Velholdt sommerhus med boblebad på Arvidvej

4
icon
icon
icon
icon

Arvidvej 150, Bjerregård

- Sommerhusnr.: A1650
5 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
1600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.

Et virkelig hyggeligt og personligt indrettet sommerhus, udstyret med bl.a. boblebad og sauna. Sommerhuset er beliggende på en naturgrund i et fredeligt område og kun et par minutters gang fra et smukt hedeområde ved Arvidvej.

Velholdt og løbende renoveret sommerhus

Dette velholdte sommerhus på Arvidvej har alt man behøver – og lidt til – for at få en vellykket ferie. Sommerhuset har plads til i alt 5 personer. Her er 3 soveværelser, 1 med dobbeltseng, et værelse med 2 enkeltsenge, samt et værelse med en hyggelig enkeltseng. Badeværelset har gulvvarme og desuden en lille wellnessafdeling med boblebad og sauna. Lyst og pænt køkken med opvaskemaskine og mikroovn. Køkkenet står i åben forbindelse med stuen, som er rigtig hyggeligt indrettet med gode og komfortable møbler, brændeovn og fladskærm.

Afskærmet og lukket terrasse

Fra husets hyggelige stue er der udgang til en skøn sydvendt terrasse, som er naturligt afskærmet og lukket, så du uforstyrret kan nyde livet. Huset har også en fin lille terrasse mod øst – perfekt til morgenkaffen og i ly for vestenvinden. Terrassen er udstyret med havemøbler, liggestole og grill. For de mindste er der opstillet gynge og sandkasse.

Smuk natur

Sommerhusområdet omkring Arvidvej er et godt udgangspunkt for udflugter i den smukke natur. Her har du indenfor en meget lille radius hede, klitter, strand, hav og fjord med alt hvad hertil hører af dyre- og fugleliv. Så tag en pause og nyd livet i smukke omgivelser i et rigtig dejligt sommerhus!Soverum:3
Bolig-/Grundareal:96 / 1.247
Renoveret / Byggeår:2014 / 1983

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...