Rigtig skønt stråtagshus med masser af wellness inde og ude

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Peder Larsensvej 2B, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30266
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
5 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter et hyggeligt sommerhus med plads til hele familien og masser af feriefølelse? På Peder Larsensvej 2 B ligger det perfekte sommerhus til jer. Det ligger ikke kun i et rigtig skønt område, men har også masser af luksus med spa og sauna indenfor og udendørsbruser og spa udenfor.

Udebruser og udendørs spa – sommerhus med luksus lige meget vejret

Start ferien med en dejlig dag på terrassen, hvor det gode vejr og de smukke omgivelser rigtig kan nydes. Den flotte naturgrund ligger ud til et stort område, hvor I kan gå masser af ture på de mange små stier i den grønne natur. Om aftenen, når stjernerne titter frem, er det stadig terrassetid – for her har du muligheden for at slapper af i det dejligt varme, boblende vand – i den udendørs spa.

I det hyggelige stråtagshus får I masser af feriefølelse lige meget vejret, og skulle det ikke være varmt nok til en dag på terrassen, vil saunaen og spabadet i det store badeværelse sørge for total afslapning og et skønt afbræk fra hverdagens stress.

2 badeværelser og godt med plads og hygge i spisestuen

Det bliver nemt at pakke ud, da der er god skabsplads i de rummelige soveværelser. Så der er ingen grund til at begrænse sig med tøjet, især ikke når husets vaskemaskine og tørretumbler nok skal klare alt arbejdet for jer. Med 2 badeværelser er det nemt at være flere sammen på ferie og du kan roligt blive liggende lidt længere i spaens varme vand.

Stuen er lyst men hyggeligt indrettet med brændeovn og energibesparende luft-til-luft varmepumpe. I det åbne køkken- og spiserum kan I samles om madlavningen og tilberede en lækker middag, som I sammen kan nyde i den fine, lyse spisestue. Her kan morgendagens udflugter blive planlagt, og dagens nye indtryk snakkes igennem.

Hold en hyggelig filmaften eller tag et spil kort rundt om sofabordet, mens solen går ned bag træerne. I de kolde måneder vil brændeovnens knitrende flammer sprede masser af varme og hyggelig stemning, mens vinden suser udenfor.

 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 30266

DE
D.
sagde , Deutschland

Das ist ein sehr schönes und gemütliches Ferienhaus. Es ist sehr liebevoll eingerichtet und wir haben uns sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist gemütlich und einladend eingerichtet. Die Ausstattung ist sehr gut, hervorzuheben ist die Ausstattung der Küche. Sie liegt deutlich über der sonst üblichen Ausstattung in Ferienhäusern.
Die Betten sind gut.
Hier lässt sich gemütlich Urlaub machen und gut entspannen!

DE
D.
sagde , Deutschland

Ordentliches Haus, super Ausstattung und traumhafte Lage.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:115 / 3.271
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...