Skønt stemningsfuldt feriehus med god beliggenhed

4
icon
icon
icon
icon

Spurvevej 2, Vejers

- Sommerhusnr.: 50022
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Solen lyser ind gennem de store stuevinduer og forstærker den allerede skønne lyse og venlige sommerstemning i huset. Her på Spurvevej 2 får du feriehus for alle pengene. Huset, der ligger på en dejlig strandnær grund i Vejers, er indrettet til 6 personer med 3 soverum, et badeværelse og et gæste-wc.

Gæste-WC, sauna og en lækker indretning med brændeovn

Dette 87 m2 fine hus rummer alt, der skal til for at holde en dejlig ferie. Her har I 3 gode soverum hvoraf det ene har dobbeltseng og de andre to er indrettet med enkeltsenge, et pænt badeværelse med sauna til opvarmning og hygge efter en lang dag ved Vesterhavet, og I har et gæste-wc med både vaskemaskine og tørretumbler.

Her vil I helt sikkert føle jer godt tilpas. De store vinduer og en havedør til terrassen sørger for masser af lysindfald til de smukke lyse rum, der er indrettet med bekvemme møbler og en super sans for ægte nordisk feriehusstemning.  En brændeovn sørger især på mørke vinteraftner for en ekstra hyggelig stemning, når ilden gnister og kaster et varmt orange skær ud i rummet.

Strandnær beliggenhed med skøn terrasse

Huset ligger på en dejlig lyst naturgrund, der er omsluttet og beskyttet af klitter, lave træer og buske. Rundt om huset har I terrasser og især på sydvest-terrassen, der er afskærmet, kan I allerede i det tidlige forår sidde ude og nyde de allerførste solstråler.  Åben dobbeltdøren fra stuen og luk den skønne duft af salt og lyng ind. Spurvevej 2 ligger kun 300 meter fra havet, så du kan sagtens smide håndklædet over skulderen og smutte ned over klitten til en morgendukkert før morgenmaden. Eller hvad med en frisk efterårs- eller vinterdukkert med efterfølgende opvarmning i saunaen?

Vejers Strand – lynghede, klitter og strandby-hygge

Naturligvis er mange aktivitetstilbud i omegnen, men Vejers Strand er også stedet for jer, der gerne vil kunne købe ind lokalt, hygge med lidt mad eller en is, men ellers søger naturen og havet. Her finder I kilometer lange strande, lynghede med masser af krondyr og skovområder til gåture med svampekurven under armen.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50022

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes und liebevoll eingerichtetes Haus.Viele " Kleinigkeiten"
geben einem ein herrliches urlaubsgefühl. Nicht nur für Kinder eine Oase.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es war ein sehr schönes, gemütliches und sehr liebevoll eingerichtetes Haus mit einer für uns vollständigen und perfekten Ausstattung. Wir haben die Zeit in vollen Zügen genossen und würden dieses Haus auch jederzeit wieder buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren sehr begeistert. So eine geschmackvolle und liebevolle Einrichtung hatten wir in den letzten 35 Jahren selten.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:87 / 1.000
Byggeår:2014

Køkken:

Køleskab, fryser (140 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse, 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...