jeg har boet i Hvide Sande hele mit liv. Privat er jeg gift med Søren, og sammen har vi 3 piger og vores Cocker Spaniel Konrad. Pigerne er alle flyttet hjemmefra, men kommer heldigvis tit på besøg. Jeg er så heldig at have mange søskende, som alle bor i området. Dem ser vi også ofte. I fritiden nyder jeg vores skønne natur, min store familie og så elsker jeg at læse alle slags bøger og at se en god håndboldkamp.

Picture of Jens Davidsen

Jens Davidsen
IT Administrator

69 16 95 90
jensd@esmark.dk

Jeg er født og opvokset lidt syd for Skive. Jeg har boet og arbejdet i Holstebro i mange år inden jeg flyttede til Ringkøbing. Jeg er udlært hos en kontorforsyning i Skive. Jeg har kørt rundt som serviceteknikker i Vestjylland, derefter har jeg været IT administrator på Uddannelsescenter Holstebro i mange år. Vi er en sammenbragt familie og jeg har selv tre voksne børn samt et par dejlige børnebørn. Min hustru har to voksne børn, så i min fritid nyder jeg at være sammen med familie og venner. Jeg træner stabilt et par gange om ugen i motionscentret. At fotografere er en hobby jeg har haft i mange år og det har jeg mange gode oplevelser med. Jeg er frivillig på Spillestedet Generator i Ringkøbing som fotograf.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon

 

69 15 96 11
post@esmark.dk

Persondata- og cookiepolitik
Søger...