Enestående sommerhus i første klitrække med sauna og flot udsigt

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Jens Jensens Vej 64, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6834
6 pers.
Antal personer
75 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette 6 personers-sommerhus i Søndervig er arkitekttegnet og energivenligt med en moderne indretning, bl.a. wellnessbadeværelse, panoramasauna og udendørs bruser tilpasset den over 3.000 m2 lyngbeklædte naturgrund, som ligger i 1. klitrække kun 75 meter fra stranden! Der er fokus på lys, udsyn og enkelthed, hvilket giver en helt speciel atmosfære. Ved feriehuset er det også muligt at oplade jeres elbil, da der er en CEE-forbindelse. Bemærk venligst, at I selv skal medbringe et langt ladekabel til elbilen.

Gennemlyst opholdsstue med pejs, fantastisk udsigt og egen sauna

Dette femstjernede feriehus byder med sine store vinduespartier på en unik atmosfære. Hele opholdsstuen er gennemlyst, og I har en fantastisk udsigt mod klitterne. Især ved solnedgang og i den kolde årstid med varmen fra pejsen opstår der en romantisk stemning.

Uanset om I slapper af på sofaen eller laver mad i det moderne køkken, er I altid sammen og kan planlægge feriens udflugter. Fra de 3 rummelige soveværelser med loft til kip er der udgang til grunden, og fra master bedroom er der direkte adgang til en skøn morgenterrasse.

I wellness-badeværelset med badekar og dobbeltbruser kan I glemme den travle hverdag med et dejligt varmt bad eller en tur i saunaen. Fra saunaen er der desuden en uhindret panoramaudsigt over klitlandskabet.

Sommerhuset er energivenligt og udstyret med både højhastighedsinternet og fladskærms-tv med parabol.

Udendørsbruser og kun 75 meter til havet

Beliggenheden på Jens Jensens Vej 64 er helt ugeneret, og I har adgang til den høje klit bag sommerhuset med en forrygende udsigt over Ringkøbing fjord og Vesterhavet.

Der er også kun 75 meter til stranden. Efter en dukkert i havet eller på de varme sommerdage kan I få et forfriskende bad i udebruseren. 

Åbne, ugenerede terrasser med mulighed for aflukning

Der er åbne, ugenerede terrasser på begge sider af sommerhuset, afskærmet af den kuperede klitgrund, så I er sikret læfyldte omgivelser, når solen skal nydes. Så skal I ikke bekymre jer om, hvad jeres firbenede venner laver, mens I slapper af i solen.

Der er også en el-lademulighed ved sommerhuset. Bemærk at, man skal bruge et langt kabel til el-laderen.

Gode muligheder for cykelture og besøg i Søndervigs ferieby

Havet ligger kun et stenkast væk og indbyder til friske spadsereture, som også de 2 firbenede feriegæster helt sikkert vil elske. Har I lyst til en cykeltur, kan I låne cykler ved Søndervig Funbikes.

Til Søndervigs centrum er der ca. 2 km. Den charmerende by byder på god underholdning med sine mange butikker, små caféer og lækre restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6834

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist lichtdurchflutet, modern eingerichtet und super ausgestattet. Der Ausblick ist sensationell. Nur ein Katzensprung und du bist am Strand! Ein Traum! Wir kommen wieder !

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein modern eingerichtetes Haus ohne Mängel mit Wohlfühlgarantie und einer tollen, ruhigen Lage.
Durch die Bodentiefen Fenster und Türen im gesamten Haus fühlt es sich an als wenn man direkt in den Dünen verweilt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Haus, wir waren nun zum 2. Mal dort und haben gleich den nächsten besuch gebucht.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 3.063
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (61 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Ladestik til el-bil, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...