Hyggeligt sommerhus med vildmarksbad i Grærup

3.5
icon
icon
icon
icon

Søringen 19, Grærup Strand

- Sommerhusnr.: 52122
4 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
5 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I en lille familie eller et par, der er på udkig efter et sommerhus til jeres næste ferie ved Vesterhavet? Så tag et kig på dette hyggelige sommerhus på Søringen 19 i Grærup. I det nyrenoverede (2022) sommerhus er der plads til op til 4 personer, og så ligger det kun 600 meter fra Vesterhavet. Sommerhuset byder desuden på et skønt vildmarksbad, hvor I virkelig kan få slappet af på jeres ferie.

Slap af i vildmarksbadet

Sommerhuset på Søringen 19 i Grærup er beliggende på en grund, der er 2.220 kvadratmeter stor, og her venter jer et skønt udeområde. På sommerhusets udeområde står et vildmarksbad klar til jer, hvor I kan slappe fuldstændig af i det varme vand under åben himmel.

På sommerhusets udeområde har I desuden en terrasse, der er delvist overdækket og afskærmet. Her kan I finde jer godt til rette i liggestole og havemøbler med en spændende bog på et godt spot i solen. Om aftenen kan I tænde op i sommerhusets grill og tilberede en lækker grillmiddag.

Hyggelig indretning med brændeovn

På sommerhusets 60 kvadratmeter har I 2 gode soveværelser, der er indrettet med en dobbeltseng hver. Desuden er der 1 badeværelse i sommerhuset.

I sommerhusets stue kan I nyde mange hyggelige feriestunder sammen på ferien. Her sørger brændeovnen for både at fuldende den hyggelige feriestemning, og samtidig spreder den en dejlig varme. Udover brændeovnen er der også en energivenlig varmepumpe i sommerhuset, der sørger for, at I har et godt indeklima på ferien.

600 meter til stranden

Fra sommerhuset har I ikke langt til det fantastiske Vesterhav. Faktisk er det kun 600 meter, der adskiller jer fra de smukke sandstrande og brusende bølger. På kort tid vil I kunne nå til Vesterhavet, hvor I både kan svømme, bygge sandslotte, gå lange ture og meget andet.

Når I skal handle ind på ferien, kan I gøre det i Vejers Strand. I Vejers Strand er der også flere gode spisesteder, I kan besøge, hvis I selv vil være fri for at lave mad.

Det siger vores gæster om sommerhuset 52122

DK
D.
sagde , Danmark

Alt man skal bruge er der- godtnindrettet – et rigtigt sommerhus som i gamle dage, med sjæl og i tet overflødigt – og krondyr i haven hvis man er heldig.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben den Urlaub in dem niedlichen Ferienhaus mit der überdachten Terrasse und dem Whirlpool im Garten sehr genossen. Auf dem Nachbargrundstück haben uns ein paar Hirsche besucht und der Strand ist fußläufig sehr gut zu erreichen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein älteres und gemütliches Ferienhaus, das trotz Renovierung seinen Charm behalten hat!

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:60 / 2.220
Renoveret / Byggeår:2022 / 1963

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Chromecast, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Grærup Strand

Grærup Strand er det ideelle sted at holde ferie, hvis du vil have rolige omgivelser tæt på Vesterhavet. Der er ingen forretninger i Gærup Strand, hvilket bidrager til den fredfyldte atmosfære i området. Samtidig ligger Vejers Strand blot nogle få kilometer væk, og her er der masser af muligheder for at tage på shoppetur i områdets mange specialbutikker. Der er også en købmand i Vejers Strand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb.

Beliggenhed og landskab: Klitter, strand, skov og hede kendetegner landskabet ved Grærup Strand.

Dit sommerhus i Grærup er også tæt på den naturskønne Filsø og der ligger en stor fiskesø i Grærup, hvor der kan fanges ferskvandsfisk af flere forskellig slags.

Indkøb og shopping: Vejers Strand, hvor du finder både en købmand og specialbutikker af forskellig slags, ligger få minutters kørsel fra Grærup Strand. De nærmeste større supermarkeder ligger i Blåvand og i Oksbøl, begge cirka 20 minutters kørsel fra Grærup Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Vesterhavet
  • Grærup Fiskesø
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 15 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 15 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksbøl, cirka 20 minutters kørsel fra Gærup Strand.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...