Skønt feriehus til 5 personer med sauna i Fanø Bad

3.5
icon
icon
icon
icon

Norges Fjelde 22, Fanø Bad

- Sommerhusnr.: 71051
5 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Der er dømt total sommerhushygge i dette charmerende feriehus for 5 personer på adressen Norges Fjelde 22 på Fanø. Feriehuset bygget i træ ligger i et naturskønt område med udbygget cykel- og gangstier ikke langt fra hverken shopping og strand i Fanø Bad.

Naturskønt område tæt på strand og shopping

På Norges Fjelde 22 er der tale om et lyst og rummeligt feriehus med gode komfortable møbler at slænge sig i for hele familien, og hunden må i øvrigt også gerne komme med. Her er ikke mangel på udstyr til at trylle med i køkkenet, hvor der både er mikrobølgeovn og opvaskemaskine.

Skal man ud at samle bær for eksempel havtorn eller foretrækker man at plukke østershatte i sæsonen, er der adgang til en 60 liters fryser til at opbevare diverse naturfund og i øvrigt også de almindelige frysevarer.

I stuen kan brændeovnen knitre, mens man løser kryds og tværs og slapper af, og så er der tv med både tyske og danske kanaler. Komforten er i top med mulighed for at tænde for saunaen, og her desuden vaskemaskine og varme i gulvet på badeværelset.

Sov godt og længe i et af de tre soveværelser, hvor 2 soverum fremstår med dobbeltsenge, og 1 rum med enkeltsenge. Der er også en barneseng og en høj stol til de små.

Udenfor emmer det af hygge med flere møblerede hyggekroge med rig mulighed for lange grillaftener på den lukkede og læ fyldte terrasse, der er delvist overdækket. Desuden er der gynger og en sandkasse til ungerne at boltre sig i.

På Fanø får du natur og kultur i store mængder

Der er rigtig mange aktiviteter året rundt på Fanø. På den brede strand er der plads til alle. Her er mulighed for at finde rav og kigge på sjældne vadehavsfugle. Er man til mere action tilbydes der mange former for vandsport lige fra drageflyvning til blokart.

Fanø er også kendt for sine mange musikfestivaler i alle genrer fra rock til pop, folk og klassisk. Er man på øen udenfor sommersæsonen er det også værd at tjekke hvad der sker i både Sønderho og Nordby kirke, der også afholder mange koncerter og andre aktiviteter året rundt. Realen – kendt fra TV2 programmerne ”Ja for Fanø!” Med Jeanett og multikunstneren Johnny Madsen, byder også på musik og stand up året rundt.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 71051

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gemütliches und sehr gut ausgestattetes Ferienhaus in einer sehr guten Lage. Neben dem typischen Wohlfühlgefühl weiß das Haus durch viele künstlerische Gestaltungen und liebevoll arrangierten Details zu überzeugen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus aber an ein paar Stellen schon eine „Patina“. Tagsüber sind die großen Fenstern super, am Abend fühlt man sich etwas beobachtet da es einen Sichtschutz gibt.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:82 / 2.160
Byggeår:1985

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...