Flot sommerhus med sauna kun 25 meter fra Vesterhavet

4
icon
icon
icon
icon

Sletten 61, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0150
3 pers.
Antal personer
25 m.
Nærmeste strand
250 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Ved den allersidste klitrække ud til Vesterhavet i Søndervig finder du Sletten 61 – et skønt sommerhus til 3 personer med en flot og stilren indretning, blandt andet med sauna. Sommerhuset ligger gemt i en lille lomme mellem klitter og buske. Huset er perfekt til et par eller en lille familie, der holder ferie tæt ved stranden og den nærmeste by.

Ferie tæt på Søndervigs centrum og kun 25 meter fra Vesterhavet!

Vesterhavet finder du kun et stenkast fra dette superhyggelige feriehus. Her er der rig mulighed for at nyde naturen, enten med lange gåture eller en frisk dukkert. 

For at komme ned til sommerhuset skal du ned ad en lille grusvej. På en vindstille dag kan du sidde på terrassen helt uforstyrret og lytte til det brusende vand på den anden side af klitten. Terrassen er naturligvis møbleret med havemøbler, liggestole og grill. Perfekt til hyggelige grillaftener i godt selskab med familien.

Da feriehuset ligger i Søndervig er I desuden i gåafstand til spændende butikker, hyggelige caféer og masser af aktiviteter.

Indretning med fokus på komfort og kvalitet – og egen sauna

I feriehuset er der et dejligt og veludstyret køkken, som ligger i åben forbindelse med stuen. Her kan I hjælpes om at tilberede et lækkert måltid mad eller slappe af i sofaen. Feriebolgen har 1 soverum med dobbeltseng og derudover 1 sovesofa i stuen. Indgang til kælderen er udefra, hvor der findes saunaen, 1 yderlige badeværelset og et opholdsrum.

Alt i alt et perfekt feriehus til en skøn ferie ved Vesterhavet.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0150

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist super gelegen und für uns zwei nahezu Perfekt gewesen.
Die nahe Lage zum Strand und zur nächsten Einkaufsmöglichkeit bieten somit ein absolut stressfreien Aufenthalt, da man beides zu Fuß in kürzester Zeit erreicht.
Die Ausstattung des Hauses beinhaltet alles, um sich einen erholsamen Urlaub zu genehmigen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes, ruhig gelegenes Ferienhaus. Gemütliche eingerichtet. Kurzer Weg zum Strand und zum
Einkaufen.
Für 2 Personen völlig ausreichend.

DE
D.
sagde , Deutschland

Für zwei Personen ideales ,ruhig gelegenes Haus mit sehr kurzem Weg zum Strand.Kuche sehr gut ausgestattet.

Se flere anmeldelser


Soverum:1
Bolig-/Grundareal:74 / 374
Renoveret / Byggeår:2022 / 2008

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (80 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltmands Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...