Lækker indrettet hus med plads til 2 hunde

4
icon
icon
icon
icon

Vejers Havvej 45, Vejers

- Sommerhusnr.: 50012
7 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Skal der rigtigt slappes af med familien, så er Vejers Havvej 45 et godt bud. Her er der masser af plads, både inde og på terrassen, indretningen er moderne og super praktisk med bad og gæste-wc (kun indgang udefra) og naturligvis alle de vigtige hvidevarer, der gør det nemt at slappe af.

Moderne indretning med alle faciliteter

Her på Havvej 45 er det sjovt og nemt at trylle i det store køkken, det er indrettet med ovn og komfur i rigtige højder og generelt gode gennemtænkte løsninger. Imens de voksne hygger i stuen med at tænde op i brændeovnen og måske ser lidt fjernsyn og slapper af i de smarte, bekvemme lædermøbler, så kan børnene og de barnlige sjæle smutte over til spil, sjov og hygge i det lille opholds-/aktivitetsrum med bordfodbold og dart. Her behøver ingen at kede sig.

Efter en lang tur på stranden med frisk vesterhavsluft kan I på Vejers Havvej 45 tænde op i husets spa og rigtigt slappe af og lade jer varme igennem.

Masser af muligheder for terrassehygge

En stor lukket terrasse, som til dels er overdækket, garanterer for privatliv og dejlig læ. Her kan I trygt slappe af hele dagen, de små størrelser kan ikke smutte på opdagelse alene. Om aftenen kan I tænde op i grillen og lade dagen klinge ud med en grillet steak og et glas rødvin.

Central beliggenhed i Vejers Strand

Vejers Havvej 45 ligger centralt i Vejers Strand. I har mulighed for at nå både stranden og den lille bykerne med butikkerne og restauranterne til fods. Vejers er kendt for sin lange hvide strand og den omkringliggende smukke natur. Udenfor sæsonen kan man være heldig og se krondyr spankulerer rundt mellem feriehusene, på jagt efter lidt lækkert græs eller en glemt blomsterkumme.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50012

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war super, wir hatten einen schönen Urlaub.
Strandnah,gut zu erreichen früh zur Gassirunde und
auf dem Rückweg gleich frische Brötchen mitgenommen.
Haben vor Ort gleich für nächstes Jahr gebucht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes, gemütliches Ferienhauses mit viel Liebe zum Detail. Die Einrichtung ist von guter Qualität und gibt dem gesamten Ferienhaus einen wertvollen Charakter.
Die Raumaufteilung ist praktisch und gut durchdacht.
Das Haus ist fast komplett von Terrasse umgeben, die hoch genug und fest eingezäunt ist,um Hunde und/oder Kinder bedenkenlos draußen spielen zu lassen.
Rundum lässt dieses Haus kaum Wünsche offen für einen erholsamen Urlaub.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sauber und gepflegt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:119 / 919
Byggeår:2003

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge, 3 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, garage, Indhegnet Grund.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...