Dejligt familiehus på lækker naturgrund

3.5
icon
icon
icon
icon

Gl. Hovej 10, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60083
6 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en stor lækker naturgrund i udkanten af Blåvand med kun 1 km til hav og indkøb ligger dette dejlige hus klar til jeres familieferie ved Vesterhavet.  

Stemningsfyldt sommerhus til familieferien

På Gl. Hovej 10 er det nemt, at holde rigtig ferie med op til 6 personer. Især børnefamilier vil elske, at her både er vaskemaskine og tørretumbler og naturligvis, at opvaskemaskinen klarer ærterne og således giver mere fritid for hele familien. Feriehuset lyst og venligt indrettet med gode møbler og energisparende varmepumpe. I har her et dejligt køkken, stue-alrum, 1 badeværelse med gulvvarme og 3 gode soverum.

Den hyggelige stue med det store vinduesparti med havedør er indrettet med en stor sofa, hvor der er god plads til familiehygge foran fjernsynet. En lænestol ved vinduet indbyder til at finde en god krimi, tænde op i den fine indbyggede brændeovn og bare holde fri.

Skøn terrasse og stor grund med plads til leg

Gl. Hovej 10 har den skønneste terrasse, – foran huset er den store træterrasse ophøjet og smart anlagt, så der er god plads, masser af solindfald og samtidigt gode læforhold. Begynd dagen med at sætte morgenkaffen over, trække evt. i en hyggetrøje og sætte dig ud og nyd, når den nye dag vågner med fuglekvidren og solens første varme stråler. Når børnene så står op, vil de sikkert ud og gå på opdagelse på den skønne naturgrund, lege på legeredskaberne eller i sandkassen med det samme.

Flot hedelandskab og masser af oplevelser

Med en beliggenhed på Gl. Hovej 10 har I alt, man kan ønske sig af et feriehus. Huset ligger ud mod et skønt naturområde i gåafstand til strand og til Blåvand, hvor der er gode shoppingmuligheder og masser af spisesteder. I Blåvand venter der mange gode oplevelser. Besøg fx det nye prisbelønnede Tirpiz-museum, tag børnene med i Zoo eller nyd udsigten fra Blåvandshuk fyr.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60083

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Ferienhaus, die Ausstattung war sehr Umfangreich,trotz herbstlichem Schmuddelwetter war die Wärme durch die Wärmepumpen im Haus sehr angenehm ohne zu hohe extra Kosten. Die Deko war uns etwas zu umfangreich, wir hatten vier lebhafte kleinere Kinder dabei und es war herausfordernd die sehr sehr vielen kleinen und großen Dekoobjekte sicher unterzubringen. 😉
Der Garten und das Gelände hinter dem Haus, sowie die Terrasse sind aber ein Traum!

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles und gemütliches Haus in ruhiger und naturverbundener Lage. Für Familien mit 2 Kindern optimal, aber auch ohne Kinder definitiv zu empfehlen. Sehr gepflegtes Haus und Grundstück. Im und am Haus fehlt es an nichts z.B. Gas- und Holzkohlegrill sind vorhanden. Die Einrichtung sehr liebevoll- uns überraschten frische Blumen und ein selbstgepflückter Blumenstrauß. Die mittige Lage des Kamins, lädt in den Abendstunden zum Träumen ein. Wir würden das Haus jederzeit wieder buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein sehr schönes Haus. Die Aussicht von der Terrasse bzw. vom Essentisch ist herrlich. Für Natur- und Tierliebhaber sehr zu empfehlen. Ansonsten fehlte es an nichts.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2016 / 1968

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...