Søndervig – porten til Vesterhavet

Med en beliggenhed helt ud til strand og klitter, tæt på Hvide Sande, er Søndervig en af de mest populære bade- og feriebyer  ved Vesterhavet i den nordlige ende af Holmsland Klit. Her finder du en helt unik sand strand, der er kåret som en af Danmarks bedste.

 

Søndervig – attraktiv igennem generationer

Allerede fra 1800 var Søndervig en populær feriedestination. Folk blev tiltrukket af havet, sandet og solen. På grund af badebyens store popularitet fik Søndervig hurtigt tilnavnet ”Porten til Vesterhavet”. Her er masser af aktiviteter for børn og voksne. Når i holder sommerhusferie i Søndervig er I tæt på spændende seværdigheder og attraktioner.

Billeder fra Søndervig

Video

Søndervig Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Vores gæsters anmeldelser af Søndervig

Søndervig og Vesterhavet er bare noget særligt. Er vendt tilbage i mange år

Hovedgaden ind gennem Søndervig er blevet rigtig fin og hyggelig

På trods af mange turister er der meget roligt i Søndervig. Ingen larm og “ kulørte lamper “ om aftenen, hvilket vi nyder rigtig meget.

For oss finnes ikke bedre plass å feriere enn Søndervig på grunn av Badevej og den fantastiske stranden med vakthold. Dette er stedet der vi senker skuldrene. Et paradis for hele familien.

Et rigtig dejligt og godt område. Rigtig god strand. Gode cykelstier.

Søndervig har en fantastisk strand og skøn skøn natur❤️

Dejlig strand og nemt til indkøb.

Elsker Vesterhavet og søndervig hvor vi er kommet gennem de sidste 50 år. Vi var i sommerhus i søndervig fra vi var helt små med vores forældre og er blevet ved at komme her fordi vi elsker stedet.

Skøn strand og dejlig natur

Vi nød de fantastiske omgivelser og at vandet var så tæt på. En helt igennem vidunderlig strand. Et virkeligt dejligt område hvor der var ro og fred.

På trods af mængden af feriehuse på et sted, så roligt og ingen oplevelse af stærk trafik i området. Virkelig rene og pæne veje, stier, klitter og strand. God badestrand (i ikke for blæsende vejr). På trods af de mange hunde, så ingen larm fra dem. Gode vandre og cyklemuligheder. Kun positive oplevelser.

Dejlig strand og dejlig natur.

Huset ligger på en lukket vej i stille og rolige omgivelser. Dejlig natur, med gå afstand til Søndervig, og kun 10 min. gåtur til stranden.

Dejligt ferieområde

Morgen gymnastik på stranden hver morgen, genialt Søndervig og noget af Danmarks bedste strand, rent og pænt. Søndervig har det vi søger, liv, gode butikker til shopping, hyggelige caféer med god is og kaffe.

Skøn ferieby og strand.

Central beliggenhed tæt på Lalandia, indkøb og havet.

Fine omgivelser. Kort afstand til strand. Gode cykelstier.

Flot natur og dejlig tæt på stranden.

Vi er vilde med Søndervig. Har alt hvad man som familien skal bruge. Har holdt ferie med vores store teenagere, som også har nydt Søndervig og omeng. Vi kan virkelig anbefale at prøve adventure golf/ fodboldgolf ved Ringkøbing, og har også nydt at spille padeltennis i Søndervig.

Elsker stranden, de voldsomme bølger i søndervig. Så smukt og herligt sted

Vi har holdt ferie i området gennem mange år, så vi er fuldt ud tilfredse.

Skønne omgivelser tæt på stranden og tæt på alt i Søndervig.

Skøn natur, dejlige Søndervig, imponerende Vesterhav

Det er den skønneste natur ❤️

God natur og dejlig strand

Super dejligt omgivelser. Topkarakter herfra

Skønne naturomgivelser

Dejligt område, med fantastisk strand

Dejligt område, tæt på både by og hav/strand, men alligevel ugeneret Gode lokale handle/spise muligheder og hyggelige souvenir butikker

Dejlige og rolige omgivelser

Vi var vilde med omgivelserne. Der var en hyggelig stemning der gav den helt rigtige ferie stemning.

Der er lidt af hvert, tæt til strand, gode muligheder for at vandre, cykle og løbe.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon
Vejrudsigt Søndervig
Persondata- og cookiepolitik
Søger...