Ægte sommerhusferie i ugenerede omgivelser

4
icon
icon
icon
icon

Søndervang 126, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30526
6 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2900 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en flot og velholdt naturgrund blandt lyng og træer ligger dette hyggelige sommerhus. Her er der lagt op til en ægte sommerhusferie med familien eller vennerne i skønne omgivelser, og med både sauna og spabad er der mulighed for masser af selvforkælelse.

Skøn og ugeneret terrasse

Huset ligger fint gemt blandt skovens træer, og på den skønne terrasse kan I helt ugeneret læne jer tilbage i havemøblerne og nyde feriedagene. Terrassen er delvist overdækket, så I kan betragte det naturskønne område i langt det meste slags vejr.

Om aftenen står grillen klar, så I kan spise en lækker feriemiddag rundt om bordet. På de lune aftener er det oplagt at dække op på terrassen, og ellers er der lagt op til masser af hygge i spisestuen med brændeovnen i baggrunden.

Ægte sommerhus-stil og lidt mere til

Indvendigt som udvendigt, på Søndervang 126 er alt i ægte sommerhus-stil og lidt mere til. Den hyggelige indretning vil få jer til at føle jer godt tilpas helt fra start af, og i de fine soveværelser finder I godt med skabsplads, så der hurtigt kan blive pakket ud.

Huset er udstyret med 2 badeværelser, så I undgår lange køer til toilettet. På det store badeværelse finder I spabadet og saunaen, som sørger for masser af afslapning og feriefred. Lad varmen fylde jer med ro og ny energi.

Lad de sene aftentimer rinde ud på sofaen foran fjernsynet, mens dagens ferieminder og oplevelser bliver delt med dem derhjemme, og lad op til endnu en fantastisk dag i feriens tegn.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 30526

DE
D.
sagde , Deutschland

Schön eingerichtetes Haus. Sehr gute Lage.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt wundervoll ruhig in einer Sackgasse. Es ist schön versteckt zwischen Büschen und Bäumen. Es ist sehr sauber gewesen und gut und reichlich mit allem Nötigen ausgestattet. Besonders die guten Betten (Matratzen) sind hervorzuheben, das ist lange nicht immer so in den Ferienhäusern. Das Haus ist freundlich und persönlich eingerichtet. man merkt, dass die Besitzer es selbst nutzen….im positiven Sinne. Außerdem ist es hervorragend isoliert. Ich kann dieses gemütliche Ferienhaus jedem Urlauber empfehlen. Danke für so einen erholsamen Aufenthalt im schönen Dänemark!

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gut ausgestattetes Ferienhaus, mit gemütlicher Einrichtung

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 1.400
Byggeår:1994

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (20 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...