Hyggeligt sommerhus til 6 personer i Vejers

3
icon
icon
icon

Torskevej 29, Vejers

- Sommerhusnr.: 50142
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Torskevej 29 i Vejers finder I dette hyggelige sommerhus, der ligger på en grund, som er omgivet af den vestjyske natur. I det hyggelige sommerhus er der plads til op til 6 personer, og derfor kan I her samle familien eller vennegruppen til en dejlig ferie. Herfra har I 1 kilometer til Vesterhavet og kun 800 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed.

Dejligt alrum med brændeovn

Hjertet i sommerhuset på Torskevej 29 i Vejers er det dejlige alrum, der samler køkken, stue og spiseplads. Her kan alle 6 feriegæster tilbringe mange hyggelige feriestunder med blandt andet at se film i tv’et og lave mad i køkkenet.

I hjørnet af alrummet står brændeovnen klar til at fuldende jeres mange hyggelige stunder med sin knitren i baggrunden. Desuden sørger brændeovnen også for at sprede en skøn varme i rummet. Derudover har I en energivenlig varmepumpe, der sørger for gode indendørs temperaturer i sommerhuset.

Efter en dejlig feriedag i Vejers er det tid til at søge mod sommerhusets 3 soveværelser, så I kan få samlet ny energi til den næste feriedag. På 2 af sommerhusets soveværelser venter jer dobbeltsenge, mens der på det tredje soveværelse står 2 enkeltsenge klar til jer.

Efter en god nats søvn slipper I for at starte dagen med kolde fødder. På sommerhusets badeværelse er der nemlig gulvvarme.

Stort udeområde med terrasse og gyngestativ

Sommerhuset byder også på et skønt udeområde, der er mere end 2.100 kvadratmeter stort. Sommerhusets grund er omgivet af vestjysk natur, som også er med til at give jer masser af privatliv på ferien.

På sommerhusets udeområde kan I finde jer til rette på terrassen, der er delvist overdækket, hvor I har havemøbler og liggestole til rådighed. Alt imens kan børnene lege i den hyggelige have, der også byder på et gyngestativ til feriens yngste gæster.

Om aftenen kan I tænde op i grillen og tilberede en lækker middag med saftige bøffer, som I kan nyde med et glas vin til.

Strand og indkøb

Når I holder ferie i Vejers, skal I selvfølgelig ud at opleve det fantastiske Vesterhav. Fra sommerhuset på Torskevej 29 har I 1 kilometer dertil, og I vil derfor hurtigt kunne nå til de blå bølger og brede sandstrande, som er et besøg værd hele året rundt.

I har desuden heller ikke langt til jeres nærmeste indkøbsmulighed fra sommerhuset. Der er nemlig kun 800 meter. I Vejers er der to købmandsbutikker, I kan handle ind hos i løbet af ferien.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50142

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr gut ausgestattet.Esliegt in einer Sackgasse.Der Strand und der Kaufmann ist gut zu Fuß erreichen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es war für uns ein schönes, gemütliches Häuschen mit tollen Möglichkeiten draußen zu essen und die Ruhe zu genießen.

Nein, wir haben uns sehr über die Hängemattenvorrichtung auf der Terrasse gefreut! Denn wir hatten eine Reisehängematte mit.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat uns gleich beim Betreten freundlich empfangen. Es war alles vorhanden, was man im Haushalt benötigt.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:60 / 2.191
Renoveret / Byggeår:2009 / 1973

Køkken:

Køleskab, fryser (87 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...