Sommerhuse i Vester Husby

Feriehusudlejning i Vester Husby

Vester Husby er det perfekte sted til en ferie i et feriehus ved Vesterhavet. Er du på udkig efter et roligt ferieområde, hvor du kan slappe af og samtidig gå på opdagelse? Udforsker du gerne naturen til fods eller på cyklen? Eller er du mere til at køre på udflugt i bilen for at se lidt mere af Vestjylland? Så er et sommerhus i Vester Husby præcis det rigtige for dig.

For sommerhusferien i Vester Husby bliver helt sikkert afslappet – med skønne cykelruter og gode stier til vandreture. Naturen i og omkring Husby er for en stor dels vedkommende uberørt og får følelsen af frihed og fred til at boble frem i hjertet. Ikke kun Vesterhavet er indenfor gåafstand, også Nissum Fjord er ideel til en afslappet cykeludflugt.

Naturen i Vester Husby

Par på tur ved deres sommerhus i Vester Husby.

Bestiller du dit feriehus i Vester Husby, vil du få stor fornøjelse ud af Husby Klitplantage. Her er der en 16 km lang vandresti, hvor du kommer til at opleve naturen helt tæt på, og i den sydlige ende af plantagen ved Koglehuset venter en skøn legeplads på børnene. Hvis børnene er for små til de lange gåture, har I også mulighed for at tage en tur igennem plantagen med traktorbussen.

 

Skavemose Sø i Husby Klitplantage

En anden skøn perle i Vester Husby er Skavemose Badesø. Den ligger næsten for enden af Græmvej og ret tæt på Vesterhavet, men da den er omkranset af nåleskov, kan I nyde en dag ved vandet i læ fra vestenvinden. Samtidig er søen kun omkring en meter dyb, hvilket gør den det perfekte sted for familier med mindre børn.

Byer og aktiviteter

Udover feriehusets fredelige omgivelser i Vester Husby kan I besøge de større byer uden at sidde længe i bilen, for eksempel Thorsminde i nord, Ulfborg og Holstebro i øst og Søndervig i syd. Holstebro er især velegnet til en vellykket shoppingdag og Thorsminde indbyder til en frisk gåtur på molen. I Søndervig finder I en stort udvalg af aktivitetsmuligheder såsom bowling, segway, golf, minigolf og meget mere.

Holder I sommerhusferie i Vester Husby om sommeren eller i efteråret kan det også anbefales at besøge den Internationale Sandskulpturfestival, hvor sandskulptører fra hele verdens hvert år samles for at skabe kæmpestore og fascinerende sandskulpturer ud fra et tema, som ændrer sig år for år.

Find sommerhuse i Vester Husby

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon
Persondata- og cookiepolitik
Søger...