Skønt feriehus på ugeneret grund med vildmarksbad og brændeovn

4
icon
icon
icon
icon

Hestehaven 5, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60290
6 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
5 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Når I holder ferie i Blåvand, bliver I inviteret ind i dette skønne sommerhus på Hestehaven 5, men også ud i den flotte vestjyske natur. Feriehuset til 6 personer rummer et fantastisk vildmarksbad og en udestue, så I virkelig kan suge naturen til jer – uanset vejrudsigten. Derudover er der rig mulighed for, at de yngste gæster kan brænde krudt af udenfor.

Hyggeligt og lyst indrettet sommerhus med udestue og brændeovn

Sommerhuset emmer af den helt rigtige feriestemning. Indretningen er lys og hyggelig. Køkken, stue og spiseafdeling er kombineret i ét rum, hvilket er perfekt til socialt samvær med familie og venner. I kan med fordel nuppe en god kop kaffe foran brændeovnen eller et brætspil med de yngste gæster.

Selv indendørs i sommerhuset vil I kunne mærke den vestjyske natur. Stuen er bygget som en udestue, hvor der er flot kig til den omkringliggende natur samt et skønt lysindfald. Desuden er feriehuset udstyret med en økonomisk varmepumpe, så I kan holde jer varme uden de store omkostninger.

Ugeneret grund med vildmarksbad, hyggekroge og plads til leg

Et af feriehusets absolutte højdepunkter er utvivlsomt det skønne vildmarksbad. Her kan I læne jer tilbage og nyde den vestjyske natur på bedste vis. Hertil følger en udendørsbruser, så I kan skylle jer før og efter en tur i det varme vildmarksbad.

På den 2.500 kvadratmeter store ugenerede grund har I masser af privatliv. I vil altid kunne finde en solstråle, da der overalt på grunden er små hyggekroge og en bålplads, som alle indbyder til afslapning. Når store og små skal give den gas, er grunden udstyret med trampolin, basketballnet og et volleyballnet – måske skal den næste basket– eller volleymester findes på ferien?

Nyd ferien i naturskønne Blåvand med muligheder for indkøb

Når I holder ferien i Blåvand, kommer I helt tæt på smukke vestjyske natur og får endda muligheden for at opleve Danmarks vestligste punkt, Blåvandshuk. I Blåvand er der masser af vandre– og cykelstier og mulighed for en dukkert i Vesterhavet.

Nærmeste indkøb er at finde i Blåvand, hvor der både er supermarkeder og diverse specialbutikker. Desuden kommer også en lang række forskellige caféer og restauranter, hvor I kan fejre ferien.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60290

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Haus in toller, naturnaher Lage. Das Badefass ist großartig!

DE
D.
sagde , Deutschland

Frische Blumen auf dem Tisch. Ein persönlicher schriftlicher Gruß, eine Flasche Wein. Das Haus in einem Top Zustand: man fühlt sich sofort wohl!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist liebevoll mit vielen kleinen Details eingerichtet und ist ein wunderbarer Ort zum Entspannen. Die Zimmer sind sehr gemütlich und der Glasanbau ein Treffpunkt für die ganze Familie.
Alle haben sich rundum wohl gefühlt.
Der heiße Pool und der Besuch der Rehe im Garten hat alle begeistert.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:93 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2016 / 1969

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast, Vildmarksbad, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...