Rigtig sommerhusferie i idylliske og fredelige omgivelser med sauna og spa

4
icon
icon
icon
icon

Skovvang 123, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30586
4 pers.
Antal personer
5000 m.
Nærmeste strand
2150 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I dette skønne sommerhus til 4 personer er der helt perfekte rammer for en skøn ferie. Her er der lagt vægt på hyggen, og det er i den grad muligt at værne om sig selv og hinanden i det hyggelige hus med spa og sauna i badeværelset og en baggang med både vaskemaskine og tørretumbler.

Ægte sommerhusstil med masser af fred og ro

Ved første blik vil I forelske jer i dette lyse men hyggelige hus i ægte sommerhusstil beliggende i naturskønne omgivelser. Med skoven som nærmeste nabo er I sikret en herlig og fredelig ferie med masser af privatliv og med fuglenes fløjten som det eneste, der bryder stilheden.

Den store åbne terrasse indbyder til mange dejlige ferieøjeblikke i liggestolene med en god bog ved siden. Her er god udsigt ud over den flotte naturgrund, og selv i blæsende vejr er der fine læforhold, så I kan nyde ferien udendørs.

Ellader til elbilen forefindes ved huset.

Harmonisk stemning og fokus på hyggen

Med Skovvang 123 som hjem for ferien får I ikke kun lækre udvendige, men også indvendige omgivelser. Der er lagt stor vægt på hyggen, og det kan mærkes fra første feriedag.

Den moderne og lyse indretning fungerer som rød tråd og skaber en dejlig og harmonisk stemning, mens den rummelige spisestue med forbindelse til køkkenet lægger op til samvær og hyggelige samtaler i sofaen eller over madlavningen.

For at fuldende den flotte indretning er der spabad og sauna på badeværelset, så I rigtig kan forkæle jer selv og hinanden. Lad de sene aftentimer rinde ud, luk øjnene i, og nyd varmen og roen og det dejlige pusterum fra hverdagen.

 

 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 30586

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren bereits das vierte Mal in diesem Ferienhaus, weil wir uns dort so wahnsinnig wohl fühlen. Es ist klein und gemütlich, hell und freundlich und alles vorhanden was wir brauchen. Die Lage ist perfekt, wir gucken vom Esstisch in den Wald und bekommen Besuch von Eichhörnchen, Hasen und sogar einem Reh. Die Schaukel von den Fotos ist mittlerweile allerdings nicht mehr vorhanden. Es gibt aber fußläufig schöne Spielplätze.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist wie ein nach Hause kommen nur dänisch.
Alles sehr gut durchdacht, top Betten. Küchenausstatung überraschend gut

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines aber feines Haus! Sehr gut ausgestattet, sauber und modern

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:76 / 1.064
Renoveret / Byggeår:2020 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (44 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...