Luksuriøst feriehus med sauna og spa kun 150m fra stranden

5
icon
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 287, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6809
6 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I glade for luksus og wellness, og vil I gerne bo i gåafstand fra stranden og Søndervigs centrum? Så er Lodbergsvej 287 den helt rigtige ferieadresse til jer. Det stilfulde feriehus til 6 personer er blandt andet indrettet med sauna og spabad, og beliggenheden 150 meter fra stranden og 400 meter fra byen er der intet, der ikke kan nås til fods.

Stråtækt feriehus med wellnessfaciliteter og gulvvarme i stuen

I det stråtækte feriehus i Søndervig er rammerne sat for en ferie i ekstraordinære omgivelser. Med højt til loftet, store vinduer og lyse farver er der gjort meget for, at I skal føle jer godt tilpas, og den moderne og stilfulde indretning vil alles smag.

Et af feriehusets highlights finder I på det største af 2 badeværelser – det er nemlig indrettet med både sauna og spabad, så I kan forkæle jer selv lidt ekstra på ferien. I varmen kan I tanke ny energi langt væk fra den travle hverdag.

Med gulvvarme i stuegulvet kommer I aldrig til at fryse, heller ikke i de frostklare vintermåneder eller på en blæsende efterårsdag. Brændeovnen tilfører den klassiske feriestemning, og de knitrende flammer gør det endnu hyggeligere at sidde indenfor i varmen, når vinden rusker udenfor.

Fantastisk beliggenhed tæt på strand og by

Rundt om feriehuset går en dejlig terrasse til solbadning i liggestolene. Der er selvfølgelig en grill, så I kan spise en lækker middag rundt om havebordet på de dejlige lune sommeraftener.

Feriehusets beliggenhed er helt fantastisk. Vesterhavet ligger kun 150 meter væk, og på en stille dag kan I nærmest høre bølgernes brusen, når I sidder på terrassen. Den kilometerlange sandstrand indbyder til lange gåture i den friske havluft, og både børnene og hundene vil elske at udforske stranden.

Søndervigs centrum befinder sig kun få minutters gang fra ferieadressen, og her er noget for alle – både spændende forretninger, restauranter og de lækreste iscaféer.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6809

DE
D.
sagde , Deutschland

Da war alles super

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles, helles Ferienhaus, schön eingerichtet, viel Platz und trotzdem gemütlich. Man hört das Meer rauschen, ist aber durch die Lage hinter dem Dünenwall vor vor Geräuschen und Blicken der Nachbargrundstücke geschützt.
Wenn es nicht regnet, bietet eine der beiden Terrassen immer Schutz vor Wind. Hier kann man sich wunderbar erholen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr gepflegt und funktionell eingerichtet. Für Menschen mit gut gut geeignet.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.400
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...