Hyggeligt og praktisk indrettet feriehus

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Vejers Havvej 19 G, Vejers

- Sommerhusnr.: 50743
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Lyst og hjemligt, et velindrettet indre og kun 200 meter til nærmeste købmand; Vejers Havvej 19 G i Vejers Strand er et oplagt valg til den næste familieferie ved vestkysten.

To etagers hyggelig og praktisk indretning

Det maritime rækkehus er delt op på to etager og rummer med sine 96 m² plads til 6 personer. Der er sørget for god skabsplads i de tre soveværelser, og de lyse farver, der er fælles for alle husets rum og værelser, skaber både en behagelig atmosfære og en masse rummelighed.

Ud over at være hyggeligt og venligt indrettet, er der også tænkt på det praktiske her. Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, og på badeværelset med gulvvarme finder I vaskemaskinen og tørretumbleren – alt sammen ting, der gør jeres ferie endnu mere ukompliceret.

Ikke-ryger huset er selvfølgelig også udstyret med en gratis internetforbindelse, så I kan medbringe computere og andet elektronik og surfe på nettet hele ferien uden omkostninger.

Shopping og strand inden for rækkevidde

Med til huset hører en dejlig afskærmet terrasse, som I har adgang til gennem stuen. Havemøbler såvel som liggestole og grill står til rådighed, så I kan udnytte de dejlige solskinsdage fuldt ud.

Skal der handles ind, ligger den nærmeste købmand kun få minutters gang fra huset, så der kan hurtigt blive handlet ind, hvis der skulle mange noget til middagen eller filmaftenen.

Lidt ekstra shopping finder I blot 1 km væk, hvor Vejers Strands hyggelige centrum kalder. Her er masser af fine forretninger, caféer og restauranter – og der er ikke mere end 100 meter til strandopgangen.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50743

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein kleines, sehr gemütliches Ferienhaus für 4-6 Personen. Technisch über die Erwartungen ausgestattet. Sehr stabiles W-LAN. Selbst die Terrasse mit ordentlichem Tisch/ Bestuhlung, Sonnenschirm, Sonnenliegen (3 Stück, wow) Weber-Gasgrill und Last but not least eine Truhe mit sehr sauberen Auflagen für die Stühle u. Liegen. Hier kann man 1-2 Wochen sehr gut aushalten. Insgesamt kurze Wege zu Einkaufsmöglichkeiten, Strand und anderweitige Freizeitangebote.

DE
D.
sagde , Deutschland

Modern, individuell, freundlich, schönes Design

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr liebevoll eingerichtetes Ferienhaus mit Klimaanlage. Das Haus ist ausgestattet mit Waschmaschine und Trockner. Es sind 6 Betten in 3 Zimmern vorhanden. Im Wohnzimmer gibt es einen großen Flachbild Fernseher für gemütliche Abende. Eine moderne Küche lädt zum kochen ein.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:93
Byggeår:2009

Køkken:

Køleskab, fryser (210 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...