Charmerende stenhus på Fanø

3
icon
icon
icon

Nonboevej 47, Fanø Bad

- Sommerhusnr.: 71127
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
1600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

På Nonboevej 47 i Fanø Bad på Fanø finder du dette hyggelige feriehus, opført i sten og strå efter traditionelle vestjyske principper. I de to plan er der plads til 6 personer, kun 700 meter fra stranden. Her har I mulighed for at få en uforglemmelig vesterhavsferie i den hyggelige indretning. Praktisk nok er slutrengøring inkluderet.

Stråtækt feriehus med 700 meter til stranden

På Nonboevej 47 bliver feriehusets samlingspunkt naturligt det åbne plan, som kombinerer køkken, spiseplads og stue. Her kan hele familien hygge sig sammen, uanset om man laver mad eller slapper af i sofaen med en film. Hele feriehuset har trælofter, som bidrager til den hyggelige atmosfære. I stuen kan I tænde op i brændeovnen for at få ekstra varme, hygge og feriestemning. Varmepumpen, som er placeret i opholdsstuen, sørger hurtigt og effektivt for et behageligt indeklima og en god temperatur. Det veludstyrede køkken har alt, hvad I skal bruge til det perfekte måltid, herunder induktionskomfur, opvaskemaskine og en separat 50 liters fryser. I den hyggelige udestue føler man sig ét med naturen. Her kan I nyde aftensmaden i fred og ro, og hvis I er heldige, kommer der rådyr, harer eller fasaner forbi.

I det lyse flisebadeværelse med brusekabine og gulvvarme er en vaskemaskine, hvilket er praktisk, hvis man rejser med børn. Der er også et gæstetoilet på første sal. De tre hyggelige soveværelser er placeret med et soveværelse med dobbeltseng i stueetagen, og de to andre med hver 2 enkeltsenge ligger på første sal. Glæd jeg til at sove godt ud i den friske luft, og læg mærke til, at vesterhavsluften gør noget godt for nattesøvnen.

Delvist overdækket terrasse

Fra stuen er der udgang til feriehusets terrasse, som er delvist overdækket og afskærmet. Her kan hele familien nyde hyggelige stunder på varme sommerdage og lune aftener. Mens du nyder en kop kaffe på terrassen, kan børnene lege i naturområdet, og da en dejlig feriedag også skal afsluttes på en afslappet måde – hvad kunne så være bedre end en hyggelig grillaften på terrassen og bagefter en vandretur til stranden?

Ferie i Fanø Bad

Med dit feriehus på Nonboevej 47 er du kun 700 meter fra Vesterhavet, som er et besøg værd hele året. Her kan du gå lange, lange ture langs stranden, samle skaller og flyve med drage. Stranden på Fanø er så smuk og simpelthen ren afslapning. De nærmeste butikker ligger 1,6 kilometer fra feriehuset. Der er et stort udvalg af restauranter på Fanø, så der er masser af muligheder, hvis man vil spise ude om aftenen.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:114 / 2.010
Renoveret / Byggeår:2014 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge, 1 Enkeltmands Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...