Hyggeligt sommerhus med sauna, spa og central beliggenhed

3
icon
icon
icon

Nordvej 4A, Vejers

- Sommerhusnr.: 50736
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
1 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette sommerhus på Nordvej 4A er perfekt til jer, der gerne vil bo centralt, når I er på ferie. Sommerhuset ligger i hjertet af Vejers og samtidig bare 200 meter fra Vesterhavets bølger. Det betyder, at I her får et feriehus, der både har naturen tæt på og byens komfort inden for rækkevidde. Huset bliver primo 2021 gennemgående renoveret med nyt køkken, nye gulve og nye møbler.

Nyd ferien i et lyst og hyggeligt sommerhus

Sommerhuset er hyggeligt indrettet med møbler og interiør i lyse og venlige nuancer. Huset er beregnet til 6 personer, og 2 af husets 6 sovepladser finder I på hemsen.

Hemsen er den perfekte hyggeplads til familiens børn. Her kan de trække sig tilbage og hygge med et spil, læse en bog eller streame en god film. Det lyse badeværelse har sin egen lille wellnessoase med både spabad og sauna. Vær opmærksom på, at spabadet skal fyldes med varmt vand, da det ikke varmer vandet op selv.

Fra det lyse køkken er der direkte udgang til husets terrasse, som inviterer til afslapning og hygge på solrige sommerdage. Her kan I tænde op i grille og hygge med lækker mad og drikke, når vejret er godt.

Central beliggenhed i hjertet af Vejers Strand

På grund af husets centrale beliggenhed i Vejers ligger byens butikker og spisesteder i gåafstand fra sommerhuset. Det betyder, at det er nemt for jer at nyde et glas vin og en lækker middag i byen og spadsere tilbage til huset.

Kun 200 meter til Vesterhavet

Sommerhuset ligger bare 200 meter fra Vesterhavet. Det tager derfor ikke ret lang tid at komme ned til vandet. Vejers Strand er kendt for sin hvide sandstrand, og på sydstranden finder I en lille strækning, hvor I må tage bilen med. Sommerhuset ligger samtidig i et område med smukke naturoplevelser som f.eks. Nationalpark Vadehavet og smukke klitplantager.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50736

DE
D.
sagde , Deutschland

Ich war vor 15 Jahren schon einmal in diesem Haus und es ist wunderschön renoviert

DE
D.
sagde , Deutschland

wir haben uns 14 Tage wohl gefühlt. Das Haus liegt zentral im Ort und wenige Schritte vom Meer entfernt, hat man Probleme beim laufen oder andere Beschwerden kann man es nicht besser treffen.Das Grundstück liegt an einem Parkplatz, uns hat es in der Winterzeit überhaupt nicht gestört. Der Kaufmann mit gutem Bäcker ist nur ein Katzensprung entfernt, sowie die Räucherei mit Restaurant und genauso schnell bekommt ein softice.Mit seinen etwas über 70qm lies sich das Haus mit Wärmepumpe und Ofen sehr gut warmhalten und die Nebenkosten waren im Rahmen. Wir würden diese Haus im Winter auf jeden Fall wiederbuchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Traumhaft schönes Haus mit allem was man braucht.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 400
Renoveret / Byggeår:2021 / 1990

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...