Masser af idyl i dette skønne ikke-ryger hus med spa og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Kirkeflod 72, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30472
8 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Midt i mellem skovens grønne træer, for enden af en blind vej, finder I dette flotte bjælkesommerhus. Her er masser af idyl, og indvendigt som udvendigt er der kræset om detaljen. Hold en dejlig og fredelig ferie langt væk fra hverdagen her.

Indrettet med kærlighed

Fra det øjeblik I træder ind ad døren på Kirkeflod 72, vil I føle jer helt hjemme. Den venlige og personlige indretning skinner igennem over alt i huset, og med de mange små detaljer mærker man, hvordan huset er indrettet med masser af kærlighed.

Det kan ikke gå hurtigt nok med at fordele sig på de 4 soveværelser, og når der er pakket lidt ud, og alle har udforsket det nye midlertidige hjem, kan det ikke gå stærkt nok med at komme ud på den herlige store terrasse.

Den perfekte feriestart

Slå jer ned i liggestolene og luk øjnene i for en kort stund, mens I rigtig snuser den friske luft ind. I det fjerne kan I høre fuglenes fløjten og bladenes raslen i den lette brise, der bryder med børnenes latter, mens de leger på den hyggelige skovlegeplads.

Slut dagen af med en grillaften på terrassen, hvor de mange udflugter og ferieplaner bliver lagt, og betragt i stilhed den smukke aftensol, der langsomt dykker ned bag skovens træer og efterlader en stjernehimmel bag sig.

Når børnene er lagt i seng, er det tid til at lade de sene aftentimer ebbe ud i saunaen eller spabadet, hvor I rigtig kan læne jer tilbage og nyde feriefreden, mens varmen fylder jer med ny energi. Nu er ferien for alvor i gang.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 30472

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war wie nach Hause kommen. Es ist sehr persönlich eingerichtet und man fühlt sich als ob man zur Familie des Ferienhausbesitzer gehört. Wenn man einen ruhigen, gemütlichen Ort sucht, ist dieses Ferienhaus richtig.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr gut ausgestattet und persönlich und gemütlich eingerichtet. Wir haben nichts vermisst. Offenbar wird es sehr oft von den Eigentümern selbst genutz, dadurch ist es sehr gepflegt und es fehlt an nichts, was man zum täglichen Leben im Urlaub benötigt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes und geschmackvoll eingerichtetes Ferienhaus in dem es einem an nichts fehlt. Wir haben uns sofort wie zu Hause gefühlt und haben vor allem die überdachte Terrasse zum Frühstück und Abendessen, oder einfach nur zum relaxen auf den Liegen genutzt. Es fühlt sich an, als ob man im Wald sitzt und genießt die Natur in vollen Zügen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:122 / 1.650
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (82 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, carport.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...