Flot 4-stjernet feriehus med egen tennisbane og sauna på Fanø

4
icon
icon
icon
icon

Nytoften 18, Fanø Bad

- Sommerhusnr.: 71010
8 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I på jagt efter den perfekte base for en ferie for hele familien eller vennepar? Så er dette flotte feriehus på Nytoften 18 lige det rette for jer. Feriehuset er renoveret i 2022 og er indrettet med smagfulde møbler, gode senge, sauna og badekar – og det helt særlige highlight; jeres helt egen tennisbane! En carport er tilgængelig for cykler og jeres bil. Her har I alle muligheder for en aktiv ferie for op til 8 personer på den skønne ø Fanø.

Moderne stil med komfort og klasse – sauna på badeværelse

Så snart I træder ind ad døren på Nytoften 18, bliver I ramt af den helt rette feriestemning. Det nyrenoverede (2022) sommerhus er indrettet i moderne, nordisk stil med gode, komfortable møbler og masser af lys og luft.

På de 126 m2 får I her et stort opholdsrum med et veludstyret køkken, spiseplads og stue i ét, der kan danne centrum om mange hyggelige timers samvær. Desuden er det tilstødende rum indrettet som hyggerum for familiens yngste, hvor de bestemt vil kunne tilbringe mange hyggelige timer sammen.

Det nænsomt renoverede sommerhus indeholder 4 soveværelser, hvoraf 2 er med 180x200cm dobbeltsenge, og 2 er med 90x200cm enkeltsenge. Derudover er der et gæstetoilet og 2 badeværelser med brusenicher, hvor det ene også indeholder både badekar og sauna. På alle 3 badeværelser er der gulvvarme, der sørger for varme fødder i vintermånederne. Her har I altså heller ingen trængsel om morgenen.

Feriehuset opvarmes via den energibesparende varmepumpe eller feriehusets brændeovn, som sørger for hyggelige feriestunder med god varme, en behagelig knitren i baggrunden og dansende skygger fra flammerne i ovnen.

Action og velvære – her har I det hele

Om du er til wellness eller action, så er dette feriehus perfekt for jer. Det ene badeværelse er indrettet med badekar og sauna, så træk stikket og nyd et par timer for dig selv, hvor du rigtigt kan få ladet batterierne op.

Er du til en mere aktiv ferie, tilbyder dette feriehus noget helt særligt og unikt – nemlig sin helt egen fliseklædte tennisbane. Om du er erfaren tennisspiller eller bare tager en omgang for sjov, så har du her den ideelle mulighed for at bruge et par timer under blå himmel på en sjov og aktiv sport.

Fanø Bad og Nordby – natur, kultur og blå bølger så langt, øjet rækker

Med sin fantastiske placering har I også kun 1500 meter til stranden ved Fanø Bad. Tag en vandre- eller cykeltur gennem den smukke natur ned til stranden. Her er der rig mulighed for udendørs aktiviteter, da stranden især er egnet til windsurfing, cykling, one-wheeling, sandsurfing mm. Stranden ved Fanø Bad er tilgængelig i bil, og den er særligt elsket af børnefamilier og dårligt gående, da stranden er utrolig børnevenlig, da der ofte er lavvande om sommeren.

Der er en butik kun få minutter væk fra sommerhuset, hvor du kan købe småting, friske rundstykker, og hvad du ellers har brug for. I Nordby er det også muligt at shoppe og udforske de mange små butikker, caféer og restauranter i de gamle, delvist brolagte gyder. Lad dig fortrylle af det rolige og afslappede flair og få en velfortjent pause fra hverdagen.

Det siger vores gæster om sommerhuset 71010

DK
D.
sagde , Danmark

Husets indretning passede fint til vores behov. 3 generationer.
Der var et dejligt stort fælles opholdsrum, med plads til alle, der var mulighed for at kunne trække sig tilbage hvis der var behov for det.

Som ekstra positivt – var der pyntet pænt op til påske og der var friske blomster i vase ved vores ankomst.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus mit eigenem Tennisplatz. Das Ferienhausgebiet liegt günstig zwischen Strand und Hafen im Norden der Insel. Im Sommer ist es sehr zu empfehlen, im Winter nur mit Einschränkungen, da der Wellnessbereich und die Heizmöglichkeiten etwas eingeschränkt sind.


Esmark sagde
Das Ferienhaus verfügt über eine Wärmepumpe die für energisparende Aufheizung sorgt. LG Esmark
DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes Ferienhaus auf grossem Grundstück. Die Einrichtung ist geschmackvoll und modern. Die Bäder fanden wir überdurchschnittlich gut verglichen mit anderen dänischen Ferienhäusern. Etwas gestört hat nur die Tatsache, dass das Badewannen Bad eine Glastür zum Wohnzimmer hat und auch über kein Waschbecken verfügt.. daher muss man zwischen Bad und Gäste WC hin und her laufen.
Der Tennisplatz ist ein großes Plus, wir hatten dort viel Spaß
Im Aussenbereich sind auf jeder Hausseite Sitzgruppen, daher findet man zu jeder Tageszeit einen guten Platz.
Wir waren während des starken Sturms im Oktober 23 dort, und lernten die geschützte Lage sehr schnell zu schätzen

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:126 / 1.800
Renoveret / Byggeår:2022 / 1989

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barnestol, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, carport, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...