Lækkert feriehus med pejs og sauna til 7 personer og hund på Fanø

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Skovsletten 6, Fanø Bad

- Sommerhusnr.: 71060
7 pers.
Antal personer
850 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Trænger I til ferie i et topmoderne, nordisk inspireret sommerhus med stråtag, der er bygget i 2022, og som ligger i et roligt og naturskønt område ved Fanø Bad? Så er dette feriehus lige det rette for jer. Feriehuset på Skovsletten 6 har en fantastisk beliggenhed tæt på skovområde og kun 500 meter til strand og golfbane. Her får I altså ægte feriestemning med plads til 7 personer – og jeres hund er her også velkommen.

Maks hyggefaktor i charmerende omgivelser

I dette feriehus er mulighederne for forkælelse i en kombination med naturen og afslapning helt ideelle. Indendørs er feriehuset indrettet med et åbent og rummeligt køkkenalrum med ”katedral” højt til loftet, hvor ferien for alvor kan byde på hyggelige og mindeværdige stunder. Ikke mindst i sofahjørnet, hvor I kan streame en god film via Chromecast.

De 2 badeværelser har indretningsmæssigt flotte marmordetaljer, og begge har varme i gulvet, og der findes også et separat toilet, så ingen grund til at bekymre jer om kødannelse. Arrangér din egen hygge- og spadag, der ender med en tur i saunaen og måske en tur udenfor med et koldt gys under bruseren? Udendørsbruseren er også ideel efter en tur på stranden på de varme dage til at få det sidste sand skyllet af.

Sommerhuset på Skovsletten 6 har mange lækre detaljer i interiøret og indretning, hvor æstetikken taler et sprog for sig selv med de blanke stengulve og mange lysindfald fra panoramastore vinduer. Der er også kunstigt lysindfald langs flere lister samt en oplyst svævende trappe med hyggehjørne under. Det skal opleves!

Køkkenet er praktisk indrettet med køleskab, fryser til 60 liter og en opvaskemaskine, og det ligger i åben forbindelse til spisepladsen. Her kan I nyde gode familiemiddage med pejsens knitren i baggrunden. De 4 soveværelser med dobbeltsenge er rummelige og udstyret med lækre kvalitetssenge og god skabsplads, og varmepumpen gør feriehuset energivenligt. Der er også både tørretumbler og vaskemaskine til rådighed.

Loungeområde på stor træterrasse med udsyn

Oveni de skønne indendørsfaciliteter byder sommerhuset også på smukke og anvendelige detaljer udenfor. På den store terrasse findes et overdækket område, hvor grillaftener kan nydes med lækkerier på gasgrillen og et godt glas vin i hånden. Der er læfyldt på terrassen og udsyn til naturen gennem vinduespartiet i terrasseafskærmningen.

Når sommerhusets herlige faciliteter er nydt, så kan det anbefales at udforske området på Fanø. Fanø byder på alt fra brede sandstrande og sælsafari til hyggeligt byliv og lækre gourmetoplevelser med fokus på lokale råvarer. Der er mulighed for bunkerrundvisning på knallert, eller I kan suse afsted med blokarts på stranden. Eller hvad med at besøge Danmarks ældste golfbane kun få hundrede meter væk fra feriehuset?

Fanø nåes via en 12 minutters sejltur fra Esbjerg. God ferie på Fanø – Vadehavets perle!

Det siger vores gæster om sommerhuset 71060

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren mit der ganzen Familie, inclusive Hund, in diesem fabelhaften Ferienhaus. Für uns hat alles gestimmt. Am großen Esstisch haben wir die meiste Zeit verbracht. In einem der Schlafzimmerschränke gab es sogar eine große Spielesammlung….Alles ist sehr geschmackvoll eingerichtet. Die Idee „weniger ist mehr „ geht in diesem Haus auf….Durch die gut durchdachte Aufteilung der Zimmer gibt es die Möglichkeit, unterschiedlichen Interessen nachzugehen. Die tolle Kuschelecke unter der Treppe war besonders beliebt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Haus, voll ausgestattet. durch die Fussbodenheizung im Industrie-Beton-Fussboden sehr modern, einfach sauber zu halten und dennoch gemütlich. pro Raum individuelle Ambiente-Beleuchtung. Sehr geräumige Kühlschrank und Gefierkomibnation. Im Außenbereich entweder unter einem Dach sitzen oder direkt in der Sonne die Ruhe genießen. Zahlreiche Sitzmöglichkeiten, sogar vor dem Haus!

DE
D.
sagde , Deutschland

Wow was für ein traumhaftes Haus.
Unglaublich das so ein tolles Haus in der Vermietung ist.
Die Architektur ist schon der Wahnsinn. Dazu kommt das alles so gut durchdacht ist. Die Großzügigkeit der Eigentümer hab ich auch nach 30 Jahren Ferienhaus buchen noch nicht erlebt. Diese Haus hat alles.
Mir sind diese kleinen besonderen Details aufgefallen die man nutzen durfte. So etwas kannte ich bisher noch nicht.
Ja es kostet auch etwas, aber das ist für das was man bekommt noch zu wenig.
Wirklich das schönste Haus euer.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:198 / 1.983
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, stengulv i stue, stengulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...