Lyst og hyggeligt feriehus med spa i Blåvand

3
icon
icon
icon

Gl Mælkevej 16, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60564
6 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
2800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Er I på udkig efter et klassisk traditionelt feriehus, er Gl. Mælkevej 16 et godt bud! Et hyggeligt feriehus på en rolig lille vej udstyret med bl.a. sauna, boblebad og en hyggelig brændeovn. Et velholdt og lyst feriehus til seks personer og en hund nær Vesterhavet i Blåvand.

Hyggeligt træsommerhus med hund tilladt

Når I har parkeret bilen foran det fine sorte træhus, træder I først ind i entréen. Her er der plads til overtøjet samt kig ind til det dejlige opholdsrum. Indvendigt er huset lyst og hyggeligt indrettet. Det åbne og lyse opholdsrum har et integreret køkken med opvaskemaskine og 80L fryser, en separat spiseplads og fin stue, hvor I sammen kan slappe af. Mens ilden knitrer i brændeovnen, kan I hygge jer i sofaen eller i den behagelige lænestol med en bog. Nyd ferien og tiden sammen med de nærmeste! Til opvarmning kan I med fordel bruge den energibesparende varmepumpe, der sørger for et behageligt indeklima året rundt.

Når I rigtig skal forkæles og komme helt ned i gear, er I så heldige at have både spa og sauna i feriehuset. Spabadet til to finder I på det fine nyere badeværelse. Her kan I virkelig nyde ferien og varmen fra det boblende vand – helt perfekt især efter en lang gåtur med hunden. Når mørket falder på, kan I fordele jer på de to soveværelser. Det ene er indrettet med en komfortabel dobbeltseng, mens det andet rummer fire sovepladser. Soveværelset til fire er oplagt til børnene, da her er en køjeseng samt en dobbeltseng bag en fremspringende væg. Ligesom stuen, er der også gulvtæppe på begge værelser.

Stor grund med terrasseområde og gynge

Den smukke naturgrund er godt beskyttet fra alle sider af høje træer i udkanten af Blåvand. På den store grund finder I et dejligt terrasseområde og gynge. Her kan I nyde mange dejlige stunder. Der er også en gasgrill til rådighed, så intet står i vejen for en sommerlig grillaften med et køligt glas rosé. Der er masser af plads til at løbe rundt og lege. Den flade græsplæne er perfekt til en lille fodboldkamp.

Vesterhavet og aktiviteter omkring Blåvand

Der er masser af tilbud i området omkring Blåvand. Der er en adventure minigolfbane i gåafstand fra feriehuset, samt en lille skov med indhegnet hundeluftningsområde, hvor man kan gå skønne ture. Når nu I holder ferie på vestkysten, skal Vesterhavet og dens brede sandstrande naturligvis også besøges. Uanset årstiden er her dejligt at være, og I kan gå lange ture, flyve med drage eller hoppe i Vesterhavets bølger.

Blåvand har et hyggeligt og familievenligt miljø, masser af spændende butikker, indkøbsmuligheder og gode spisesteder. Området byder også på et glaspusteri, bolchekogeri, keramikværksted, ravsliberi samt flere museer. Der er også forskellige attraktioner i nærheden, som er et besøg værd. For eksempel Blåvand Zoo og Tirpitz Bunker Museum. Begge er absolut værd at se!



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:87 / 2.531
Renoveret / Byggeår:2022 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Gasgrill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...