Sommerhus til 6 personer med sauna i Jegum

3
icon
icon
icon

Nordskrænten 13, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20149
6 pers.
Antal personer
12000 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Trænger I til at komme væk fra hverdagen og nyde en afslappende ferie sammen som familie i rolige omgivelser? Så tag på ferie i dette skønne klassiske sommerhus med sauna i Jegum, der har plads til op til 6 personer og 1 hund.

Klassisk sommerhus med brændeovn og sauna

I sommerhuset på Nordskrænten 13 kan I samles til mange hyggelige feriestunder i det store opholdsrum. Her kan I være sammen om madlavningen, samles til spilaftener, eller læne jer tilbage i sofaen til en god film. Alt imens har I lyden af brændeovnen i baggrunden, der sørger for gode temperaturer i sommerhuset og giver lidt ekstra til den hyggelige feriestemning.

I sommerhuset finder I 3 soveværelser og 1 badeværelse. Badeværelset er udstyret med en lækker sauna, hvor I kan sætte jer ind og få varmen igen efter en tur i Vesterhavets forfriskende bølger.

Sommerhuset har desuden et anneks, hvor der både er sovepladser og badeværelse, som er helt perfekt til de større børn, der kan få deres egen afdeling under ferien.

Nyd de varme dage på den lukkede terrasse og i den store have

Når solen titter frem og temperaturerne stiger, er det med at komme ud og nyde det. Det kan I gøre på sommerhusets skønne lukkede terrasse, der er delvist overdækket. Her kan I læne jer tilbage i liggestole og havemøbler og nyde udsigten til den grønne natur, der omgiver sommerhuset. Når dagen så småt går på hæld, kan I tænde op i grillen og sammen nyde en lækker middag på terrassen.

Den store have vil være til store glæde for både børn og hund. Her er masser af plads at løbe rundt på, og børnene vil med garanti kunne få mange timer til at gå med at lege i sandkassen.

Vesterhavet og naturen i Jegum – en oplevelse værd

Fra sommerhuset har I kun en kort køretur til Vesterhavet. Uanset hvilken tid på året, I er i sommerhus, skal I besøge de brusende bølger og de kilometerlange sandstrande, der er værd at opleve i al slags vejr.

Ønsker I at tilbringe en hel dag på stranden, kan I køre til sydstranden i Vejers, hvor biler er tilladte. Dermed slipper I for at slæbe en masse ting, som I i stedet bare kan sætte i bilen og køre afsted.  

Ud over det skønne Vesterhav, er også naturen i Jegum en oplevelse værd. Den smukke og rolige natur vil kunne få enhver ned i gear på ferien. Omkring Jegum er der mange stier, hvor I enten til fods eller på cykel kan opleve den smukke natur.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20149

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes gepflegtes Haus mit allem was man braucht. Die Lage ist sehr ruhig, hier kann man sich herrlich entspannen und gemütliche Abende genießen. Ich würde das Haus wieder buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein stilvoll eingerichtetes Haus mit guten Möbeln und Inventar. Da macht es gar nichts, wenn es draußen regnet, man hält sich gern im Haus und unter der überdachten Terrasse auf. Es ist zu merken, daß der Besitzer sein Haus und den Garten aufmerksam pflegt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Man fühlt sich sofort zu Hause. Wir kommen gerne ein viertes mal

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:128 / 1.509
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (240 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...