Moderne sommerhus med aktivitetsrum og udespa på Rømø

5
icon
icon
icon
icon
icon

Lyngvejen 66, Havneby, Rømø

- Sommerhusnr.: 86196
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Velkommen til det moderne sommerhus til 6 personer på Lyngvejen 66 i Havneby på Rømø. Sommerhuset er bygget i 2022, og her er der rig mulighed for både aktivitet og afslapning i løbet af ferien. Indendørs er der aktivitetsrum med billard, mens I udendørs finder både udespa og udebruser. Fra sommerhuset er der 250 meter til Vadehavet, mens Sønderstrand ligger 2,4 kilometer herfra.

Aktivitetshus til 6 personer

Sommerhuset er opført i 2022 og fremstår lyst og indbydende. De store vinduespartier i alrummet skaber et godt lysindfald, og her vil I hurtigt føle jer hjemme i den moderne indretning. Den åbne planløsning garanterer, at hele familien kan samles til hyggelige stunder i løbet af ferien; Selv når nogle kokkerer i køkkenet og andre slapper af på sofaen eller spiller kort ved spisebordet.

Både børn og barnlige sjæle vil glædes sig over sommerhusets aktivitetsrum, hvor billardbordet står klar til jer. Her kan I få mange timer til at gå med udfordrende og sjove familieturneringer.

Også sommerhusets badeværelse og gæstetoilet er lyst og moderne indrettet. Her kommer I ikke til at fryse om tæerne efter badet, da der er gulvvarme. Til natten kan I fordele jer på de 3 gode soveværelser, der alle er indrettet med komfortable senge til en god nats søvn.

Stor terrasse med udespa og udebruser

Sommerhusets udeareal indbyder til gode stunder med familien på lune sommerdage. Her kan I nyde eftermiddagskaffen og grille dagens måltider, mens børnene spiller i haven. Til familiens yngste er der både trampolin og gyngestativ.

Det er også på terrassen, at I finder et af sommerhusets absolutte highlights; nemlig udespaen, der året rundt er helt fantastisk til afslapning under den åbne himmel. Inden I hopper en tur i det varme, boblende vand, kan I skylle jer under sommerhusets udebruser. Denne kan benyttes fra april til november.

Oplevelser for hele familien på Rømø

Fra sommerhuset er der 250 meter til Vadehavet, der er på UNESCOs liste over Verdensarv. Her kan I tage på sælsafari og opleve den spættede sæl helt tæt på. Er I til solbadning og ture i vandet, ligger den nærmeste badestrand 2,4 kilomter herfra. På Sønderstrand er der desuden mulighed for aktiviteter som blokart, strandsejlads og ridning.

For aktiviteter til de små i familien kan det anbefales at tage en tur i Rømø Legeland eller Rømø Lege- og Labyrintpark. Det er også muligt at tage et spil minigolf hos Rømø Minigolf og Iscafé.

Desuden byder Rømø på naturskønne områder, der indbyder til lange gåture i den friske luft. Det kan for eksempel anbefales at tage en tur til toppen af Spidsbjerg, hvorfra I har en skøn udsigt over hede og plantage.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:111 / 844
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Billard, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...