Moderne stråtækt sommerhus med sauna, spabad og stor terrasse

5
icon
icon
icon
icon
icon

A Hveyselsvej 28, Vesterhede, Rømø

- Sommerhusnr.: 85036
10 pers.
Antal personer
650 m.
Nærmeste strand
150 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
5 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Leder du efter et hyggeligt stråtækt sommerhus med høj kvalitet i forhold til udendørs spa, sauna og indretning? Så er A Hveyselsvej 28 på Rømø et rigtig godt bud. Dette stilfulde feriehus fra 2021 har god plads til op til 10 personer, og er også ideelt til 2 familier takket være opdelingen i et hovedhus og et anneks. Din hund er også velkommen, og sammen kan I nyde lange gåture ved stranden.

Skøn nordisk indretning, hygge og et gennemtænkt layout

I den lyse, rummelige opholdsstue med rustikt trægulv finder du et hyggeligt sofahjørne med fladskærms-TV og et lækkert multifunktionelt spillebord. Her kan du tilbringe spilleaftener med bordfodbold, billard eller et brætspil. Det store plankebord er en perfekt spiseplads til alle, eller hvis I arrangerer en spilaften. Nogle ønsker måske i stedet at hygge med en god bog i sofagruppen – i dette sommerhus kan alle ønsker opfyldes.

Det åbne køkken med god bordplads og bar kan være centrum for fremstilling af lækre retter, en hurtig gang morgenmad eller en drink og en snak, imens gryderne simrer. Her er generelt alle de moderne hvidevarer, du kan få brug for – og lystfiskerne iblandt jer vil helt sikkert blive glade for den ekstra kummefryser i bryggerset. Her er også vaskemaskine og tørretumbler.

Opholds- og soveafdelingerne samt badeværelserne er udstyret med gulvvarme, og du kan også bruge den energibesparende varmepumpe til opvarmning. Opdelingen i hovedhus og anneks er særlig praktisk for 2 familier. I hovedhuset finder du et badeværelse med spabad og bruser, 2 soveværelser med dobbeltsenge og et soveværelse med køjesenge.

I annekset er der badeværelse med bruser og to soveværelser med dobbeltsenge, så her kan 4 personer bo.

Udendørs wellness-område med plads til både afslapning og aktiviteter

Der er luft og god plads på den smukke og rummelige naturgrund. De forskellige terrasseområder er udstyret med liggestole og havemøbler af høj kvalitet, og her kan du slappe af i den friske vesterhavsluft. Nyd en kop friskbrygget kaffe, imens dine børn brænder energi af i legetårnet med gynger og rutsjebaner.

Om aftenen kan du få en lækker BBQ og sidde godt til langt ud på aftenen i det overdækkede atriumområde. Eller du kan bruge jeres helt eget wellness-område – tag en sauna-session, frisk dig op ved hjælp af udendørsbruseren og nyd udsigten til stjernehimlen, mens du sidder i spabadets bobler.

Vadehavsøen Rømø – fantastiske strande og masser af natur

A Hveyselsvej 18 ligger ikke langt fra det nærmeste supermarked, og du er stadig midt i naturen. Så om morgenen kan I nemt hente friske rundstykker og nyde morgenmaden sammen i den friske luft. Afstanden til den nærmeste badestrand Sønderstrand ligger på 2900 m. 

Bagefter kan I udforske Rømø på cykel eller på en guidet ridetur. Med cyklen kan I også hurtigt nå den smukke Sønderstrand, hvor I kan svømme, prøve forskellige vandsportsaktiviteter eller flyve med drage.

Det siger vores gæster om sommerhuset 85036

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses 5 Sterne-Ferien- Rettdachhaus mit einem seperaten 2. Schlafbereich mit eigenem Bad für 4 Personen im Nebenhaus und insgesamt 150 m2 Wohnfläche ist bestens ausgestattet und lässt keinen Wunsch offen.

Das Grundstück ist für Hundebesitzer top rundum eingezäunt. Somit kann sich der Vierbeiner unangeleint auf dem Grundstück bewegen.

Die neben dem Haus befindliche Sauna, der Außenwihirlpoool, der Innenwhirlpoool sowie der große Flachbildschirm an der Wand im Wohnbereich bieten Luxus pur.
Die grßzügige Küche erfreut das Urlaubsherz wegen seiner modernsten Ausstattung. In der Küche fehlt absolut nichts.

Eine großzügige überdachte Holzdielenterrasse mit vielen Sitzmöbeln und Grill garantieren um das Haus herum zufriedene Urlaubsstimmung.
Für die Kinder ist neben dem Haus eine Strandsandfläche mit Schaukel und Spielgeräten vorhanden.

Im Wohnbereich befindet sich ein Kombispieletisch mit Tischfußball, Eishockeyspiel und Billard für
eine gesellige Beschäftigung.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles, geräumiges Ferienhaus, sehr modern und hochwertig. Überraschend war der niedrige Energieverbrauch. Erstklassiges Intertainmentsystem.

DE
D.
sagde , Deutschland

Huset var alletiders og det var genialt med hegnet, når man rejser med mindre børn og hund. Også praktisk med et anneks og eget bad.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:150 / 2.500
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (99 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...