Lækkert wellnesshus med udendørs spabad og aktivitetsrum

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Toldervej 17, Ho

- Sommerhusnr.: 61005
8 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
4 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Toldervej 17 i det naturskønne Ho, ligger dette femstjernede feriehus – klar til at give jer en skøn ferie med masser af afslapning og wellness! Den stilfulde indretning bliver fuldtendt af sauna og aktivitetsrum, og udenfor finder I endda jeres helt eget udendørs spabad. Der er selvfølgelig også plads til hunden i feriehuset.

Smagfuldt og kvalitetsbevidst med sauna og aktivitetsrum

Moderne, kvalitetsbevidst og smagfuldt – de 179 m² på Toldervej er mere end tiltalende og lægger op til en ferie med ekstra tid til selvforkælelse. De femstjernede omgivelser gemmer på masser af fede feriehighlights, der gør den dejlige pause fra hverdagen endnu bedre!

Ved spisebordet står den klassiske brændeovn, som helt sikkert vil sprede god varme på de kølige dage, og har I brug for at blive varmet ekstra igennem, kan I tænde op i saunaen og tanke ny energi til de næste oplevelsesrige feriedage.

Aktivitetsrummet med billardbord bliver et sikkert hit blandt de konkurrencemindede gæster, og der kan afholdes en spændende billardturnering, mens I venter på, grillen bliver varm ude på terrassen.

Afskærmet terrasse, udendørs spabad og skøn beliggenhed

Den afskærmede terrasse lægger op til masser af dejlig afslapning, specielt på de solrige dage. Find liggestolene frem og læn jer tilbage i varmen, mens fuglene synger i trækronerne, og børnene leger på den store græsplæne med sandkasse og gyngestativ.

På terrassen finder I også et af de fedeste highlights ved huset; Her står det store udendørs spabad nemlig. Efter grillmiddagen når mørket er faldet på, og stjernerne blinker på himlen, kan I runde dagen godt af i det boblende spabad, inden det er tid til at gå i seng.

Kun en lille køretur skiller jer fra Blåvands livlige bymidte og den skønne badestrand – så der er både mulighed for en aktiv og en afslappende ferie.

Det siger vores gæster om sommerhuset 61005

DE
D.
sagde , Deutschland

Es handelt sich um ein geräumiges 8-Personen-Haus mit einer tollen Aufteilung für 2 Familien.
Unser Haus-Highlight war der Außenwirlpool.
Wir haben unsere Woche dort sehr genossen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes und gepflegtes Haus für echte Entspannung. Große Küche für gemeinsames gemütliches kochen. Der große Tisch bietet viel Platz für familiäres Essen und danach für gemütliches Beisammensein. Der Kamin erwärmt die kalten Tage und optimiert die Entspannung nach dem Besuch im Jacuzzi und/oder der Sauna.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das gemütliche Ferienhaus liegt im kleinen Ort Ho, 7km vom lebhaften Blavand entfernt. Durch die gute Raumaufteilung hat man genug Rückzugsmöglichkeiten.
Die Schlafzimmer sind geräumig mit großen Schränken, die 2 Bäder groß mit viel Ablagemöglichkeiten und großen Duschen.
Besonders toll ist der Aussenwhirlpool, einfach traumhaft.
Das Grundstück liegt ruhig und eingekuschelt in einer Umgebung, die viele Spaziergänge anbietet sehr erholsam ist. Wer mehr Action braucht findet die in Blavand.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:179 / 1.900
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Ho

Det hyggelige ferieområde Ho ligger i et smørhul mellem to klitplantager, Vesterhavet og Ho Bugt. Her kan du holde en ferie i fredfyldte omgivelser i den skønne vestjyske natur. Vores sommerhuse i Ho ligger samtidig blot nogle få kilometer fra den populære og livlige ferieby Blåvand, som byder på masser af aktiviteter. Her har du blandt meget andet mulighed for at besøge det fascinerende oplevelsesmuseum Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig.

Beliggenhed og landskab: Ho er et populært ferieområde, særligt på grund af dens prægtige natur med store skovområder mod både nord og syd. Ho ligger samtidig ud til Ho Bugt, som udgør den nordligste del af Vadehavet, og du skal blot køre få kilometer i den modsatte retning for at komme til nogle af de skønneste strande på den jyske vestkyst.

Indkøb og shopping: Ho ligger tæt på både Oksby og Blåvand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb i et af de lokale supermarkeder. Her finder du ligeledes et stort antal specialbutikker, spisesteder og iscfaéer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, lystfiskeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksby Plantage, få minutters kørsel fra
Ho. Der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov, og der ligger en bålhytte og en mindre skovlegeplads
tæt på hundeskoven.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...