Familievenligt, klassisk sommerhus med sauna og brændeovn

3.5
icon
icon
icon
icon

Sydskrænten 12, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20154
6 pers.
Antal personer
10000 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Sydskrænten 12 i Jegum er der masser af feriestemning. Her ligger der et dejligt, klassisk rødt sommerhus med god plads til 6 personer, og hunden er naturligvis også velkommen. Med en stor skøn indhegnet grund, rummelige soveværelser, opvaskemaskine i køkkenet, sauna og vaskemaskine i badeværelset og slutteligt et dejligt, hyggeligt opholdsrum med brændeovn er rammerne sat for en rigtig god ferie i det vestjyske.

Skøn grund, indhegnet og med gynger og sandkasse

Velkommen til et dejligt feriedomicil i Jegum. Parker bilen i carporten. Imens I flytter ind i jeres hyggelige sommerhus, kan børnene og hunden udforske grunden. Med masser af plads på plænen mellem fyrretræerne, en sandkasse og et gyngestativ, er der god plads til alle.

Hvis vejret er godt, kan det nok heller ikke gå hurtigt nok for de voksne med at komme ud og nyde solen på den delvist overdækkede og afskærmede terrasse. Måske grillen allerede skal tages i brug til aftensmaden?

Hyggeligt beliggende sommerhus til 6 personer

Sommerhuset er indrettet med 3 gode soverum, alle med god skabsplads. I det store soveværelse er der eget fjernsyn, og om morgenen, når fuglene synger, kan I lukke terrassedøren op og nyde morgenens klare luft og fuglekvidderen, imens I snuer lidt længere under den varme dyne.

Morgenbrødet kan hentes til fods hos den lokale købmand. Tag hund og børn med, da I kommer forbi både legeplads og klappe-geder.

Afslapning i saunaen og fælles hygge foran brændeovnen

På Sydskrænten 12 kan feriedagen sagtens tilbringes ved sommerhuset med afslapning, hygge og leg både inde og ude. For super feriestemning kan I fx tænde op i sommerhusets brændeovn, og efter en lang frisk gåtur i skov eller ved stranden er det toppen af velbehag, at tage en tur i saunaen.

Måske er jeres ferieplaner at slappe af på sommerhusets læfyldte terrasse, men ellers er der også gode udflugtsmuligheder i nærområdet. Gode stisystemer lokker til gå- eller cykelture, nabobyen Oksbøl har både klatre- og badeland, og naturligvis ligger der den skønneste badestrand blot 10 minutters bilkørsel fra feriehuset.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20154

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes, gemütliches und vollständig eingerichtetes Ferienhaus mit großem Garten.
Der Garten ist tatsächlich komplett eingezäunt, worüber sich unser Dackel sehr gefreut hat.
Für die kälteren Jahreszeiten gibt es außer den üblichen E-Heizkörpern, eine Wärmepumpenheizung und einen Pelletofen im Wohnzimmer.
Pellets kann man direkt im Haus kaufen.
Uns ist wirklich nichts aufgefallen, was man bemängeln könnte.
Wir werden ganz sicher wieder dieses Haus buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes gepflegtes Haus . Mit einem super Grundstück. Mit sehr netten hilfsbereiten Nachbarn!

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Haus mit tollem Garten
Wir und unser Hund haben uns sehr Wohl gefühlt.
Besonders ist der tolle Pellet Ofen zu erwähnen und das die Pellets im Haus vorrätig sind.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:107 / 1.600
Renoveret / Byggeår:2010 / 1989

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pilleovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport, Indhegnet Grund, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...