Hyggeligt sommerhus med brændeovn til 4 personer i Ho

3
icon
icon
icon

Nørballevej 69, Ho

- Sommerhusnr.: 61028
4 pers.
Antal personer
3800 m.
Nærmeste strand
5700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Til en ferie for parret eller den lille familie er dette sommerhus på Nørballevej 69 i Ho et oplagt valg! I det hyggelige sommerhus med brændeovn er der nemlig plads til op til 4 personer, der sammen kan holde en dejlig ferie i Ho.

Hyggelige stunder for familien i alrummet med brændeovn

Hjertet i det 70 kvadratmeter store sommerhus er uden tvivl alrummet, hvor køkken, spiseplads og stue ligger i åben forbindelse. I alrummet kan I se gode film i tv’et, spille sjove spil omkring bordet eller gå sammen om madlavningen i køkkenet. Efter madlavningen i køkkenet står opvaskemaskinen for at klare opvasken.

Mens I tilbringer tid i alrummet, sørger brændeovnen for at fuldende den hyggelige feriestemning med sin knitren og varme. I sommerhuset har I også en varmepumpe, der på energivenlig vis sørger for, at I har behagelige temperaturer indendørs.

Når I efterhånden er ved at have brugt dagens sidste energi, kan I samle ny energi til næste feriedag på sommerhusets soveværelser. I feriehuset har I 2 soveværelser, og på hvert af de 2 soveværelser har I en dobbeltseng.

Dejligt udeområde med terrasse, sandkasse og natur

Sommerhuset på Nørballevej 69 i Ho ligger på en grund, der er mere end 2.200 kvadratmeter stor, og som er omgivet af natur. På grunden er der noget for store og små, så I alle kan nyde feriens solrige dage i det fri. Børnene kan lege i haven, hvor de har god plads at boltre sig på, og hvor der står en sandkasse klar til dem.

Mens børnene leger i haven og bygger sandslotte i sandkassen, kan I se til fra terrassen, hvor I kan læne jer tilbage i havemøbler og liggestole. Terrassen er delvist overdækket, så hvis I skulle få brug for at holde en pause fra solen, kan I rykke ind under terrassens overdækkede del.

Udover havemøbler og liggestole har I også en grill til rådighed på terrassen. På de lune ferieaftener kan I tilberede lækker grillmad på grillen, som I kan nyde på terrassen.

Besøg Blåvand

Når I holder ferie i Ho, bor I ikke langt fra Blåvand, som I kan besøge i løbet af jeres ferie i sommerhuset på Nørballevej 69. I Blåvand finder I blandt andet gode indkøbsmuligheder i supermarkederne og specialbutikkerne samt hyggelige spisesteder.

På jeres tur til Blåvand kan I også besøge Blåvandshuk Fyr, som er Danmarks vestligste punkt. Til toppen af fyret er der 170 trappetrin, og når I når toppen, kan I opleve en skøn udsigt.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:70 / 2.274
Renoveret / Byggeår:2017 / 1995

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Ho

Det hyggelige ferieområde Ho ligger i et smørhul mellem to klitplantager, Vesterhavet og Ho Bugt. Her kan du holde en ferie i fredfyldte omgivelser i den skønne vestjyske natur. Vores sommerhuse i Ho ligger samtidig blot nogle få kilometer fra den populære og livlige ferieby Blåvand, som byder på masser af aktiviteter. Her har du blandt meget andet mulighed for at besøge det fascinerende oplevelsesmuseum Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig.

Beliggenhed og landskab: Ho er et populært ferieområde, særligt på grund af dens prægtige natur med store skovområder mod både nord og syd. Ho ligger samtidig ud til Ho Bugt, som udgør den nordligste del af Vadehavet, og du skal blot køre få kilometer i den modsatte retning for at komme til nogle af de skønneste strande på den jyske vestkyst.

Indkøb og shopping: Ho ligger tæt på både Oksby og Blåvand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb i et af de lokale supermarkeder. Her finder du ligeledes et stort antal specialbutikker, spisesteder og iscfaéer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, lystfiskeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksby Plantage, få minutters kørsel fra
Ho. Der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov, og der ligger en bålhytte og en mindre skovlegeplads
tæt på hundeskoven.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...