Hyggeligt feriehus med sauna og brændeovn i Blåvand

3
icon
icon
icon

Hedetoftvej 78, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60410
6 pers.
Antal personer
2300 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Til en hyggelig ferie for familien eller vennerne er dette sommerhus på Hedetoftvej 78 i Blåvand et oplagt valg. Feriehuset med brændeovn rummer plads til op til 6 personer, og ligger på en skøn naturgrund midt i den smukke natur med mange gode vandreruter omkring feriehuset. Her har I også en skøn sauna, der byder på masser af afslapning på ferien. I sommerhuset er op til 2 hunde også hjerteligt velkomne.

Hyggelig indretning med brændeovn

Hjertet i det hyggelige sommerhus er alrummet, hvor køkken, stue og spisestue er samlet i ét rum. Her kan I samle hele ferieflokken til hyggelige feriestunder med madlavning, spil og film, mens brændeovnen med sin varme og knitren sørger for at fuldende den hyggelige feriestemning.

Efter en dejlig feriedag i Blåvand er det tid til at samle ny energi til næste feriedag. I sommerhuset har I 3 gode soveværelser, hvoraf det ene er indrettet med 2 enkeltsenge, og de 2 andre er indrettet med en dobbeltseng hver.

I feriehuset har I en energivenlig varmepumpe, der sørger for, at I har behagelige temperaturer og et godt indeklima. Desuden har sommerhuset gode praktiske faciliteter i form af opvaskemaskine og vaskemaskine, der hjælper jer med det praktiske husarbejde på ferien.

Afslapning i sauna

I løbet af jeres ferie i sommerhuset på Hedetoftvej 78 i Blåvand har I god mulighed for at få slappet en masse af. Fra sommerhusets badeværelse har I nemlig adgang til en skøn sauna, hvor I kan nyde dejlige, afslappende stunder i varmen og komme helt ned i gear.

Dejligt udeområde med terrasse, sandkasse og gynge

Sommerhuset byder på et skønt udeområde, hvor der både er noget for store og små, så hele familien kan tilbringe og nyde de solrige feriedage udendørs. I haven er der et gyngestativ og en sandkasse til børnene, som de kan få glæde af på ferien. Mens børnene leger i haven, kan I andre slappe af på sommerhusets terrasse, hvor I kan finde jer til rette i havemøbler og liggestole, mens I nyder solens varme og lyden af børnenes leg, fuglefløjt og vindens susen i træerne i baggrunden. Terrassen er delvist overdækket, så I har også mulighed for at sidde i skyggen.

Som afslutning på en dejlig feriedag kan I tænde op i sommerhusets gasgrill og tilberede en grillmiddag med lækre, saftige bøffer, som I kan nyde på terrassen.

Feriehuset ligger smukt placeret på en naturgrund lige op til Kallesmærsk Hede. Herfra har I gode muligheder for at observere kronvildt, harer, fugle og andre dyr, der har deres daglige gang på heden.

Ferie i Blåvand

I Blåvand venter jer flere skønne ferieoplevelser, som I kan tage ud at opleve i løbet af jeres ferie. I kan blandt andet tage en tur til Vesterhavet, der ligger 2,3 kilometer fra feriehuset. Her kan I nyde lange gåture langs de smukke sandstrande eller snuppe en frisk dukkert i de blå bølger.

Et andet sted I kan besøge i løbet af jeres ferie, er Blåvandshuk Fyr, som er det vestligste punkt i Danmark. Bestiger I fyrets 170 trappetrin, vil I kunne opleve en helt fantastisk udsigt over området fra toppen af fyret.

Når I skal handle ind på ferien, er der flere supermarkeder og specialbutikker i Blåvand, I kan besøge – jeres nærmeste indkøbsmulighed ligger 1 kilometer fra feriehuset. I kan også slippe for selv at lave mad og i stedet besøge nogle af byens skønne spisesteder.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60410

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles, geräumiges, helles Haus mit hervorragender Ausstattung. In dem hellen, großzügigen Wohnzimmer mit gemütlicher Couch und Kamin kann man es auch bei Regen gut aushalten. Kaminholz kann man überall kaufen. Zwei tolle, große Veranden, davon eine überdacht, und eine weitere Sitzgarnitur im Grünen erlauben das Wandern mit der Sonne. Der Garten ist nicht umzäunt (wichtig für Hundebesitzer). Vom Haus aus geht es direkt in die Dünen/Heidelandschaft. Zu Fuß ist Blåvand in 10 bis 15 Minuten zu erreichen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gemütliches und idylisches kleines Häuschen in den Dünen gelegen, mit allem was man benötigt um einen erholsamen Urlaub zu genießen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein kleines gemütliches Ferienhaus.
Tolle Lage direkt in den Dünen, angrenzend am militärischen Übungsgebiet. So bekommt man an manchen Tagen sogar etwas Interssantes zu sehen.
Die Hirsche kommen bis ans Haus- sehr schön.

Der Besitzer hat im letzten Jahr viel investiert . Neue Fenster, Kühlschrank und ein 1aGrill. Betten sind sauber und gut.
Die Küche ist perfekt ausgestattet.

Es waren schöne 2Wochen und wir werden im Herbst gerne wiederkommen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:86 / 1.700
Renoveret / Byggeår:2011 / 1976

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...