Skøn beliggenhed direkte ved klitterne og Vesterhavet

3
icon
icon
icon

Lodbergsvej 301, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6357
4 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Feriehuset har ikke alene en smuk beliggenhed. Det byder også på en flot og spændende indretning samt en god terrasse, så du og din familie har de bedste forudsætninger for en vellykket og afslappende ferie ved Vesterhavet.

Et perfekt feriehus til en mindre familie eller et par med hund

Feriehuset er ideelt til dig, der trænger til en ferie med din familie eller partner, hvor der ikke skal tænkes på andet end afslapning og hygge.

Feriehuset er bygget i 2 plan, og derudover er der lavet to hemse, hvorfra du kan nyde en smuk udsigt over klitterne og den bølgende marehalm – især når solen er på vej ned. I stueplanen har du køkkenet og spiseafdelingen, og herfra har du også en meget smuk udsigt over området. Nedenunder er der indrettet to soverum og to badeværelser samt en hyggelig tv-stue.

Oplev den fantastiske beliggenhed ved Vesterhavet

Feriehuset har en næsten unik beliggenhed i den yderste klitrække på den jyske vestkyst. Så herfra har du mere eller mindre direkte adgang til Vesterhavet og dets gode sandstrand. Og efter en lang travetur langs vandet er en tur i saunaen skøn, mens brændeovnen spreder en god varme og ikke mindst hygge i feriehuset.

Derudover har det en dejlig lukket terrasse i vest, hvor du på de solrige dage kan nyde udsigten og den friske havluft. Et flottere scenarie til dine grillaftener findes ikke.

Feriehuset ligger også i gåafstand til Søndervig, der har masser af aktiviteter, butikker og spisesteder at tilbyde.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6357

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Haus, für 2 Personen mit Hund absolut ausreichend. Die Lage, direkt an der Düne, ist großartig. Wir hatten eine tolle Zeit!

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein Ferienhaus mit einem etwas anderen Grundriss, welches aber besonders mit dem Ausblick auf die Düne beeindruckt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Toll gelegenes Ferienhaus, welches insgesamt gut ausgestattet ist. Der Dünenaufgang zum Strand liegt direkt vor der Tür und auch der Ort ist zu Fuß schnell erreicht. Super Ausblick auf die Dünen.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:120 / 480
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...