Hyggeligt sommerhus på klitgrund ved Fanø Bad

3
icon
icon
icon

Vesten Bavnen 26, Fanø Bad

- Sommerhusnr.: 71108
6 pers.
Antal personer
2000 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

På toppen af en skøn klitgrund finder I dette hyggelige sommerhus på Vesten Bavnen 26 på Fanø. Sommerhuset ligger for enden af en sidevej, og her kan op til 6 personer nyde en dejlig ferie i skønne omgivelser. Den delvist overdækkede terrasse indbyder til mange hyggelige stunder i solens stråler på en lun sommerdag. Til aften kan I tænde op i brændeovnen, som sætter prikken over i’et til feriestemningen.

6-personers sommerhus med brændeovn

Sommerhuset er renoveret i 2022 og har en hyggelig og indbydende atmosfære, hvori I hurtigt vil føle jer godt tilpasse. Stuen, køkkenet og spisepladsen ligger i forlængelse af hinanden, så I kan snakke og hygge jer sammen, selvom nogle laver mad og andre slapper af i sofaen.

I sommerhuset er der danske tv-kanaler, så I kan holde en hyggelig filmaften for hele familien, og imens kan brændeovnen knitrer og sprede varme til rummet. Som et ekstra plus er der varmepumpe i sommerhuset, som I kan benytte til at holde et behageligt indeklima.

På sommerhusets badeværelse er der en vaskemaskine, så I har mulighed for at vaske lidt tøj eller håndklæder i løbet af jeres ferie.

Til en god nats søvn kan I fordele jer på de 3 gode værelser. Der er 2 værelser med en dobbeltseng, mens det sidste værelse er indrettet med 2 enkeltsenge.

Delvist overdækket terrasse på klitgrund

Sommerhusets terrasse er delvist overdækket, og her vil I uden tvivl få mange timer til at gå i løbet af ferien. Sommersolens stråler kan nydes fra en liggestol, mens eftermiddagskaffen nydes i havemøblerne. Fra terrassen har I et godt udsyn til klitgrunden, hvorpå der er en gynge til familiens yngste.

På terrassen står naturligvis en grill klar til jer, så I kan afslutte feriedagen på bedste vis. Hvad er bedre end en saftig bøf, god vin og familiens selskab?

Sommerhus i Fanø Bad

Sommerhuset ligger i Fanø Bad på den populære ferieø Fanø, der året rundt byder på unikke oplevelser for hele familien. En af de ting, som I skal opleve i løbet af ferien her, er de legesyge sæler, der svømmer rundt eller soler sig på sandbankerne.

En tur til vandet kommer I heller ikke uden om, og hertil har I 2 kilometer. På stranden er der baner til beachvolley og strandfodbold, og mellem Fanø Bad og Sønderho er det tilladt at køre med bilen i sandet.

Ved Fanø Bad er der butikker, caféer og restauranter, som skaber godt liv til området. Den nærmeste indkøbsmulighed ligger blot 300 meter fra sommerhuset.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 2.680
Renoveret / Byggeår:2022 / 1960

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...