Firestjernet sommerhus med udebruser i Grærup Strand

4
icon
icon
icon
icon

Søringen 4, Grærup Strand

- Sommerhusnr.: 52020
4 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Vil du og din familie på ferie tæt ved Vesterhavet? Så tag et kig på dette skønne feriehus i Grærup Strand. Det firestjernede feriehus med udebruser på Søringen 4 i Grærup Strand byder op til 4 personer inden for til en dejlig ferie, og det er derfor et oplagt valg for den lille familie eller parret. Sommerhuset, der er renoveret i 2021, er desuden beliggende kun 600 meter fra stranden og Vesterhavet.

Hyggelig indretning med vinkøler og brændeovn

I det 84 kvadratmeter store sommerhus på Søringen 4 i Grærup Strand er rammerne sat til en hyggelig ferie for en lille familie eller parret. Her vil I uden tvivl komme til at tilbringe meget tid i opholdsstuen, hvor brændeovnen spreder dejlig varme og sørger for, at feriestemningen er i top. I feriehuset har I desuden en vinkøler.

Når energien er ved at være brugt op efter en skøn feriedag i Grærup Strand, kan I søge mod sommerhusets 2 soveværelser, hvor I kan få jer en god nats søvn og blive klar til næste feriedag. Begge soveværelser er indrettet med en dobbeltseng hver. Næste morgen slipper I for kolde fødder, da der er gulvvarme på badeværelset.

I løbet af jeres ferie i sommerhuset skal I ikke bruge en masse tid på at lave praktisk husarbejde, da I både har en opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler i feriehuset, der hjælper jer med det. Desuden er der en energivenlig varmepumpe i feriehuset, der sørger for et godt indeklima.

Stort udeområde med terrasse og udebruser

Sommerhuset ligger på en grund, der er 1.674 kvadratmeter stor, og her venter jer et skønt udeområde, hvor I kan nyde feriens solrige dage til fulde.

I kan finde jer godt til rette på terrassen, der er delvist overdækket, hvor I har havemøbler, liggestole og en gasgrill til rådighed, så I kan få mest ud af de solrige feriedage og lune ferieaftener.

Udendørs har I desuden en udebruser, som I blandt andet kan skylle jer under efter en tur ved stranden, så I kan få det sidste sand af fødderne.

600 meter til Vesterhavet og de brede sandstrande

Fra feriehuset på Søringen 4 i Grærup Strand har I ikke langt til Vesterhavet og de smukke, brede sandstrande. Faktisk har I kun 600 meter, og på kort tid til fods kan I nå frem til havet og strandene, der fortsætter så langt, øjet rækker.

Det siger vores gæster om sommerhuset 52020

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist super. Die Ausstattung, alles frisch renoviert, ist total klasse. Draußen hat man ganz viel Platz und die überdachte Terasse lädt zum gemütlichen sitzen ein. Rundum ein tolles Haus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir fanden ein schönes geräumiges und sehr gepflegtes Ferienhaus vor. Meine Kinder waren begeistert und wären auch gern länger geblieben. Wir hatten nichts zu beanstanden-

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Ferienhaus ist eines der schönsten Häuser, die wir je gemietet haben. Es ist nicht nur super neu und top modern sondern es wurde auch super gemütlich mit ganz viel Liebe zum Detail eingerichtet. Es hat uns an nichts gefehlt. Die Ausstattung und Utensilien sind sehr umfangreich. Von Geschirr, über Gewürzen bis hin zu Kerzen und Feuerzeugen wurde hier alles bedacht.

Die super große und gut durchdachte Terrasse lädt zum Verweilen ein. Hier gibt es zu jeder ausgesteift ein sonniges oder schattiges Plätzchen, ganz nach belieben.

Einmal haben sogar Hirsche unseren Garten durchquert um im Tümpel des Nachbargrundstückes zu baden.

Dieses Haus würden wir uneingeschränkt weiterempfehlen.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:84 / 1.674
Renoveret / Byggeår:2021 / 1976

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Grærup Strand

Grærup Strand er det ideelle sted at holde ferie, hvis du vil have rolige omgivelser tæt på Vesterhavet. Der er ingen forretninger i Gærup Strand, hvilket bidrager til den fredfyldte atmosfære i området. Samtidig ligger Vejers Strand blot nogle få kilometer væk, og her er der masser af muligheder for at tage på shoppetur i områdets mange specialbutikker. Der er også en købmand i Vejers Strand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb.

Beliggenhed og landskab: Klitter, strand, skov og hede kendetegner landskabet ved Grærup Strand.

Dit sommerhus i Grærup er også tæt på den naturskønne Filsø og der ligger en stor fiskesø i Grærup, hvor der kan fanges ferskvandsfisk af flere forskellig slags.

Indkøb og shopping: Vejers Strand, hvor du finder både en købmand og specialbutikker af forskellig slags, ligger få minutters kørsel fra Grærup Strand. De nærmeste større supermarkeder ligger i Blåvand og i Oksbøl, begge cirka 20 minutters kørsel fra Grærup Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Vesterhavet
  • Grærup Fiskesø
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 15 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 15 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksbøl, cirka 20 minutters kørsel fra Gærup Strand.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...