Charmerende træsommerhus med fantastisk strandnær beliggenhed

3.5
icon
icon
icon
icon

Krogen 51, Houvig

- Sommerhusnr.: J6393
6 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
3400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil

I udkanten af Houvigs fredelige ferieområde finder I dette skønne sommerhus. Den personlige indretning udstråler ægte sommerhuscharme, de mange lækre terrasser giver jer mulighed for at nyde solskinsdagene og den flotte natur dagen lang, og med kun 150 meter til havet står der intet i vejen for en udflugt til den brede sandstrand.

Charmerende stue, knitrende brændeovn og lynhurtig internetforbindelse

Træd ind på Krogen 51 og mærk straks, hvordan feriefreden sænker sig over jer. Den charmerende og personlige indretning lægger en afslappende og hjemlig atmosfære, og her kan I slappe af og føle jer hjemme helt fra start.

Især stuehjørnet udstråler sommerhusferie i hyggeligste stil, og i de behagelige sofaer kan I slå jer ned med et spil kort og en kop friskbrygget kaffe, eller en god film og en hjemmelavet gang popcorn i de sene aftentimer, med brændeovnens knitren i baggrunden og masser af feriestemning i luften.

Husets mange store vinduespartier giver jer en fantastisk udsigt ud over klitlandskabet, der omgiver feriehjemmet, så I selv på de kolde og regnfulde dage kan nyde naturen i fulde drag, og med en lynhurtig og stabil internetforbindelse kan I helt gratis streame film på iPad’en og surfe Facebook på en blæsende efterårsdag.

Fede terrasser og fantastisk beliggenhed kun 150 meter fra stranden

På de varme solskinsdage skal vejret og omgivelserne selvfølgelig nydes udenfor, og rundt om huset finder I flere fede terrasser med både havemøbler, liggestole og grill, så I kan udnytte hver eneste solstråle og ånde ud i den friske havluft.

Ud over en fredelig beliggenhed med masser af privatliv, ligger huset kun 150 meter fra havet – så tæt på, at de brusende bølger kan høres helt fra terrassen. Gennem det smukke vestjyske klitlandskab når I den kilometerlange sandstrand, der er perfekt til lange gåture, badeudflugter på varme sommerdage og bare ren afslapning.

Rund dagen af med en sidste gåtur gennem landskabet, og slut af på klittoppen, hvor I kan betragte den flotte solnedgang. En perfekt afslutning på en perfekt feriedag.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:97 / 12.580
Renoveret / Byggeår:2009 / 1961

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, klinker i stue, klinker i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som
er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...