Maja og Anders’ sommerdrøm i klitterne, i udkanten af Hvide Sande

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Dakotavej 41A, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4176
5 pers.
Antal personer
650 m.
Nærmeste strand
450 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil

Dette skønne sommerhus på Dakotavej 41B i Hvide Sande er kendt fra TV2’ serie ”Sommerdrømme”, og Maja og Anders har her stået for størstedelen af indretningen.

“Sommerdrømmen” er til 5 personer – og her må hunden gerne komme med. Huset er bare perfekt til en skøn familieferie, tæt ved det fascinerende Vesterhav og Danmarks vestligste fiskeriby, Hvide Sande. Derudover er der ovenikøbt gratis fjernvarme og vand i huset.

Føl jer hjemme i dette hyggelige sommerhus

I vil straks føle jer hjemme i dette skønne feriehus, der er det perfekte feriested til hele familien. 

Den flotte køkkenafdeling ligger i åben forbindelse med opholdsrummet, hvorfra der også er åbent til stuehjørnet. Således kan I føle jer som en del af fællesskabet overalt i huset.

Samlingspunktet er det store hyggelige opholdsrum, hvor der ligesom i resten af sommerhuset, er åbnet op til kip. Her inviterer de store vinduespartier mod sydvest solen helt ind i huset for en lys og dejlig stemning.

En alkove i spiseafdelingen giver mulighed for ekstra afslapning, måske de mindste hygger med en tegnefilm i TV’et, mens resten af familien bliver hængende ved bordet og nyder middagen lidt længere.

Stuehjørnet lægger op til hyggelige aftener med familiespil og gode snakke – med den knitrende ild i brændeovnen i baggrunden.

Maja og Anders’ børneværelse med køjeseng og hule

De 5 sovepladser er fordelt i 3 værelser, heraf er de 2 med dobbeltseng. Det tredje værelse er indrettet som et skønt børneværelse – bl.a. med en køjeseng, som giver muligheder for masser af hule-byggeri, samt et skrivebords-hjørne, hvor der kan slappes af med at tegne – eller skrive dagbog fra ferien i det vestjyske.

Badeværelset er flot og praktisk indrettet bl.a. med skydedøre, bag hvilke der gemmer sig opbevaringsplads, samt vaskemaskine og tørretumbler. Det vil nok især børnefamilier sætte stor pris på efter en lang dag ved stranden.

Se solnedgangen over klitterne fra terrassen

Rundt om denne skønne ”sommerdrøm” ved Vesterhavet er der flere gode hyggehjørner. Mod øst har Maja og Anders sat en lille jolle – perfekt til leg og klatring for de mindste – alt imens I voksne nyder en kop kaffe ved udgangen fra køkkenet.

Mod sydvest finder I både en overdækket og en åben terrasse. En udebruser garanterer om sommeren en frisk afskylning efter en dukkert i det skønne Vesterhav.

En perfekt afslutning på en dejlig dag i klitterne vil være en hyggelig og veltilberedt grillmiddag på terrassen – imens I ser solen gå ned bag klitterne og farve himmelen purpurrød.

Strand- og byferie forenes i Hvide Sande

Hvide Sandes charmerende bymidte på havnen ligger kun få minutters gang fra feriehuset på Dakotavej 41A. Oplev havnemiljøet med fiskerbådene, hvorfra der ofte kan købes friskfangede fisk. Eller nyd feriestemningen på en af byens caféer.

Vesterhavet ligger kun ca. 650 meter fra feriehuset, ideelt til strand- og badeture eller til en romantisk aften på stranden med en flaske rosé i solnedgangen. Efter strandtouren kan du skylle fødderne under udendøresbruseren, som kan benyttes fra april til oktober.

Hvide Sande og Holmsland klit er perfekt til aktiv ferie i naturen. Her findes et godt cykelstisystem lige bag ved klitterne, fjernt fra vejen fører den hel fra Nymindegab til Søndervig.

Ringkøbing Fjord ligger ca. 400 m. væk og byder på en lidt anden og mere rolig natur, ideel til vandsportsaktiviteter som surfing, stand up paddling m.m.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:96 / 703
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (61 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...