Hyggeligt sommerhus med spabad i Blåvand

3
icon
icon
icon

Krogsande 3, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60415
8 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
4 pers.
Standvandspa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Krogsande 3 i Blåvand står dette hyggelige feriehus klar til jeres næste ferie! I det hyggelige feriehus er der plads til op til 8 personer, og her er også 1 hund velkommen. På jeres ferie i sommerhuset kan I blive forkælet med ekstra afslapning i det dejlige spabad. Feriehuset er desuden beliggende blot 1 kilometer fra Vesterhavet.

Nyd afslappende stunder i spabad

Når I holder ferie, skal I selvfølgelig også have mulighed for at slappe en hel masse af. I sommerhuset på Krogsande 3 står spabadet klar til, at I kan nyde nogle dejlige, afslappende stunder i det varme, boblende vand. Her vil I uden tvivl kunne komme helt ned i gear.

Hyggelige feriestunder i alrummet med brændeovn

Sommerhusets hjerte er det skønne alrum, der inviterer til mange hyggelige feriestunder for hele ferieflokken. Her kan I samles til lækre måltider eller sjove spil omkring spisebordet, eller I kan sætte jer til rette foran tv’et til en god film – via Chromecasten kan I endda streame jeres favoritfilm! I alrummet står brændeovnen for at fuldende den hyggelige feriestemning med sin knitren og varme.

På sommerhusets 128 kvadratmeter finder I desuden 4 gode soveværelser, der er indrettet med i alt 2 dobbeltsenge og 4 enkeltsenge, hvor I kan få jeres skønhedssøvn og samle ny energi i løbet af ferien. Om morgenen er der ingen grund til bekymring om hverken kø til badeværelset eller kolde fødder; sommerhuset har nemlig hele 2 badeværelser, der begge er udstyret med gulvvarme.

Solrige dage på terrassen

De solrige feriedage skal I naturligvis ud at nyde, og på disse dage kan I rykke ferien ud på sommerhusets åbne terrasse. Her har I både havemøbler og liggestole til rådighed, så I kan sætte jer godt til rette på et skønt solspot.

Som afslutning på feriedagen kan I samles på terrassen om aftenen, hvor I kan tænde op i grillen, stege lækre bøffer og nyde god vin.

Oplevelser for store og små i Blåvand

Når I holder ferie i Blåvand, har I mange skønne ferieoplevelser i vente. Først og fremmest er der naturligvis Vesterhavet, der er værd at besøge på alle tider af året. De brede sandstrande og blå bølger ligger kun 1 kilometer fra sommerhuset på Krogsande 3.

I kan også tage en tur til Blåvandshuk fyr, som er Danmarks vestligste punkt. Her kan I bestige fyrets 170 trappetrin, og når I når til toppen, venter der jer en helt fantastisk udsigt.

Har I hunden med på ferien, kan I også besøge Blåvand hundeskov, hvor der blandt andet også er en naturlegeplads til børnene.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60415

DE
D.
sagde , Deutschland

Unsere Kinder haben das "blaue Zuhause" sofort ins Herz geschlossen. Das Haus ist wirklich sehr toll. Ausreichend Platz für Fieber ganze Familie und mit viel Liebe eingerichtet.

Draußen gibt es Kletterbäume, die für unsere Kinder ein echtes Highlight waren. Dort haben sie zahlreiche Abenteuer erlebt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Nicht ganz neu, aber uns hat es an nichts gefehlt

DE
D.
sagde , Deutschland

Für kleineres Budget ein guter Kompromiss bzgl Einrichtung des Hauses und Lage zum Strand und zum Zentrum. Mit kleinen Kindern braucht man Boller- oder Kinderwagen um an den Strand oder ins Zentrum zu kommen. Die Einrichtung ist etwas in die Jahre gekommen aber funktional.

Neue Auflagen für Gartenstühle
Regale/Stauraum für eigene Lebensmittel
Neuer Tisch neben Haupteingang
Schimmelige Gardinen im Bad ersetzen

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:128 / 2.339
Byggeår:1995

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...