Søndervig – porten til Vesterhavet

Med en beliggenhed helt ud til strand og klitter, tæt på Hvide Sande, er Søndervig en af de mest populære bade- og feriebyer  ved Vesterhavet i den nordlige ende af Holmsland Klit. Her finder du en helt unik sand strand, der er kåret som en af Danmarks bedste.

 

Søndervig – attraktiv igennem generationer

Allerede fra 1800 var Søndervig en populær feriedestination. Folk blev tiltrukket af havet, sandet og solen. På grund af badebyens store popularitet fik Søndervig hurtigt tilnavnet ”Porten til Vesterhavet”. Her er masser af aktiviteter for børn og voksne. Når i holder sommerhusferie i Søndervig er I tæt på spændende seværdigheder og attraktioner.

Billeder fra Søndervig

Video

Søndervig Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Vores gæsters anmeldelser af Søndervig

Som altid super dejlige omgivelser og natur det bedets

Meget smukke

Omgivelserne er hel i top , stille og roligt

Skønne med skønt på

Kan næsten ikke beskrives, skal opleves. Fantastisk strand/natur, masser af muligheder for børn, pubber spisesteder og cafeer. gode muligheder for at shoppe og ikke mindst en god dagligvarebutik.

Fantastiske rolige omgivelser med udsigt over klitlandskabet, der indbyder til total afstresning.

Smuk og dejlig ren sand strand, tæt på Søndervig centrum. Mange gode og fine stier til skønne gå og løbeture i området. Ikke langt fra super skønne byer som Ringkøbing og Hvide sande.

Søndervig er jo dejligt

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Vester Husby
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
icon
Vejrudsigt Søndervig

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...