Rummeligt feriehus med balkon midt i Blåvand

3
icon
icon
icon

Sønder-Vasevej 10, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60570
10 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Dette rummelige og praktisk indrettede feriehus med balkon ligger centralt i Blåvands bymidte. Her er man tæt på Vesterhavet, gode butikker og caféer. Det stråtækte feriehus har plads til 10 gæster og en hund. Et fint feriehus i to plan velegnet til ferie med børn.

Hygge fordelt på to etager

Dette skønne sommerhus på Sønder-Vasevej 10 er 166 m2 og i to plan. Et lyst og venligt indrettet feriehus fyldt med hyggekroge, hvor I kan slå jer ned og nyde ferien. Her er god plads og på både førstesalen og i stueetagen, findes en stue, hvor man kan se film eller snakke til langt ud på aftenen.

Fra stue i stueetagen er det åbent op ind til det funktionelle køkken, og rummet fungerer som feriehusets samlingspunkt. I køkkenet kan I sammen fremtrylle en lækker menu. Det er praktisk udstyret med blandt andet en fryser på 100L opvaskemaskine, der står for oprydningen.

Her er fem fine soveværelser samt to badeværelser – et på hver etage. På førstesalen findes det største og her er der et boblebad. Nyd en afslappende stund i det varme vand. Fra førstesalen også kan I tilgå den skønne altan, hvorfra der er den skønneste udsigt over området. Her er så dejligt at sidde med en frisk kop kaffe om morgenen.

Aktiviteter i haven og grillaftner

På den sydvendte terrasse kan I samles i haven på terrassen. Her kan sætte sig godt til rette i solen med en god bog, og se børnene gynge eller spille fodbold på græsset.

Et særligt højdepunkt i haven er volleyballbanen, hvor I kan spille et spil volleyball før aftenen og få appetit til grillen. Tilbered en lækker sommermiddag – det hører sig de lune sommeraftner til.

Spændende og livlige Blåvand

Blåvand er en populær feriedestination med masser af muligheder. Hvad enten man vil på den kilometerlange sandstrand, gå på opdagelse i butikkerne, spise frokost på en café eller dyrke vandsport, så er alt muligt her. Området byder også på et glaspusteri, bolchekogeri, keramikværksted, ravsliberi samt flere museer. Der er også forskellige attraktioner i nærheden, som er et besøg værd. For eksempel Blåvand Zoo og Tirpitz Bunker Museum. Begge er absolut værd at se!



Soverum:5
Bolig-/Grundareal:166 / 2.050
Renoveret / Byggeår:2015 / 1968

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat Tæppe i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...