Charmerende sommerhus i Vejers med overdækket terrasse

4
icon
icon
icon
icon

Mosevej 4C, Vejers

- Sommerhusnr.: 50025
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en grøn plet i Vejers Strand, kun 500 meter fra Vesterhavet, ligger dette fine sommerhus med plads til 6 personer. Den charmerende indretning sætter rammerne for en idyllisk ferie i det vestjyske med gode faciliteter, flere terrasser og sågar eget bålsted.

Afslappende ferieatmosfære i indbydende omgivelser

På Mosevej 4C vil I straks blive budt velkomne af det indbydende indre med hvide vægge og lofter og komfortabelt interiør. Der er lagt vægt på hyggen, og de lyse farver sammen med de store vinduespartier åbner sommerhuset op og skaber en afslappende ferieatmosfære hele vejen rundt.

Husets hjerte er opholdsrummet, hvor stue, spiseafdeling og køkken er kombineret i ét fællesrum med brændeovnen som midtpunkt. Her kan hele familien samles til et hav af hyggelige feriestunder med fælles madlavning, sene filmaftener på sofaen og eftermiddagskaffe på en regnfuld dag med den knitrende brændeovn i baggrunden.

Der er gode praktiske faciliteter i sommerhuset. Køkkenet er udstyret med alt, hvad feriekokken har brug for, inklusiv en opvaskemaskine. Desuden er der en vaskemaskine i huset og en hurtig og stabil internetforbindelse til fri afbenyttelse.

Flere gode terrasser med læ og eget bålsted i haven

Det hyggelige sommerhus ligger på en 2.000 kvadratmeter stor naturgrund i smukke, grønne omgivelser. Der er både en åben, afskærmet solterrasse og en terrasse med både overdækning og afskærmning. Her kan I til hver en tid sidde i god læ for vinden og nyde vejret og naturen ganske ugeneret med en nybrygget kop kaffe eller en kold drink i varmen.

Med til huset hører en stor græsplæne, blandt andet med eget bålsted, hvor I kan samles til en omgang snobrød på en lun sommeraften. Der står selvfølgelig også en grill til rådighed, så I kan nyde en lækker feriemiddag på terrassen.

Det brusende Vesterhav ligger kun 500 meter væk, og Vejers centrum kan hurtigt nås på gåben. Gå på opdagelse i den lille ferieby, spis en softice i solskinsvejret eller tag børnene med på den store legeplads i byen.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50025

DE
D.
sagde , Deutschland

Super schönes Liebhaberhaus in Vejers. Das Haus ist liebevoll mit dänischer Deko eingerichtet. Die Küche ist perfekt ausgestattet und die Betten sehr gemütlich. Das Bad ist goßzügig bemessen. Es gibt 3 schöne Terassen mit ausreichenden Stühlen und Liegen. Das Grundstück hat einen großen Rasen zum spielen. Während unseres Urlaubs hat sich öfter ein Hirsch dort aufgehalten und ein kleines Schläfchen abgehalten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gemütlich eingerichtetes Ferienhaus, gut ausgestatte Küche und Badezimmer. Auf dem schönen Naturgrundstück befindet sich ein kleiner Schuppen zum Abstellen von zB Fahrrädern . Am Haus befinden sich 3 Terassen, eine davon ist überdacht, so daß man bei jedem Wetter draußen sitzen kann.Manchmal kann man auch einen Rothirsch beobachten…das war sehr schön!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist funktional ausgestattet und mit kleinen Details liebevoll dekoriert. Die Zimmer sind eher klein, die Betten bequem und es gibt ausreichend Decken und Kissen.
Die Ausstattung der Küche ist prima, diverse extra Utensilien wie Kaffeemaschine und Toaster befinden sich im hinteren Schlafzimmer.
Das Haus hat eine kleine Auswahl an Spielen, Bücher und Puzzle sowie Blöcke und Buntstifte, so dass auch bei schlechterem Wetter für Spaß gesorgt ist.
Der Gartenbereich ist wirklich sehr schön, die Wiese ist groß genug, um dort Ballspiele oder Disc Golf zu spielen (Equipment alles im Schuppen! :)). Es gibt 4 Liegen sowie 2 Essbereiche und einen Grill.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2016 / 1975

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...