Lej et sommerhus i Haurvig

Haurvig Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Vores gæsters anmeldelser af Haurvig

Godt vestkyst landskab.

Fantastisk natur

Roligt område med udsigt til mark og fjord fra sommehuset.

Smukt og helt vidunderligt!

Vi elsker Hauervig / Hvide Sande hvor vi går rigtig mange ture langs Vesterhavet og i klitterne.

Vi er vilde med stranden, naturen og klitterne. Det eneste vi savnede, var gåafstand til indkøb☺️

Der er masser af muligheder for både småbørnsfamilier,familier med storer børn, og par der gerne vil have en pause fra hverdagens trummerum.

Dejlige og rart og færdes i. Flot

Dejlig beliggenhed i naturskønt område med både fjordnatur og Vesterhavsstrand og fine stisystemer i den smukke natur.

Fantastisk strand og natur og med en fin gå/cykelsti

Bedre beliggende skal man lede længe efter - dejligt naturområde lige nord for huset og kun lige op over klitten før den eftertragtede Vesterhavsstrand udfolder sig.

Vesterhavet er altid godt. Den gennemgående grussti nord/syd er god til løb, cykling og vandring. Gode indkøbsmuligheder

Dejligt område

Rigtig mange gode gåture i området, hvilket opvejer at der er langt til indkøb. Smukke strande så langt øjet rækker. Pænt og rent uden affald alle vegne - i hvert fald nu i Påsken 2021.

Skønt område med uberørt natur og strand.

Flot naturområde. Dejlig strand. Gode muligheder for gåture.

Dejlige og rolige omgivelser, hvor der ikke kommer ret mange biler på den vej,vi boede. Vejen ender blindt. Rigtig gode stier og en natur, der indbyder til lange gåture. Det vil være fint at have sin cykel med. På den anden side af hovedvejen er der rig mulighed for at gå ad stier til 1. og 2. klitrække, hvor du ender ved vesterhavet. 10-15 minutter til fods og du går på stranden langs vesterhavet. Hvide Sande er bestemt et besøg værd - ikke mindst den lokale bager og ikke at glemme de forskellige fiskebutikker samt røgerier. Er du til fisk, så lad alt pålæg og kød blive hjemme i fryseren. I sted nyd de lokale fisk røget eller fersk. Det kan anbefales.

Fantastiske omgivelser - lige over en (stor) bakke af sand, og så er man ved det vilde vesterhav. Vi var afsted i uge 11, så der var masser af plads og ro. Skønt sted til lange gåture langs stranden eller i klitterne. Der er forholdsvis kort til Hvide Sande, Nymindegab eller Ringkøbing.

Skønne omgivelser med kort vej ad godt stisystem til både Fjorden og Vesterhavet! Et must for naturelskere! Når alt åbnes igen er der masser af muligheder for gode oplevelser med museer o.a. tilmed!

At gå tur i klitter og ved vesterhavet, i timer uden at møde et andet menneske, det er vel toppen af ultimativ mindfulness. Skridttur på hest, ro for sjælen.

Dejlig natur der gjorde sig fantastisk ud i vinterferiens fantastiske vejr. Der er mange stier og ruter, man kan gå og/eller cykle og stranden havde vi for os selv.

Fantastisk flot og varieret natur.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon
Vejrudsigt Haurvig
Persondata- og cookiepolitik
Søger...