Feriehus i topklassen – en sand perle ved Vesterhavet

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Troldedalen 65, Houvig

- Sommerhusnr.: J6380
6 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Det er svært ikke at blive begejstret, når man træder ind i dette feriehus. Det er så flot og stilfuldt indrettet, og der er ikke sparet på de gode detaljer og kvalitetsbevidste løsninger, der lige løfter niveauet og fuldender ferieoplevelsen.

Et stilrent, men stadig personligt, feriehus

I dette feriehus er det lykkedes at blande det stilfulde med det personlige, så du her har et dejligt feriehus, der ikke alene skaber flotte, men også varme rammer om din ferie med familien.

Den nedsænkede stue med smart TV og smukke designermøbler indbyder til ren afslapning, hygge og kvalitetstid – uanset om det er med hele familien eller blot i romantisk tosomhed. Og det flotte åbne køkken bliver hurtigt til det muntre køkken, hvor den fælles madlavning går som en leg.

Naturligvis er der også et spabad på det store badeværelse. Her kan du roligt lade kroppen glide ned under de varme bobler og mærke, hvordan musklerne løsnes og hjernen klares. Afslapning får I helt sikkert også i de to Hästens-senge i soveværelset ved siden af badeværelset.

Nyd de skønne terrasser og den smukke panoramaudsigt

Ved feriehuset har du en stor flisebelagt terrasse, og når vejret viser sig fra sin bedste side, vil du næppe have lyst til andet end at tilbringe dagen her – start med en lækker morgenmad i det fri efterfulgt af et par afslappende timer i liggestolen med en god bog. Og når solen er stærkest kan du sætte dig i skygge på den overdækkede terrasse og nyde froskosten. Ligeledes er den overdækkede del af terrassen også helt perfekt, når du vil afslutte feriedagen af med en hyggelig grillaften.

Vest for feriehuset finder du endnu en terrasse. Den ligger i det åbne klitlandskab og tilbyder dermed den smukkeste udsigt over klitterne og til Vesterhavet – helt ideel til de smukke solnedgange.

Huset har ydermere et redskabsrum med meget varme så den fungerer som tørrerum.

Førsteklasses beliggenhed – kun 200 meter fra Vesterhavet

Under ferien ønsker du bestemt også at opleve Vesterhavet – hvad enten det er under lange gåture langs vandet, forfriskende badeture på de varme dage, eller drageflyvning med børnene. Og så er feriehusets beliggenhed helt perferkt. Det ligger nemlig i sidste klitrække, kun 200 meter fra stranden.

Det siger vores gæster om sommerhuset J6380

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren im Winter hier und waren rundherum zufrieden. Der Kamin zieht gut und verbrennt gleichmäßig uns sauber. Die Fußbodenheizung war top!
Die Küche ist sehr gut ausgestattet. Allerdings macht die Bauform es ein wenig schwierig mit mehr als einer Person darin zu arbeiten, ohne sich gegenseitig zu stören. Aber das ist eine Kleinigkeit.
Die Lage in den Dünen, nah am Meer ist super. Ich bin nicht sicher, wie stark sich das Haus im Hochsommer durch die großen Fensterflächen aufheizen würde. Im Winter haben wir die Aussicht sehr genossen.
Ein kleiner Nachteil sind die extrem kleinen Waschbecken im Bad und der zusätzlichen Toilette.
Wir empfehlen das Haus gerne und würden wiederkommen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir lieben die Helligkeit und Licht durchflutung.
Das offene Wohnen.
Sonst würden wir nicht zum ich glaube 5 ten mal, hintereinander das Haus mieten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Modernes Ferienhaus mit vielen stylischen Akzenten mit eigener Aussichtsterrasse auf der Düne und eigenem Weg durch die Dünen zum Wasser.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.800
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som
er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...