6 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
ca.
Swimmingpool
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Nordvej 11-8 i Vejers Strand finder I denne hyggelige ferielejlighed, som er perfekt til en strandnær ferie. Her bor I kun 100 meter fra Vesterhavet og 200 meter fra Vejers’ stemningsfyldte centrum. Og ikke mindst: Som en del af Vejers Feriecenter har I fri adgang til en fælles indendørs swimmingpool!

Badeferie året rundt i dette hyggelige feriehjem

Ferielejligheden på to etager rummer plads til 6 personer med sovepladser fordelt på tre fine soveværelser – et enkelt med dobbeltseng, et med enkeltsenge og et sidste med køjesenge.

Lejligheden er både lyst og venligt indrettet, og her vil I falde til fra første feriedag. På den store sofa i opholdsrummet kan hele familien samles til en hyggelig filmaften, og i det integrerede køkken kan I hjælpes ad med at tilberede aftensmaden.

Især de badeglade gæster vil befinde sig godt her; Ud over den korte afstand til havet, får I nemlig gratis adgang til en fælles swimmingpool, der deles mellem ferielejlighederne. Her er der dømt badeferie hele året rundt.

I fællesrummet ved poolen finder du et ekstra rum med sauna og vaskemaskine – disse faciliteter kan du benytte efter først til mølle princippet mod betaling af gebyr.

Bo tæt på centrum og strand i Vejers

Når I har brug for lidt afveksling fra de afslappende dage på den afskærmede terrasse, kan I tage hinanden i hånden og gå den 100 meter lange tur til stranden. Saml sten og muslinger sammen med børnene, eller vær friske og tag en dukkert i bølgerne. Her er der nye oplevelser ligegyldigt årstid, vind og vejr.

På Nordvej kan I altid lade bilen stå – Vejers Strands centrum med indkøbsmuligheder, forretninger og spisesteder ligger kun 200 meter væk. Her kan der altså både handles ind, oses og shoppes, og spises is på en varm sommerdag.

Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 50808

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Haus ist etwas für die ganze Familie hat ausreichend Platz, eine kleine Küche, eine schöne Terrasse mit Grill und ausreichend Gartenmöbel, toll ist der Spielplatz gleich nebenan. Ein Highlight besonders für die Kinder ist das Poolhaus das wir meistens allein benutzen konnten. Ausserdem ist es nur ein kurzer Weg zum Strand und zum Dorf, wo noch ein größerer Spielplatz ist.

DE
D.
sagde , Deutschland

Für den Preis total ok. Allerdings könnte ich mir nicht vorstellen dort mit 6 Personen Urlaub zu machen wie angegeben wird. Mit 4 Personen haben wir dort eine sehr schöne Woche verbracht. Auch die Poolbenutzung haben wir sehr genossen. Es war dort immer sehr sauber, egal zu welcher Uhrzeit wir dort waren.
Für einen spontanen Urlaub würden wir diese Wohnung wieder buchen.

DE
D.
sagde , Hamm

Im gesamten Zufrieden. Ein paar Kleinigkeiten könnte man verbessern. Aber wir kommen sehr gerne wieder in das Gebiet. Beim nächsten Mal gerne mit unseren Hunden.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:62 / 100
Byggeår:1992

Køkken:

Køleskab m. frostboks.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...