Skøn, femstjernet ferielejlighed med udespa og billard

5
icon
icon
icon
icon
icon

Blåvandvej 61A, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60423
8 pers.
Antal personer
1750 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter en til jeres næste ferie, hvor der både er mulighed for underholdning og afslapning? Så er denne skønne, femstjernede ferielejlighed på Blåvandvej 61A i Blåvand et oplagt valg til jer! Den femstjernede ferielejlighed ligger i stueetagen og inviterer til afslapning i udespaen og de underholdende stunder kan foregå omkring billardbordet i aktivitetsrummer. I ferielejligheden kan op til 8 personer og 1 hund holde en skøn ferie i Blåvand!

Dejlig terrasse med udespa

Udendørs venter jer et skønt udeområde, hvor I virkelig kan nyde de varme og solrige feriedage. Her har I en terrasse, hvor I kan sætte jer til rette i havemøbler og liggestole, mens I nyder solens varme stråler. På terrassen kan I også sagtens have jeres hund med, da terrassen er afskærmet og lukket.

På terrassen venter jer også et af ferielejlighedens store højdepunkter: udespaen! I udespaen kan I blive forkælet med masser af afslapning i det varme, boblende vand under åben himmel. I bør også prøve en tur i udespaen under aftenens stjernehimmel – det er helt fantastisk!

På terrassen har I desuden en grill, hvorpå I kan tilberede lækker grillmad, som I kan samles til på terrassen på de lune ferieaftener.

Moderne og lys indretning med billard

Indendørs i ferielejligheden vil I opleve en moderne og lys indretning, der sammen med det gode lysindfald er med til at skabe den rette ferieatmosfære – der er ingen tvivl om, at I vil føle jer godt tilpas her!

I ferielejligheden kan I samles til sjove feriestunder i aktivitetsrummet, hvor der står et billardbord klar til jer. Her vil I helt sikkert kunne tilbringe mange underholdende timer sammen! Måske I endda skal have arrangeret en aften med turnering?

Til de mere rolige og hyggelige feriestunder kan I samle hele ferieflokken i alrummet, hvor stuen ligger i åben forbindelse med køkken og spiseplads. I alrummet kan I både samles til en god film foran tv’et, sjove spil omkring spisebordet og til madlavning i køkkenet.

I denne 143 kvadratmeter store ferielejlighed venter jer 4 gode soveværelser, der alle er indrettet med dobbeltsenge, hvor I kan samle ny energi til feriedagene i Blåvand. Næste morgen skal I ikke bekymre jer om kø til badeværelset, da I har 2 badeværelser i feriehuset. Både på badeværelserne, soveværelserne og i opholdsrummet har I gulvvarme, så I slipper for kolde fødder i løbet af ferien.

Ferieoplevelser for hele familien i Blåvand

Blåvand er et skønt sted at holde ferie med familien, og her har I mange skønne ferieoplevelser i vente. Ét af de steder, I naturligvis skal besøge i løbet af ferien, er Vesterhavet, som ligger 1,75 kilometer fra feriehuset. Ved Vesterhavet kan I gå ture langs de smukke strande eller snuppe jer en forfriskende dukkert i havet.

På jeres ferie i Blåvand kan I også besøge det vestligste punkt i Danmark, Blåvandshuk Fyr. I fyret er der 170 trin til toppen, hvorfra I kan opleve en fantastisk udsigt. Derudover er der også steder som Blåvand Zoo og Tirpitz-museet, som I kan besøge i løbet af jeres ferie.

Fra ferielejligheden på Blåvandvej 61A har I kun 200 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed, og derfor vil I hurtigt kunne få købt de sidste småting, I måtte stå at mangle. I Blåvand kan I købe ind hos de forskellige supermarkeder og specialbutikker.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60423

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist modern eingerichtet. Die Mieter oben drüber hat man sehr selten gehört. Die moderne Küche ist toll ausgestattet, obwohl es etwas gedauert hatte, bis wir die weißen schlichten Besteck-Schubladen in den Schubladen erkannt hatten. Ein Kamin gibt es nicht, dafür eine moderne Wärmepumpe. Der Außen-Whirlpool kann per Knopfdruck eigenständig befüllt werden und er heizt sich über Nacht auf eine angenehme Temperatur auf.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Haus. Es hat an nichts gefehlt. Für 2 Familien super geeignet. Im Winter ist es super ausreichend. Im Sommer würde uns etwas zum spielen draußen für die Kinder fehlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr gemütlich eingerichtet und die Bäder sind modern und praktisch. Schön ist die große Terrasse mit dem Whirlpool .
Das Haus bietet auch bei schlechtem Wetter genug Abwechslung.
Die Lage ist wirklich gut, fußläufig zum Strand und zum Einkaufen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:143 / 453
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Indhegnet Grund, Ladestik til el-bil, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...