Stråtækt idyl med panoramaudsigt og kun 200m til stranden

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Jolanthavej 13, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6710
5 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Søger du et smukt og hyggeligt feriehus med en fantastisk beliggenhed – her har du det! Beliggende på en stor klitgrund med smuk udsigt til alle sider er Jolanthavej 13 det perfekte sted jer, der vil ud i den yderste klitrække, have udsigt og bo lige ved stranden. Med op til 5 personer og 2 hunde kan I nyde livet i det 120 m2 store smukke stråtækte hus.

Stilfuld indrettet med alle bekvemmeligheder

Den første kop morgenkaffe nydes på terrassen med ryggen op af husmuren, der er godt i gang med at optage solens varme. Udsigten er fantastisk – lyngens rødbrune toner blander sig med det lysegrønne spil fra marehalmen, om sommeren synger lærken over sin rede i klitterne og altid har I lyden af bølgerne, som kalder til en morgentur på stranden. Her er det smukt hele året rundt. Indenfor indbyder den stilfulde indretning til mange hyggelige timer med fællesskab og hygge i stuen med brændeovnen eller med fælles madlavning i det åbne moderne køkken med opvaskemaskine.

Et praktisk og energibesparende luft-til-vand- varmesystem sørger året rundt for den rigtige temperatur. Feriehuset er indrettet med 3 soverum, 2 har dobbeltsenge og det sidste en enkeltseng. De 2 badeværelser har begge gulvvarme og med både vaskemaskine og tørretumbler, er det ingen sag at holde ferie på denne adresse.

Panoramaudsigt og aflukket terrasse

Udsigten taler for sig selv. Husets store terrasse ligger optimalt, så I både kan nyde solen, udsigten og har læ, og med et dejligt overdækket område foran stuen, er der ingen grund til at søge ind, når dagen går på hæld og duggen falder eller det drypper lidt. Beliggende i yderste klitrække med en grund helt ned til stranden er det ingen sag, lige at smutte ned og tage en afkølende dukkert engang imellem, men ellers bare slappe af på liggestolen i læ af huset. Rigtigt dejligt er det desuden, at terrassen er aflukket – så kan hundeejeren også slappe af.

Jolanthavej 13 ligger i Søndervig, hvor der er gode indkøbsmuligheder og masser af muligheder for sjove aktiviteter. Hele sommerhalvåret kan I fx besøge strandfestivalen og beundre de flotte sandskulpturer.

*Der ønskes ikke, at man griller ved huset, og der er derfor ikke en grill til rådighed.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6710

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat alles, was man braucht. Eine tolle Lage, eingezäunten Terrasse, Küche sehr gut ausgestattet. Wir empfehlen dieses Haus gerne weiter. Und werden es auch wieder buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Alles top. Die Doppelbetten könnten etwas breiter sein.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Ferienhaus in erstklassiger Lage. Vor allem mit streitbaren Hunden, da geschlossene Terasse und direkter Zugang zu den Dünen. Auch der sehr flache Strandübergang ist gerade für ältere oder kranke Menschen ein echter Vorteil.
Das Haus selbst ist komfortabel und modern, bis auf die Küche(stumpfe Messer, Schublade und Pfanne kaputt),gab es nichts zu beanstanden.
Die Esmark-Betreuung und der Service(wir hatten einen Defekt am TV-Empfang) waren überragend.
Wir kommen auf jeden Fall wieder.


Esmark sagde
Sollte euch ein anderes Mal etwas fehlen oder müsste ausgetauscht werden, dann sagt uns gerne vor Ort Bescheid, sodass wir euch gleich aushelfen können. Viele Grüße Team Esmark
Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 21.839
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...