Hyggeligt feriehus med sauna, ved havet og fredet hede, hund tilladt

4
icon
icon
icon
icon

Arvidvej 128, Bjerregård

- Sommerhusnr.: A1954
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil

I det sydlige Bjerregård-ferieområde, på Arvidvej 128, finder I dette dejlige feriehus. Huset er renoveret i 2021 og ligger midt i det smukke klit-landskab – og kun 300 meter fra det fascinerende Vesterhavet. En ferie her midt i naturen, er helt sikkert afslappende og ren terapi for krop og sjæl – for hele familien – og husets firbenede ven.

Lyst og åbnet i hyggelig skandinavisk stil

Hele huset er lyst og praktisk indrettet, dejligt og hyggeligt. Det åbne stue- og opholdsrum med køkkenafdeling, der er renoveret i 2021, fylder hele den sydlige side af huset, – og er med flot trælaminat-gulv. Et skønt stort rum, hvor man både kan være en del af madlavningen – og være en del af samtalen i stuen. Den åbne og veludrustede køkkenafdeling er bl.a. med mikroovn, opvaskemaskine og 50 l. fryser.

Brændeovns-hygge eller afslapning i sauna

På de køligere dage, lokker den hyggelige stue med sofa-hygge. Måske brætspil eller en god bog foran brændeovnen.

Der er plads til 6 personer her – fordelt på 3 soverum, hvoraf de to er med dobbeltsenge og et værelse er med 2 køjesenge. Badeværelset har alt, hvad man har brug for, bl.a. en vaskemaskine, som gør feriepakningen let. Der finder I også en sauna, hvor man rigtig kan blive gennemvarm, – måske efter en lang dag i klitlandskabet og ved stranden. 
For at holde energiforbruget på passende niveau, finder I også en energibesparende varmepumpe her på Arvidvej 128.

Solopgang, solnedgang og havduft – her oplever man det hele fra terrassen

Den dejlige lukkede terrasse mod syd indbyder til masser af udendørs hygge. Her kan man nyde morgenkaffen til solopgangen over Ringkøbing Fjord mod øst, mens børnene leger i sandkassen. Senere kan nyde solnedgangen over klitterne og Vesterhavet mod vest, måske sammen med en veltilberedt grillmiddag – og med havets brusen i baggrunden.

Holmsland Klit og Bjerregård med hav og fjord

Holmsland Klit er en smal tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, fra Nymindegab til Søndervig. Ingen steder er der langt til hverken fjorden eller havet. – Og her i det sydlige Bjerregård har I mange muligheder for en afslappende ferie med hele familien, tæt på naturen, men heller ikke langt fra Hvide Sande, hvor I finder masser af vandsportsaktiviteter, bl.a. surf skole og vandski-bane – og mange gode restauranter.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 1.205
Renoveret / Byggeår:2021 / 1986

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...