Charmerende sommerhus i Vejers kun 100 meter fra stranden

3
icon
icon
icon

Rosenvej 12, Vejers

- Sommerhusnr.: 50071
6 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Kun et stenkast fra det brusende Vesterhav finder I dette skønne sommerhus med plads til 6 personer. Det lille træhus oser af charme udvendigt som indvendigt, med en skøn beliggenhed midt i det lyngklædte klitlandskab og en kærlig og detaljerig indretning. Ikke kun stranden, men også Vejers Strands hyggelige bymidte ligger få minutters gang fra ferieadressen.

Klassisk sommerhusferie i fantastiske omgivelser og med charmerende indretning

Der er dømt klassisk sommerhusidyl på Rosenvej 12 i Vejers Strand. Det charmerende træhus er placeret midt i det bakkede klitlandskab, og rundt om sommerhuset er der flere terrasser, hvorfra I kan nyde de fantastiske omgivelser og følge solens gang dagen rundt.

Det er ikke kun beliggenheden, der sætter stemningen. Sommerhusets indre byder på en både personlig og romantisk indretning med masser af fine detaljer, som straks leder tankerne hen på den klassiske sommerhusferie; med flotte retromøbler, synlige loftsbjælker og brændeovn.

Kun 100 meter til stranden og 200 meter til Vejers’ centrum – bølgebrus, restaurantbesøg og softice

Beliggenheden er helt fantastisk. Kun 100 meter skiller jer fra stranden, og I kan høre bølgernes brusen i baggrunden, mens I sidder på terrassen og nyder solen og feriefreden. En strandudflugt eller to er altså oplagt, og ligegyldigt vind og vejr kan I altid gøre jer nye, spændende opdagelser ved vandet.

Vejers Strands hyggelige bymidte befinder sig blot 200 meter væk, og her kan I klare dagens indkøb eller hente en pose nybagte rundstykker til morgenbordet. De små caféer og restauranter står klar til tjeneste, hvis I får lyst til at spise ude, og drømmer I om en cremet softice, er der rig mulighed for at få fat i sådan én i Vejers.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50071

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes ebenes 6 Personen Haus. Umgeben von einer Holzterasse.Gartenmöbel, Grill und Aussenduschem vorhanden.
Innen 3 Schlafräume,1 mit Dippelbett,1 mit 2 Einzelbetten und 1 mit Etagenbett.
Schönes Wohnzimmer mit Sichttiefen Fenstern, TV und Holzofen.
Toller Küchenbereich mit Backofen und Waschmaschiene.
Wlan inklusive.
Grosse sitzbank,langer Tisch und Stühle, so dass alle zusammen sitzen können zum essen oder spielen.
Draußen gibt es von der hinteren Terrasse einen Weg hoch in die Dünen dort stehen 2 Bänke. Man hat einen fantastischen Blick bis zur Nordsee.
Es gibt eine Eingangs und eine Terassentür.
Park Möglichkeit direkt vor dem Haus.
Ausreichend Licht und Steckdosen.
Badezimmer mit großer Dusche.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat alles, was man sich wünscht. Es ist ein klassisches Ferienhaus. Perfekte Lage zum Strand und Ort, alles fußläufig, auch für Kinder. Die eigene Düne bietet trotz der "engen" Bebauung in der Siedlung ein Gefühl von Freiheit.
Viele Spiele/ Puzzle vorhanden.
Küche ist sehr geräumig und ermöglicht ein geselliges Beisammensein.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus in einer hübschen, ruhigen Sackgassenlage inmitten einer Düne – nahe dem Kaufmann und Strand. Das Haus ist nett mit allem Notwendigen ausgestattet. Die Betten sind sehr gut!
Der Wohnbereich ist geräumig. Die Rundumterrasse lädt zum Draussensein ein.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 2.013
Renoveret / Byggeår:2008 / 1973

Køkken:

Køleskab m. frostboks.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...